BABAMI BIZE BAĞIŞLA ALLAHIM

Benim babam kronik karaciğer, kronik akciğer, kalp ve böbrek hastası. İçeriğindeki bir madde babama faydalı olduğu için doğum kontrol hapından tutun alerji ilacına bize göre ilgisi olmayan birçok şey kullandı

Doğrudur, olabilir tabi ki bir şey diyemiyorum , geçmiş olsun

Hanımefendi babam hiç ilaç kullanmadı ama kalp krizi geçirdi çünkü virüs ciğerlerini ve kalbi etkiledi.Ben bizzat kullanan ve çok yakınları da kullanan biri olarak söylüyorum.
İnsanların çerez gibi sorgulamadan antibiyotik kullandığı ülkemde bu ilaç sorgulanıyor.Bende gereksiz antibiyotik kullananlara karşıyım mesela.

2019 aralıkta bende geçirdim yüksek ihtimalle,3 hafta geçmeyen beni mahveden bir boğaz ağrısı yaşadım.Sonradan duyduk ki o dönem hastanelerde influenza yüzünden tedavi çok olmuş

Burada kızcağız babasına dua istemiş. Gidin tartismalarınızı covid topiginde yapın artık gına geldi. Bari konu sahibine saygınız olsun.

Ben kendi adıma kendimi tutamadığım için konu sahibinden özür diliyorum.
Geçmiş yorumlara baktım. Aslında her şey normal giderken aşı karşıtı biri ilk taşı gelip atmış. O kadar alınganlar ki her konuya gelip aşı olmayın, ilaç içmeyin diye yağdırıyorlar. Artık dayanamadım.

Konu sahibi tekrar kusura bakma.
Allah babana acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.
Yok kardeşim yok anlatamıyorsun, böyle nefessiz kalmadan anlamayacaklar, onlar kendilerini düşünmüyor bizim onları düşündüğümüz kadar. Ancak başlarına gelince anlayacaklar ne yazıkki. Başkalarının da vebaline giriyorlar en acısı bu.
Rabbim şifasını ailenin üzerine yağdırsın kardeşim

Karşıysanız kullanmazsınız, sıtma ilacının yan etkisi üzerinde yazıyor. İnsanlar bunu uyduruyor ki ayrıca her ilaç her insanda aynı etkiyi yapmaz. Belki insanların kalbinde bildiği veya bilmediği bir sıkıntısı var. Etkilemiş olamaz mı? Hiçbirşey sorgulamadan kabul mü etmek lazım. İlaç faydalı olsaydı kullanımdan kalkar mıydı?

Haklısınız. Ben de başlığa konu sahibinin babasından haber var mı diye bakıyorum gördükçe ve sürekli aynı konular dönüyor. Rahatsız oldum artık.

Siz kimsiniz de insanlara hakaret ediyorsunuz böyle!Keşke sizin gibileri bulsa bu virüs!

Konu sahibinin konusu daha fazla sabote olmasın

2019 aralıkta bende geçirdim yüksek ihtimalle,3 hafta geçmeyen beni mahveden bir boğaz ağrısı yaşadım.Sonradan duyduk ki o dönem hastanelerde influenza yüzünden tedavi çok olmuş
Geçmiş olsun.
Bunlar almışlar ellerine kumandayı o kanaldan o kanala geziyorlar. Kendi işlerine gelen bilgileri alıp millete dağıtmaya çalışıyorlar. Git bakayım bir hastaneye influenza varmıymış yokmuymuş, kovid 19 varmıymış yokmuymuş, salgın varmıymış yokmuymuş, dünya kaç bucakmış kendi gözlerinle gör.
Ben de isterim kovid olmasın,influenza olmasın,hepatit olmasın,aids olmasın.......ben yok deyince yok olmuyorlar değilmi

Bende kızdım ama yine de öyle demeyin
Beddua döner dolaşır sizi bulur
Beddua olarak düşünmüyorum bunu,huyum değildir beddua etmek.Böyle gelip de insanlar bu virüs yüzünden kayıp yaşarken hakaret edip üstten üste konuşamaz.İnanmadığı virüsü yaşamasında da sıkıntı olmaz öyle değil mi

Bende kızdım ama yine de öyle demeyin
Beddua döner dolaşır sizi bulur
Ek olarak bizler o kadar dikkat ederken bu düşüncede ki insanlar virüsün yayılmasına sebep oluyorlar.
Neyse gerildim çıkıyorum konudan.
Konu sahibi mutlu haberi yazar umarım.Onun için girip bakarım sadece.

Dün bana birisi dedi ki avm avm gezmiyorum onun dışında da hiç bir kurala uymuyorum şimdi buna ne yapmalı elimden gelse boğazına yapılacağım ama
Bu zihniyette olup başkasına hastalık bulaştıran hiçkimseye hakkımı helal etmiyorum. İnsanın kıblesi vicdanıdır. Vicdan sahibi olmayan kimseye merhametim yok.
bu zihniyet nezaman biter biliyormusun: hastalığın salgının olduğuna inanmıyorum, kurallara filan uymuyorum diyenleri hastanelerde görevlendireceksin,maske eldiven siperlik yok kural yok madem sen bunu savunuyorsun hastanedeki kovid hastalarının bakımını sen yapacaksın diyip yerleştireceksin bir hastanın yanına. Bakayım ne yapıyor

Doğruya tanık olmak istiyorsanız hastanelere gidip bakmanız yeterli

Aynen öyle ama yooo işte böyle uzaktan boş çene .O an düzgün cvp veremedim valla içime oturdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…