babamı kaybettim

Dedenize Allah rahmet etsin.Ayni hisleri yaşıyoruz.Benim de çocukluğum her seyimdi.Canim dedem.Cok özlüyorum.Insallah görürüz yine hepimiz.

Allah rahmet eylesin, yazdıkların beni çok duygulandırdı, ağladım birden duygusallastim. İçime dokundu özellikle size sarılıp ağlamış olması. Çok seviyormuş sizi. İnsallah kabri nurlarla doludur.

Ayy kusura bakmayın ya üzmüş bulundum sizi hakkınıza girdim arada böyle bi şeylere yazasım geliyor işte içimde patlıyor dışa vuramayınca. Teşekkür ederim duygularım ortak çıktığınız için

Ne hakkına girmek canim benim buna hakka girmek denmez. İnsanız duygulanıyoruz empati yapınca .

başınız sağolsun. ben de annemi kaybettim. ahhhh.. yazayım diye girdim ama.. çok zor çok.. Allah sabır versin, mekanları cennet olsun hepsinin..

Babamı 11 yaşındayken kanserden kaybettik. 3 sene çekti hastalığını. 15 sene oldu. Her ağladığımda keşke babam olsaydı der daha çok ağlarım hele evlendiğinde daha çok hissediyor insan yalnızlığını daha çok ağlıyor.

Merhaba öncelikle başın sağolsun ancak yaşayanların anlayabileceği bir acı bu ben 6 aylıkken babam ölmüş daha 28 yaşındayken arkasında genç bir eş ve 3 çocuk bırakıp gitti. Çok zor bir hayat sürdük. Şu yaşıma kadar hep isyan ettim niye ben diye ama ne büyük yanılgıymış. Acının üstesinden ancak Allah a yaklaşarak gelebildim. Gecen ay umreye gittim ve hiç tanıyamadığım babam için umre vazifesini yerine getirdim nasıl ferahladığımı anlatamam. Onlar için bu dünyada yapabileceğimiz çok güzel şeyler var aslında üzülmek onlara da bizlere de bir fayda getirmiyor. Rabbim yardımcın olsun.

Ahh benide aglattin... yazdiklarin beni de uzdu..Mekani cennet olsun babaciginin ne guzel bir babaymis.. insallah hep guzel insanlarla karsilarsin,insallah baban gibi yuregi guzel bir adamla evlenirsin,mutlu olursun

Konu sahibi insallah acilarin hafifler tabi ki unutulmaz...Onlarin birgun olecegini dusununce bile agliyorum cok zor..Rabbim sana sabir versin...
Mekani cennet olsunnnnnnnn insallah...

Ahh benide aglattin... yazdiklarin beni de uzdu..Mekani cennet olsun babaciginin ne guzel bir babaymis.. insallah hep guzel insanlarla karsilarsin,insallah baban gibi yuregi guzel bir adamla evlenirsin,mutlu olursun
Yaaa güzel dilekleriniz beni çok mutlu etti , babamla ilgili söyledikleriniz.. amiiin inşallah çok teşekkür ederim

Basiniz sagolsun. Bende babami kalp krizinden kaybettim. Bir gece uyudu ve sabah uyanmadi. Ani olunca daha zor oluyor. Ben esim cocuklarim annem üzülmesin diye gizli gizli agladim. Ve yurtdisinda oldugum icin istedigim zaman mezarini bile ziyaret edemiyorum. Yüce Rabbim gani gani rahmet eylesin. Bu aci bir daha unutulmuyor.

Benim babam da vefat etti.Nasil aci cektigimi anlatamam ozaman.Kabri nur olsun.Mekani cennet olsun ikisinin de .Allah yakinlarina sabır serinlik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…