BABAMI BIZE BAĞIŞLA ALLAHIM

Sizi aglayarak okudum.Rabbim sabır versin.Benim de babam yogun bakimda.Gercekten cok zor bir sürec.Mekani cennet olsun inşallah.

Rabbim annenin Babamın yokluğunu vermesin ben yaşadım kimse yaşamasın ihmal varmı acaba hastanelerde diye düşünüyorum şimdi doktor diyor benimde Babam annem hasta oldu ben hastaneye getirmedim biz yalvardik doktora ne olur elinizden geleni kendi babanız gibi yapın offf nr biliyim insanın aklına hersey geliyor ihmal ediyor insanların ölümüne sebep veriyorlarsa bin beter olsunlar yok yapıyorlarsa Allah razı olsun.
Simdi alışmak yokluğuna zor bugün 7.gün gittik babamı görmeye 10 dakikada 9 cenaze geldi aynı yere hemde öğle namazından önce namaz bile kilmiyorlar hele birde düşünün öglen ne olur.
O sayılar o vakalar yemin ederim yalan 1 mezarlık öyle istanbulda binlerce mezarlık var .
Kullanılan ilaçlar hastada kimine kalp krizi kimine nabız kimine karaciğer kimine enfeksiyon daha birsuru bahane yazıp ölüm rapora öyle yazıyorlar sonrada sayı az deniyor
Şu dakika arayın özel hastaneleri yoğun bakimlarda yer yok

Sizi aglayarak okudum.Rabbim sabır versin.Benim de babam yogun bakimda.Gercekten cok zor bir sürec.Mekani cennet olsun inşallah.
Rabbimmm Babamın mekanını cennet et
Rabbimm bize acı bıraktın babama bari cennet kapılarını aç rahmet et
Allah sizede sabır hastanıza dayanma gücü versin koronadanmı yoğun bakımda?

Rabbimmm Babamın mekanını cennet et
Rabbimm bize acı bıraktın babama bari cennet kapılarını aç rahmet et
Allah sizede sabır hastanıza dayanma gücü versin koronadanmı yoğun bakımda?
Yok bacak ve akcigerine pihtı atti bizim.

Ahh içim sızladı Allah rahmet eylesin babanıza başınız sağolsun.
Sabır diliyorum sizin için sadece

Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun. Rabbim babanızın ve tüm ölmüşlerimizin kabrini cennetten bir bahçe eylesin inşallah

iyi bir haber var mı diye bakmaya gelmiştim çok çok üzgünüm başınız sağolsun nur içinde yatsın babanız
O kadar çok istedim ki buraya Canım babam geldi demeyi olmadı Rabbim onu daha çok sevdi bacım aldı bizden bizede sabir etmeyi öğretti

Bir haftadır yogun bakimda.Annecigim var.Kardesim 9 aydır gelmiyordu yasaklar bahanesine.Geldi ama göremedi.Siz kac kardessiniz?
6 kardeşiz hepsi evli bende sözlüyüm
Keske gelip görseydi insallah iyi olur babanız
Doktorla görüşüp bilgi alabiliyorsanız gidişat nedir durumunda

O kadar çok istedim ki buraya Canım babam geldi demeyi olmadı Rabbim onu daha çok sevdi bacım aldı bizden bizede sabir etmeyi öğretti
Çok üzgünüm allah sabır versin mekanı cennet olsun

6 kardeşiz hepsi evli bende sözlüyüm
Keske gelip görseydi insallah iyi olur babanız
Doktorla görüşüp bilgi alabiliyorsanız gidişat nedir durumunda
Ben de bugün topraga verdim babami.Kaderimiz birmiş konu sahibi.

Ben de bugün topraga verdim babami.Kaderimiz birmiş konu sahibi.
Yaaa Allahım bu nasıl acı böyle bu nasıl ateş herkesi içine çekiyor Allahım çok üzüldüm çok ağlamaktan helak oldum galiba kendine zarar verdim sol kolum boynum tutmuyor Rabbim sen sabır ver bu kardeşimede babağının bu gece sorgu sualde dilinin bağını cöz benim babamada onun babasinada rahmet eyle sabır dile Allahtan abdest al namaz kıl için açilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…