Babamın evliliği

Babanız para kaptıracak yüksek ihtimalle, böyle yaşını başını alan ve karı derdine düşen erkekler genellikle bir kere dolandırılsa dahi aynı yoldan devam eder akıllarını kaybetmişcesine.. Şimdiden geçmiş olsun size ve Fas Başkonsolosu Babanıza...

Az önce müge anlıya fas çetesi olan videoya baktım, burdan bir adam fastan kadınları getiriyormuş. Evlenmek isteyen adamlardan para alıyormuş. Kadınlarda sonra kaçıyormuş.
Babama söyledim, aracı yok bizde evlenme sitesinden tanıştık dedi. Aracı olmasa bile dolandırıcı olabilir mi acaba
Burdaki yorumlardan sonra korkmaya başladım ama söyleyince de o iyi bir insan diyor, dikbaşlı bir adam. Ne yapıcam şaşırdım kaldım

Ben evliyim kendi ayrı evim var, kardeşimde tek yaşıyor
Babamda tek yaşıyor,
merhaba yozmen
istediğin kadar ad değiştir yeni konu aç anında anlıyorum sen olduğunu

bırak evlensin adamcağız yine ince düşünme kısmını almışsın
bide ne çok bayan yazmışsın yaaa

Faslı bayan dedikten sonra aklıma ilk nasıl tanıştıkları geldi.
Müge anlıda çökertilen evlilik çetelerini hatırlıyorum.

Ilişkisi bilmem ama para yönünden yeter mi onu düşün bence arkadasim

merhaba yozmen
istediğin kadar ad değiştir yeni konu aç anında anlıyorum sen olduğunu

bırak evlensin adamcağız yine ince düşünme kısmını almışsın
bide ne çok bayan yazmışsın yaaa
Aaa o mu nasıl anladın? Ben de yozmen’in konularına çok yorum yaptım ama onun sıkıntısı annesinin yalnız kalması değil miydi?

Valla benim arkrabalardan birine de öyle faslı mı özbekli mi biri geldi.Dolandırdı gitti.Hatta o kadın için kızını evden kovmuştu.Simdi kızıyla kalıyor.Dikkatli olsun diyecegim ama biz laf dinletememiştik size kolay gelsin.

Aaa o mu nasıl anladın? Ben de yozmen’in konularına çok yorum yaptım ama onun sıkıntısı annesinin yalnız kalması değil miydi?
hem annesi hem babası yozmen in derdi maalesef
annesi evlendi babasının sorumluluğu ona yüklendi
ama hep ince eliyor sık dokuyor arkadaş
bayağıdır cevap vermiyor yorumlarıma yine vermemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…