- 16 Ağustos 2020
- 32
- 5
- 3
- 23
- Konu Sahibi Yasminleyv
-
Çok doğru bir şey degil ama mecburum istemediğim bir şeyi mi yapayım senin fikriz nedirŞerefsiz adam diyorsunuz. Kendi çıkarlarınız için bu duruma sessiz kalıp şantaj yapıyorsunuz. Sizin yaptığınıza ne deniyor?
Senin önerin nedir? Onu yazsaydın keşke...Tipik ergensiniz.. Hayatta istedigini elde etmenin yolu sahte intiharlar veya tehditler olamaz
Henüz küçüksünüz. Başörtü dışında sorun yoksa şimdilik kabul edin... Ya da öncelikle tatlı dille olmadı ailenizden ayrılmayı göze alarak mücadeleye girin.Yani haklisinix
Çok doğru bir şey degil ama mecburum istemediğim bir şeyi mi yapayım senin fikriz nedir
Komiksiniz.Aynen abla ben 10 yasindayim dedim bi kadınlar kulübü ne üye olup böyle konu uydurayim bıyığımın terini sil sil öldüm çünkü.
Buna katılıyorum yanlış ama bunu yapanlara şahit oldum. Aile buna itiyor.Takiyomus gibi yapin uzaklasinca acarsiniz ,sallamayin cok
Başörtüsü dışında da sorun taviz tavizi dogrur diyede korkuyorumHenüz küçüksünüz. Başörtü dışında sorun yoksa şimdilik kabul edin... Ya da öncelikle tatlı dille olmadı ailenizden ayrılmayı göze alarak mücadeleye girin.
Yani tehditten çok ben söyledikten sonra bana baskı yapmaya utanır diye düşünüyorum sizce?Buna katılıyorum yanlış ama bunu yapanlara şahit oldum. Aile buna itiyor.
Konu sahibi tehditle elinize bir şey geçmez annenize karsi sizin sözünüze karsi onun sözü olur. Döver diye korkmayın dövsün. Ne kadar dövebilecek ? Nereye kadar dövecek ? Tehdit edecek kadar kendinize güveniyorsanız evden ayrilacak kadar da güvenin is bulup ayrilin evden
Ne gibi namaz vs mi? Mune hanım uçuracak bizi. Dini konular yasak. Neyse kendi ayaklarınızın üstünde durana kadar sabretmekte fayda var.Başörtüsü dışında da sorun taviz tavizi dogrur diyede korkuyorum
Onun için de şantaj yapacak bir şey bulursunuz.Başörtüsü dışında da sorun taviz tavizi dogrur diyede korkuyorum
Hayır namazlum gibi değil bizim istediğimiz yerde oku istedigimizle evlen vs vs...Ne gibi namaz vs mi? Mune hanım uçuracak bizi. Dini konular yasak. Neyse kendi ayaklarınızın üstünde durana kadar sabretmekte fayda var.
Hanımefendi gerçekten konudan hoslanmadiysaniz burda ne işiniz var gidine bu kadar basit gidinnOnun için de şantaj yapacak bir şey bulursunuz.
Abartmasın. Siz pratik zekaya sahipsiniz. Halledersiniz o konuları.Hayır namazlum gibi değil bizim istediğimiz yerde oku istedigimizle evlen vs vs...
onerim biraz kendinizi yetistirmeniz olgunlasmaniz. Sorunlari cozme yonteminiz yeni sorunlar yaratmamaliSenin önerin nedir? Onu yazsaydın keşke...
Kesinlikle haklisiniz taviz tavizi doğurur.Başörtüsü dışında da sorun taviz tavizi dogrur diyede korkuyorum
Olur mu öyle şey yaşın küçük ama burada namussuz ahlaksiz olan sen olacaksın. Sen kızsın ben erkeğim. Ben senin babanım. Baskı artar tehdit ederseniz.Yani tehditten çok ben söyledikten sonra bana baskı yapmaya utanır diye düşünüyorum sizce?
Haklısınız sanırım.2. Kattan atlamayı mi düşündün birde birşey olmaz düşüncesi sacmalama lütfen. 1 metre yerden düşüp ölen bir çocuk tanıyorum düşersek kafa üstü çakılırsan görurusun. Allab korusun sakat kalirsin. Açıkca konusun ya bu ne intiharla mi yapacaksınız tehditle mi kapanmayin istemiyorsaniz. Baba da cok dini. Kurallara uyuyor masallah kendine hic bakmiyor
Yani haklısınız çok bencilce ama anneye anlatma fikri de çok saçma geçen sene söyleseydim şimdiye barışmiş olurlardı bence. Evet haklısınız kendi çıkarım için kullanıyorum ama annemin haberi olmadan hallederim inşallahannenize üzüldüm çok..
hem aldatılıyor hem de kızı bunu bildiği halde önce sırf "aile saadeti" için susuyor sonra da kendi çıkarı için babasını tehdit ediyor.
gerçekten yazık kadına.
kadın hakları avukatı olucaksınız da annenizi ayakta uyutup kadının aldatılmasından faydalanıp babanıza şantaj peşindesiniz maşallah tam babasının kızı....Ah özellikle bu ülkede kadınlar senelerce neler çektı Allahın izniyle hepsi biter. Eğer ileride avukat oluçsam en çokta kadın hakları için mücadele vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?