Babamı affedemiyorum. Abartıyor muyum?

Diyorum zAten. Tek yaşadığımda da gel diyordum suan da da gel diyorum ama istemiyor. Kredi çekmem ben artık diyorum dA anneme söylenmesin diye cekiyorum

Kız kardeşlerim hic yardım etmezler. Abim de yurtdışında 4 5 ayda bir yardım eder. Evet bekarım diye yükleniyorlar. Göndermek sıkıntı değil. Paraya az gözüyle bakması zoruma gidiyor. Kazandığım paranın hepsini göndersem adamın gözü doymaz öyle biri

Haklısınızz. Evlenip kendi yuvasını kursa bu kadar zoruma gitmezdi benim de

Valla o babayı affedip ona hanımlık yapan annemi de çıkarırdım ben hayatımdan. Yalnız kalmaz koca sürüsüne bereket hele ki köy yerinde zaten bi koca bulunurdu evlenmek istediğinde. Anneniz babanızı bile isteye kabul etmiş o zaman çeksin cefasını. Sizi ortada bırakıp başka kadınla gününü gün ederken o iki çocuğuna babalık yaparken düşüncekti bugunleri. birde utanmadan asalak gibi para beklemesine çok sinirlendim. Öbür çocukları baksın. Siz annenize gönderin para yine gönderecekseniz de.

Genç meslektaşım hem anneyim,hem evlat.
Ana-baba hakkı nedir?Bilirim.
İnançlı biriyim.
Bununla birlikte babanızın,sizin üzerinizde bir hakkı olmadığını ve sizi sömürdüğünü,
annenizin de buna alet olduğunu düşünüyorum.
Anneniz sizi tek başına büyütmüş,
siz de gayret edip meslek sahibi olmuşsunuz.
Babanızın geçimini sağlamak ve ona kredi çekmek gibi bir mecburiyetiniz yok.
Bu şekilde alıştırmayın.
Annenizin geçimi ve kişisel harcamaları için elbette destek olun ama anneniz,
babanız için aracı olduğunda kesin bir dille reddedin.
Vicdan yapacağınız,kendinizi suçlu hissedeceğiniz bir durum yok.
Her şey gönlünüzce olsun.

Abartmıyorsunuz. Ama en en büyük suçlu şu saatten sonra anneniz . Annenize ve babanıza net konuşun. Bu adamı başınıza yük etmeyin .sen şunu şunu yaptın yıllarca nerdeydin şimdi bişey bekleme isteme deyin ve lütfen kararinizin arkasında net durun .evet herkesi yaşadıkları zor ama bu adam hicbirsey haketmiyor .yazık sizin emeklerinize. Annenizede pes .

Valla anneniz üzülsün.bu kadar net soyluyorum.baska biriyle evlense mutsuz olsa ne şanssız kadın derdim ama aynı adamla aynı hata....sirf o yalnız kalmasın diye sizin cocuklugunuzu çalmış adama alın terinizi vermeyin.kirici olduysam.ozur dilerim

Gönderdiğim parayı ne yaptığını bilmiyoruz. Borçlandığı icin de sürekli kredi çekmemi istiyordu. Anneme göndersem dünyayı yıkar.

Haklısınız. Anneme de kızıyorum. Ama iste annem icin yapılanları görmezden geliyorum

Cok konustum. Ama kardeslerim de cok üstüme geldi bu durumda. Kendi emeklerimle okudum. Ama para mevzusu olunca kavga cıkıyor

Allah razı olsun. İnsallah cok sagolun

Annemi silemiyorum malesef

Diyorum zAten. Tek yaşadığımda da gel diyordum suan da da gel diyorum ama istemiyor. Kredi çekmem ben artık diyorum dA anneme söylenmesin diye cekiyorum
O zaman ömrünüzün sonuna kadar borç ödersiniz bu da sizin seçiminiz. Ama bilerek ve isteyerek yapıyorsunuz durumunda farkındasınız. Söyleyecek söz yok siz bu argüman ile geldikten sonra. Anneniz size acımıyor sizde kendinize

Hata annenizde. Anne affetti yazana kadar babanıza kızdım, affetti yazdıktan sonra annenize. Anneniz affetmeden önce yaşadıklariniz babanızın suçu, anneniz affettikten sonra yaşadıklariniz annenizin suçu. Bu kadar..

Anlamadım ki bunca sene boşanmamışlar mı? Diğer kadını götürmek için resmi evli olması lazım.
Keşke annene deseydin ki çok istiyorsan seni başka biriyle evlendireyim. Ya da bilmiyorum belki de anneni tehdit etti. Size birşey yapmasından korktuğu için kabul etmek zorunda kaldı.

Abartmıyorsunuz yıllarca sizi görmeden etmeden yaşadığı için evladın ne demek olduğunu unutmuş galiba çevresinde kullanacak biri olarak görüyor.

Anneni dogru düzgün biri ile tanisdir :) civi civiyi söker :)))

Baban olacak varlık, senin anne ve de kardeşlerinin bu hayattaki imtihanı. Okuduklarımdan ben bile nefret ettim ondan. Bu kadar kişinin hakkını ödemek çok zor olacak. Allah yardımcısı olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…