- 25 Aralık 2017
- 257
- 256
- 18
- 32
Dedenize Allah rahmet etsin.Ayni hisleri yaşıyoruz.Benim de çocukluğum her seyimdi.Canim dedem.Cok özlüyorum.Insallah görürüz yine hepimiz.Yakin bir arkadasim cok sevdigi babacigini kaybetti sonra ben dedemi ilk defa en yakindan biriydi , o benim cocuklugumdu , skaybedeli 3 ayi gecti ilk zamnlar hergun ruyamda gordum ama her uykumda gece gunduz ne zamn uyusam onu gordum , annemr sordum dua istiyo dediler , sonra adina bagslayip okumayi unuttugum cuz geldi okudum o gunden sonra ruyamdada hic gormedim , cok canim yandi sonra dedimki nice yigitler kundakta bebeler ölürken bu kadar keder niye , vadesi bu kadardi bizimde sayili nefesimiz an be an eksiliyor ... sanirim olmeyecek gibi yasadigimiz icin ölümü unutuyoruz ( hâlâ koydeki eve gremiyorim sanirim onun yokluguyla yuzlesmk istemiyorum herzamn balkondan tepeyi asana kadar arkamizdan bakar gidince haber edin derdide onu mezarda birakip babannemide alip evin yolunu tuttuk ama ne biz aradik birdaha geldik nede o ) iste boyle yaman celiskiden kurtalamadim henuz
Allah rahmet eylesin, yazdıkların beni çok duygulandırdı, ağladım birden duygusallastim. İçime dokundu özellikle size sarılıp ağlamış olması. Çok seviyormuş sizi. İnsallah kabri nurlarla doludur.Başınız sağ olsun. Kaybettiğimde çok küçüktüm o an birşey anlamadım. Ta ki her yaşım ilerlediğinde yokluğu daha da büyük yer kaplamaya başladı. Mesela babamla yaşadığım şeyler çok sınırlıdır zaten belli bir yaşa kadar olan kısmını hatırlamıyorum. Bisikleti sürmeyi babam öğretti. 6 yaşındayken. Bi oyuncak vardı çok istiyordum gece işten gelirken almış yatağıma koymuş uyandığımda gördüm koşup boynuna sarıldım bunu hatırlıyorum. Çikolatayı çok severdim her işten geldiğinde gömleğinin ön cebinde çikolatayla gelirdi koşar boynuna atlardım . Bi kere düşüp kolumu kırmıştım hastane de sıra gelmedi diye hastaneyi inletmişti. Ve en son hatırladığım bir gece kardeşlerimi ve beni kucağına alıp ağlayarak bir gün olurda ölürsem beni sakın unutmayın olur mu annenizide üzmeyin hep birbirinize desyek olun . Size en ufak bir bağırtım olduysada brni affedin diyerek sarılıp ağlamıştı içine doğmuştu. Anılarım bu kadsr işte hatırladıklsrım sınırlj çünkü. Ne ilk okulu bitirdiğimi, ne lise ne üniversite mezuniyetimi göremedi. Evleneceğimide göremeyecek . Düğünümde babamla dansta edemeyeceğim. Beni istemeye geldiklerinde kızından kopmak istemeyen bir baba figürüde olmayacak. Küçüklüğünden beri yeni bir sınıf olduğunda en nefret ettiğim kısım baban ne iş yapıyor kısmıydı. Babam öldü demekten çekindim hep. Babasına sarılan kızları gördükçe eve gidip ağladım. Ama hep şuna inandım beni yukarlarda koruyan hep bir el oldu. Allah yetimleri daha çok korur kollar derlerdi bunada hep inandım. Allahım beni hep iyilerle karşılaştırdı . Yokluğu hala daha büyüyor. Tam 17 yıldır baba demiyorum. Evlendiğimde eşimin babasına bu kelimeyi kullandığımda kim bilir ne kadar garip olacağım. Benimde yazasım varmış kusura bakma
Ayy kusura bakmayın ya üzmüş bulundum sizi hakkınıza girdim arada böyle bi şeylere yazasım geliyor işte içimde patlıyor dışa vuramayınca. Teşekkür ederim duygularım ortak çıktığınız içinAllah rahmet eylesin, yazdıkların beni çok duygulandırdı, ağladım birden duygusallastim. İçime dokundu özellikle size sarılıp ağlamış olması. Çok seviyormuş sizi. İnsallah kabri nurlarla doludur.
Ne hakkına girmek canim benim buna hakka girmek denmez. İnsanız duygulanıyoruz empati yapıncaAyy kusura bakmayın ya üzmüş bulundum sizi hakkınıza girdim arada böyle bi şeylere yazasım geliyor işte içimde patlıyor dışa vuramayınca. Teşekkür ederim duygularım ortak çıktığınız için
Ne hakkına girmek canim benim buna hakka girmek denmez. İnsanız duygulanıyoruz empati yapınca.
Ahh benide aglattin... yazdiklarin beni de uzdu..Mekani cennet olsun babaciginin ne guzel bir babaymis.. insallah hep guzel insanlarla karsilarsin,insallah baban gibi yuregi guzel bir adamla evlenirsin,mutlu olursunBaşınız sağ olsun. Kaybettiğimde çok küçüktüm o an birşey anlamadım. Ta ki her yaşım ilerlediğinde yokluğu daha da büyük yer kaplamaya başladı. Mesela babamla yaşadığım şeyler çok sınırlıdır zaten belli bir yaşa kadar olan kısmını hatırlamıyorum. Bisikleti sürmeyi babam öğretti. 6 yaşındayken. Bi oyuncak vardı çok istiyordum gece işten gelirken almış yatağıma koymuş uyandığımda gördüm koşup boynuna sarıldım bunu hatırlıyorum. Çikolatayı çok severdim her işten geldiğinde gömleğinin ön cebinde çikolatayla gelirdi koşar boynuna atlardım . Bi kere düşüp kolumu kırmıştım hastane de sıra gelmedi diye hastaneyi inletmişti. Ve en son hatırladığım bir gece kardeşlerimi ve beni kucağına alıp ağlayarak bir gün olurda ölürsem beni sakın unutmayın olur mu annenizide üzmeyin hep birbirinize desyek olun . Size en ufak bir bağırtım olduysada brni affedin diyerek sarılıp ağlamıştı içine doğmuştu. Anılarım bu kadsr işte hatırladıklsrım sınırlj çünkü. Ne ilk okulu bitirdiğimi, ne lise ne üniversite mezuniyetimi göremedi. Evleneceğimide göremeyecek . Düğünümde babamla dansta edemeyeceğim. Beni istemeye geldiklerinde kızından kopmak istemeyen bir baba figürüde olmayacak. Küçüklüğünden beri yeni bir sınıf olduğunda en nefret ettiğim kısım baban ne iş yapıyor kısmıydı. Babam öldü demekten çekindim hep. Babasına sarılan kızları gördükçe eve gidip ağladım. Ama hep şuna inandım beni yukarlarda koruyan hep bir el oldu. Allah yetimleri daha çok korur kollar derlerdi bunada hep inandım. Allahım beni hep iyilerle karşılaştırdı . Yokluğu hala daha büyüyor. Tam 17 yıldır baba demiyorum. Evlendiğimde eşimin babasına bu kelimeyi kullandığımda kim bilir ne kadar garip olacağım. Benimde yazasım varmış kusura bakma
Yaaa güzel dilekleriniz beni çok mutlu etti , babamla ilgili söyledikleriniz.. amiiin inşallah çok teşekkür ederimAhh benide aglattin... yazdiklarin beni de uzdu..Mekani cennet olsun babaciginin ne guzel bir babaymis.. insallah hep guzel insanlarla karsilarsin,insallah baban gibi yuregi guzel bir adamla evlenirsin,mutlu olursun
Yaaa güzel dilekleriniz beni çok mutlu etti , babamla ilgili söyledikleriniz.. amiiin inşallah çok teşekkür ederim
Basiniz sagolsun. Bende babami kalp krizinden kaybettim. Bir gece uyudu ve sabah uyanmadi. Ani olunca daha zor oluyor. Ben esim cocuklarim annem üzülmesin diye gizli gizli agladim. Ve yurtdisinda oldugum icin istedigim zaman mezarini bile ziyaret edemiyorum. Yüce Rabbim gani gani rahmet eylesin. Bu aci bir daha unutulmuyor.arkadaşlar tam 3 ay önce babamı kaybettim çok kötü durumdayım babam henüz 55 yaşındaydı aniden kalp krizi geçirdi hastanede 4 saat sonra kaybettik 3 aydır sanki dünya durmuş gibi sanki ölmedi gelecek gibi benim gibi babasını kaybeden var mi nasıl kabullendiniz hayatın iz eskisi gibi oldu mu evliyim 4 yaşında oğlum var güçlü olmak zorundayım biliyorum ama bazen tükeniyorum güçlü olamıyorum..
birşey sormak istiyorum babamın mezarına esimle gittiğimde babamla konuştum ve seni çok özledim çok merak ediyorum nasıl bir haldesin dedim bilsem belki bir nemze rahatlarim dedim ve 1 dakika sonra mezardan gül kokusu gelmeye başladı esimde hissetti koku inanilmaz güzel ve keskindi 1 hafta sonra annemlerle kalabalık gittik başında kuran okuduk yine ayni koku geldi gül bahçesi gibi ve herkes aldı o kokuyu merak ediyorum buna benzer bir olay yasayaniniz oldumu herkesten Allah razı olsun arkadaşlar. benim ve benim gibi babasını kaybedenlerin mekanı cennet olsun inşallah babası hayatta olanların da babalarina rabbim saglikli uzun ömür versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?