Allah sabır versin , mekanı cennet olsun ..
Ben yakın zamanda seninle aynı acıyı yaşadım .hala kabullenemiyorum ..kırk gün hicbirsey yemedim ,sadece ayranla beslendim . Çocuklarım da var .. eşim tuttu hastaneye götürdü zorla ,iyiki de götürmüş ..tedaviden sonra biraz kendime geldim . Çocuklarımla ilgilenebiliyorum en azından ..ama kafa bitik ..hala gelecek diye bekliyorum ..
Gül kokusu hakkında bir fikrim yok ..belki sana öyle gelmiştir .
Allah o bir dunyasin versin. Benim kocamin elinde oldu babasi cok kotu olay cok kotu. Azeriiyiz biz. Kanserden hastaydi sizin ulkeye getirdiler amaliyat oldu fakat 3gun sonra oldu. Biliyomusun hic unudulmuyo. Kocam her gun uykusunda goruyo. Kizlari perisan hala.! 1yildan fazla gecti. Unutulmuyo sadace zamanla iyi kotu alisiyosun... gul kokmasi da umarim cennetdedir sizi ordan seyr ediyodur.
Amin , çok teşekkür ederim. .sizede rabbim sabır versin gerçekten çok zor dayanılmaz bir acı..
gül kokusunu sadece ben hissetmedim esimde hissetti hatta 1 hafta sonra annemlerle kalabalık gittik herkes hissetti gül kokusunu
Yakin bir arkadasim cok sevdigi babacigini kaybetti sonra ben dedemi ilk defa en yakindan biriydi , o benim cocuklugumdu , skaybedeli 3 ayi gecti ilk zamnlar hergun ruyamda gordum ama her uykumda gece gunduz ne zamn uyusam onu gordum , annemr sordum dua istiyo dediler , sonra adina bagslayip okumayi unuttugum cuz geldi okudum o gunden sonra ruyamdada hic gormedim , cok canim yandi sonra dedimki nice yigitler kundakta bebeler ölürken bu kadar keder niye , vadesi bu kadardi bizimde sayili nefesimiz an be an eksiliyor ... sanirim olmeyecek gibi yasadigimiz icin ölümü unutuyoruz ( hâlâ koydeki eve gremiyorim sanirim onun yokluguyla yuzlesmk istemiyorum herzamn balkondan tepeyi asana kadar arkamizdan bakar gidince haber edin derdide onu mezarda birakip babannemide alip evin yolunu tuttuk ama ne biz aradik birdaha geldik nede o ) iste boyle yaman celiskiden kurtalamadim henuz
Dedemin vefatindan sonra hep ailemi kaybetme korkusu kldi bnde her telefinda birine biseymi oldu her ayrilikta ya bu son gorusumse ya son öpüşüm , vedalasirkn sevdiklerimi koklayarak opuyorum ... babamla hep bir mesafe var aramizda durduk yere gidip sarilamm opemm haa cok isterim ama yapamam ...Rabbim sizede sabır versin dediğiniz gibi üzülüyoruz fakat sanki biz ölmeyecek gibi.. sadece biraz daha yasasaydi diyoruz az daha bizimle vakit gecirseydi diyoruz dışarda yaşlı birini görünce benim babam da böyle yaslanabilirdi diyorum biliyorum birçoğunuza bu düşünceler saçma gelebilir ama çok zamansiz bir anda babamı canımı kaybettim onsuzluk çok zor...
Hepimiz bu dunyaya emanet degilmiyiz rabbimin yazdigi süre dolmuş , geride kalanlar icinde bir sinavSanirim zamnla alisiliyo hee aci hep orda duruyir sen nereye o oraya .... rabbim yukunu hafifletsin insallah cennette kavusmayi nasip etsin .... artik ona yapabilecegin en guzel sey bol bol dua etmk 1
arkadaşlar tam 3 ay önce babamı kaybettim çok kötü durumdayım babam henüz 55 yaşındaydı aniden kalp krizi geçirdi hastanede 4 saat sonra kaybettik 3 aydır sanki dünya durmuş gibi sanki ölmedi gelecek gibi benim gibi babasını kaybeden var mi nasıl kabullendiniz hayatın iz eskisi gibi oldu mu evliyim 4 yaşında oğlum var güçlü olmak zorundayım biliyorum ama bazen tükeniyorum güçlü olamıyorum..
birşey sormak istiyorum babamın mezarına esimle gittiğimde babamla konuştum ve seni çok özledim çok merak ediyorum nasıl bir haldesin dedim bilsem belki bir nemze rahatlarim dedim ve 1 dakika sonra mezardan gül kokusu gelmeye başladı esimde hissetti koku inanilmaz güzel ve keskindi 1 hafta sonra annemlerle kalabalık gittik başında kuran okuduk yine ayni koku geldi gül bahçesi gibi ve herkes aldı o kokuyu merak ediyorum buna benzer bir olay yasayaniniz oldumu herkesten Allah razı olsun arkadaşlar. benim ve benim gibi babasını kaybedenlerin mekanı cennet olsun inşallah babası hayatta olanların da babalarina rabbim saglikli uzun ömür versin inşallah.
Düşüncelerinizin aynısı bende oluyor yaşlı kişiler yaşlı çiftler görünce içim sızlıyor keşke diyorum benim babam da hayatta olsa böyle annemin yanında olsaydı diyorum hatta çoğu zaman babama benzettiklerim de oluyor koşup sarılmak istiyorum o hiç tanımadığım kişiyeRabbim sizede sabır versin dediğiniz gibi üzülüyoruz fakat sanki biz ölmeyecek gibi.. sadece biraz daha yasasaydi diyoruz az daha bizimle vakit gecirseydi diyoruz dışarda yaşlı birini görünce benim babam da böyle yaslanabilirdi diyorum biliyorum birçoğunuza bu düşünceler saçma gelebilir ama çok zamansiz bir anda babamı canımı kaybettim onsuzluk çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?