Babanız para kaptıracak yüksek ihtimalle, böyle yaşını başını alan ve karı derdine düşen erkekler genellikle bir kere dolandırılsa dahi aynı yoldan devam eder akıllarını kaybetmişcesine.. Şimdiden geçmiş olsun size ve Fas Başkonsolosu Babanıza...
Babanız para kaptıracak yüksek ihtimalle, böyle yaşını başını alan ve karı derdine düşen erkekler genellikle bir kere dolandırılsa dahi aynı yoldan devam eder akıllarını kaybetmişcesine.. Şimdiden geçmiş olsun size ve Fas Başkonsolosu Babanıza...
Az önce müge anlıya fas çetesi olan videoya baktım, burdan bir adam fastan kadınları getiriyormuş. Evlenmek isteyen adamlardan para alıyormuş. Kadınlarda sonra kaçıyormuş.
Babama söyledim, aracı yok bizde evlenme sitesinden tanıştık dedi. Aracı olmasa bile dolandırıcı olabilir mi acaba
Burdaki yorumlardan sonra korkmaya başladım ama söyleyince de o iyi bir insan diyor, dikbaşlı bir adam. Ne yapıcam şaşırdım kaldım
Bende onu düşünüyorum, sonuçta kadının ilk evliliği ve cinsellik anlamında bile nasıl olur onu düşündüm. Babam yetermi onu bilemiyorum
Çok sıkıya gelemeyen rahat bir adam ve annem bu yüzden boşandı zaten
Valla benim arkrabalardan birine de öyle faslı mı özbekli mi biri geldi.Dolandırdı gitti.Hatta o kadın için kızını evden kovmuştu.Simdi kızıyla kalıyor.Dikkatli olsun diyecegim ama biz laf dinletememiştik size kolay gelsin.
hem annesi hem babası yozmen in derdi maalesef
annesi evlendi babasının sorumluluğu ona yüklendi
ama hep ince eliyor sık dokuyor arkadaş
bayağıdır cevap vermiyor yorumlarıma yine vermemiş