Ben 25 yaşındayım evin en küçük çocuğuyum. Gerçekten çok yıkıcı bir durumSanırım ben anneme söylerdim, kaç yaşındasınız?
Ek: Babanızla konuşsanız muhtemelen gizli gizli devam edecektir diye düşünüyorum.
Çok kötü bir şey inşallah yanılmışsınızdır. Biraz daha gözlemleyin ve emin olursanız konuşun bence.Ben 25 yaşındayım evin en küçük çocuğuyum. Gerçekten çok yıkıcı bir durum
Aynı durumu yaşasaydım babamla konuşurdum.Merhaba , ben babamın bir süredir birileriyle yazıştığını farkediyordum birilerinden mesaj geliyor hemen siliyordu. Bir kadın ismiyle kayıtlı biri ile mesajlaşıyordu. bugün yine mesaj geldi ve müsaitsen ara yazıyordu hemen sildi mesajı annemle benim yanımda olduğu için aramadı. Ben de mesajı okuduğumu belli eden konuşmalar yaptım ve babamla o andan sonra hiç konuşmadım. Anneme söylemedim belli etmemeye neşeli gözükmeye çalışıyorum ama babam da benimle konuşmuyor ve suratı asık geziyor. Sizce ne yapmalıyım anneme söyleyeyim mi ? Babamla mı konuşayım, kadını mı bulayım? Çok teşekkür ederim şimdiden.
Bence karışmamalısın. Annen er ya da geç anlayacaktır. Belki de hissediyordur..Merhaba , ben babamın bir süredir birileriyle yazıştığını farkediyordum birilerinden mesaj geliyor hemen siliyordu. Bir kadın ismiyle kayıtlı biri ile mesajlaşıyordu. bugün yine mesaj geldi ve müsaitsen ara yazıyordu hemen sildi mesajı annemle benim yanımda olduğu için aramadı. Ben de mesajı okuduğumu belli eden konuşmalar yaptım ve babamla o andan sonra hiç konuşmadım. Anneme söylemedim belli etmemeye neşeli gözükmeye çalışıyorum ama babam da benimle konuşmuyor ve suratı asık geziyor. Sizce ne yapmalıyım anneme söyleyeyim mi ? Babamla mı konuşayım, kadını mı bulayım? Çok teşekkür ederim şimdiden.
Nasıl yapabiliyorlar bunu, hele ki kız çocukları için babaları bu kadar özelken nasıl gözlerimizin içine bakarak yalan söylüyorlar.daha ağırını yaşadım
sen benim annemi seven şerefli babamsın
her daim yakışanı yapar ve bana örnek olursun
bu hislerime gölge düşürecek birşey yaparsan o zaman onursuz ve annemi sevmeyen bir adam olursun ve seni örnek alamam
babama bunu söylemiştim
anlamadı
18 yıldır görüşmüyoruz
ailesine tercih ettiği kadınsa onu coktan terketti
Nasıl yapabiliyorlar bunu, hele ki kız çocukları için babaları bu kadar özelken nasıl gözlerimizin içine bakarak yalan söylüyorlar.
Biz sabırlı olalım, ilahi adalet varben de anlam veremiyorum canım
ben annemi aldatmasına değil
evladını gözden çıkarmasına takığım
anneme yaptıgına bozulurum sinirlenirim ama beni silen babayı tanımam
o kadını evlatlarına tercih etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?