Ben olsam anneme söylerdim ama biraz safa yatarak. "Anne babamın telefonuna bir kadın ismiyle kayıtlı birinden mesaj geldi müsaitsen ara diye de babam mesajı sildi böyle bir isimli arkadaşı var mı sen tanıyor musun?" falan diye.
karışmayın diyenler de bi garip yahu... annem aldatılıyor kandırılıyor nasıl susarım karışmam? bence konuşun annenizi uyarın boşanıp boşanmamak annenize kalmış
Ben de yasadim aynısini. Noldu, sesim çıktığı için suçlu ben oldum. O senin babandır gene de öyle yapma oldu. Üstelik yaşadıklarımız da ağırdı. Evimiz falan satıldı onun salakliklari yüzünden düşünün. Smdi o yok diye sozlenemiyorum onun onayı gerekiyormuş. Hayat zorsa insanlar yüzünden.
Ben de yasadim aynısini. Noldu, sesim çıktığı için suçlu ben oldum. O senin babandır gene de öyle yapma oldu. Üstelik yaşadıklarımız da ağırdı. Evimiz falan satıldı onun salakliklari yüzünden düşünün. Smdi o yok diye sozlenemiyorum onun onayı gerekiyormuş. Hayat zorsa insanlar yüzünden.
Umarım yaptıklarının cezasını çekerler biz de görürüz. Hiç bir evlat bunalrı yaşamayı haketmiyor. Yaşıtlarım kocasının çocuklarının derdiyle uğraşırken ben hala babamla uğraşıyorum yaşından da utanmıyor. Şimdi benimle konuşmuyor suratı asık geziyor sanki suçlu benim , ben annemden saklamaya çalışsam da öğrenecek sayesinde