- 16 Ağustos 2020
- 32
- 5
- 3
- 23
- Konu Sahibi Yasminleyv
-
Seni kendi zihniyetlerine göre yetiştirmek istiyorlar fakat sizin zihniyetiniz ailenize pek uymuyor o yüzden de istemiyosunz şimdiki ortama ayak uydurmak istiyorsunuzYani ama bilmiyorum söylemesem de zorla kapatacaklar bide şimdiye kadar kendi hayatımdan çok fazla fedakarlık ettim artık kendi hayatımı yaşamak istiyorum sırf üzülmesinler diye istemedikleri hiçbir şeyi giymedim küçüklüğümden beri hep düşündüm onları
Ya saçmalamayin lütfen belli ki hiç bir zaman din baskısı altında kalmamissiniz ondan ayrıca kimsenin dine bakış açısı umrumda değil sadece ben istemiyorum ve belli ki çevrenizde hiç kimse zorla kapatılmamis o yüzden uzaktan atıp tutmak kolayHiç inandırıcı değil ayrıca dini konularda bu şekilde tartışma veya olumsuz bir yargı oluşturmak için kasıtlı açılmış diye düşünüyorum.
Maalesef bide senin taa dayın kapını kapattıktan sonra hiç bir şey olmaz ama biz aynı çatının altında yaşıyoruz işteBe kadar nefret edilecek yaratıklar şu baskı yapan erkekler. Benim sayımda, beni her gördüğümde, sen ne zaman kapanacaksin diye sorardı. Hicbir zaman cevabı alırdı. Senin baban saçma sapan filmlere bakıyor, benim dayım en iyi arkadaşının karısını, kendine sevgili yaptı. Bu tip insanlarda hiç utanma yok, bütün pislikleri yaparlar, sonra kendilerini dinci gösterirler. Ne yazikki, böyle tip insanlara da, seçme hakkı veriyorlar.
Çünkü tehdit için elinde bir şey olmalıydıİlk gördüğünde neden sustun?
Beyefendinin sözü gerçekten harika yaz bir kağıda odanın duvarına as. Gelip geçip okursun.
O zaman bir alıntı da benden “ilk taşı en günahsızınız atsın”Çünkü tehdit için elinde bir şey olmalıydı
Böyle konular bana götürür. Din konuları yasak.. Sizin paylaşımınız da farklı görüşlerin catşmasına neden olacağı için yasak..Ya saçmalamayin lütfen belli ki hiç bir zaman din baskısı altında kalmamissiniz ondan ayrıca kimsenin dine bakış açısı umrumda değil sadece ben istemiyorum ve belli ki çevrenizde hiç kimse zorla kapatılmamis o yüzden uzaktan atıp tutmak kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?