- Konu Sahibi pembecanta
-
Rabbim annenin Babamın yokluğunu vermesin ben yaşadım kimse yaşamasın ihmal varmı acaba hastanelerde diye düşünüyorum şimdi doktor diyor benimde Babam annem hasta oldu ben hastaneye getirmedim biz yalvardik doktora ne olur elinizden geleni kendi babanız gibi yapın offf nr biliyim insanın aklına hersey geliyor ihmal ediyor insanların ölümüne sebep veriyorlarsa bin beter olsunlar yok yapıyorlarsa Allah razı olsun.Kardesim nolursun güçlü dur yıkılma.sana kardesim demek istiyorum.inan şu an ağlıyorum.şu an yasadigin acıyı derinden hissediyorum inan.sapasağlam babanı yürüyerek hastaneye gönderip ölüm haberini almak ne acıbenim de annem annem geçen sene tam da bu zamanlarda virüse yakalandı yoğun bakimda kalmisti tam bir ay.ama ben o bir ay boyunca her gün ölüp diriliyordum doktorlar durumu kötü diyordu entübe degil ama entübeye gidebilir diyordu.sonra Allaha binlerrrce kez sükürler olsun ki Allah dualarimizi kabul etti ve annem yaşama döndü.annemin astimi vardi astimi koaha döndü.ama olsum yine de sukrediyorum annem yasiyor Allah onu bizlere bagisladi diye.şu an babanin ölümünü kabullenmen cok cokk zor seni cok iyi anliyorum ama güclü dur.baban cennette sizi bekliyor olacak.şu belki seni izliyor belki yaninizda siz üzülmeyin ki o da üzülmesin nolur.basin sagolsun tekrardan allah butun sevdigini kaybeden insanlara sabrini versin insallah.
Rabbimmm Babamın mekanını cennet etSizi aglayarak okudum.Rabbim sabır versin.Benim de babam yogun bakimda.Gercekten cok zor bir sürec.Mekani cennet olsun inşallah.
Yok bacak ve akcigerine pihtı atti bizim.Rabbimmm Babamın mekanını cennet et
Rabbimm bize acı bıraktın babama bari cennet kapılarını aç rahmet et
Allah sizede sabır hastanıza dayanma gücü versin koronadanmı yoğun bakımda?
Ah arkadaşım ah ..
Bu kelimeleri tanıdığım insanlara acılı günlerinde derken ne kadarda kolay geliyormuş dilim nasıl dolanmadan söyleyebiliyormusum
Babamm kurban olayım sana mekanın cennet olsun nasıl gidebildin nasıl hemen gittin öyle
Ne kadar zamandır yoğun bakımda varmi kardeşiniz anneciğinizYok bacak ve akcigerine pihtı atti bizim.
O kadar çok istedim ki buraya Canım babam geldi demeyi olmadı Rabbim onu daha çok sevdi bacım aldı bizden bizede sabir etmeyi öğrettiiyi bir haber var mı diye bakmaya gelmiştim çok çok üzgünüm başınız sağolsun nur içinde yatsın babanız
Amiiin tüm ölmüşlerimizle birlikte hepsinin mekanını cennet eylesinAllah rahmet eylesin, başınız sağolsun. Rabbim babanızın ve tüm ölmüşlerimizin kabrini cennetten bir bahçe eylesin inşallah
Bir haftadır yogun bakimda.Annecigim var.Kardesim 9 aydır gelmiyordu yasaklar bahanesine.Geldi ama göremedi.Siz kac kardessiniz?Ne kadar zamandır yoğun bakımda varmi kardeşiniz anneciğiniz
6 kardeşiz hepsi evli bende sözlüyümBir haftadır yogun bakimda.Annecigim var.Kardesim 9 aydır gelmiyordu yasaklar bahanesine.Geldi ama göremedi.Siz kac kardessiniz?
Çok üzgünümO kadar çok istedim ki buraya Canım babam geldi demeyi olmadı Rabbim onu daha çok sevdi bacım aldı bizden bizede sabir etmeyi öğretti
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunAmiiin tüm ölmüşlerimizle birlikte hepsinin mekanını cennet eylesin
Insallah sizin ölmüslerinizde Allah rahmet etsinÇok üzgünümallah sabır versin mekanı cennet olsun
Tesekkur ederim sağolunbaşınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Ben de bugün topraga verdim babami.Kaderimiz birmiş konu sahibi.6 kardeşiz hepsi evli bende sözlüyüm
Keske gelip görseydi insallah iyi olur babanız
Doktorla görüşüp bilgi alabiliyorsanız gidişat nedir durumunda
Yaaa Allahım bu nasıl acı böyleBen de bugün topraga verdim babami.Kaderimiz birmiş konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?