Babamı tehdit etsem mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baban tekken aynen soyle de : Ben senin katilarla konusmana nasil karismayip anama soylemediysem, sen de bana karisma baba de.

Konuya neden fake denmiş anlamadim. Gayet olabilecek bir durum
Eğer baba tehdit ederek başını ortuyorsa yani sen ondan cekindigin için orteceksen senin tehdit etmen ne kadar mantıklı?

Onu zorla yaptıran kişi o tehditte şiddet de uygulayabilir. Dovsun nereye kadar dövecek yazan üye olmuş . Gercekten kimse yorum yapmak zorunda değil . şöyle ölmeyi bayilmak zanneden yorumlar da yapmayın ya. Her gün haberlerde cinayet okuyan bir ben miyim?

İstediğin bir okulu kazanıp umarım bundan sonra özgürce yasarsin. Ama tehdit etmen bana çok mantıklı gelmedi

Son düzenleme:
Annenizi zerre sevmiyorsunuz.
Aile huzurunu bozmak istemediniz ama kapanmak istemiyorsunuz diye ortaya çıkaracaksınız öyle mi?
Annenizin kadınlık gururu ayaklar altına alınırken neredeydiniz?
Bir de atlayacağım diyorsunuz ya, şaka mısınız? 2.kattan birşey olmazmış. Allah Allah nereden biliyorsun? Ya birşey olsa kafa üstü düşsen ömür boyu felç falan kalsan ne yapıcaksın? Yaş kaç siz hiç olgun ve normal değilsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…