Fastan gelicekBayan Fas dan mi buraya gelecek yoksa burada mi şu an
Ben evliyim kendi ayrı evim var, kardeşimde tek yaşıyorsiz kimle yaşıyorsunuz
Bende onu düşünüyorum, sonuçta kadının ilk evliliği ve cinsellik anlamında bile nasıl olur onu düşündüm. Babam yetermi onu bilemiyorumbabanızın maddi durumu sizce kendi halinda olabilir ama oralı bir kadın için şartları yeterli hatta beklentisinin üzerinde de olabilir.
yalnız bunca yaş farkı ve kadının ilk evliliği vs, muhtemelen çocuğu olsun isteyecektir kadın.
Evet İnternet üzerinden tanışmışlar evlilik sitesindenİnternet üzerinden tanıştılar sanırım. Dikkat edin haberlerde çok duyuyoruz dolandırma olayı.
Evlenme sitesinden bulmuş. Bayanda nasıl güvenip gelicek anlamadım. Sonuçta burası hiç bilmediği bir yer. Bende buralardan istedim ama ne denirki kaç yaşında adam. Kardeşim uyarmış babamıTa fasdaki kadini nerden bulmuş. Hem de şu karantina günlerinde. Ya bizim erkekleri anlamak zor. Babamin amcasi da azeri kadinla evlenecem diye 50 bin lirayi kaptirdi. Kendi memleketinden dul ihtiyaç sahibi bir kadin bulup evlense daha iyi
Fas eski bir İspanya sömürgesiydi. Bir haber okumuştum seks işçiliği yapan kadınların oranı yüksekmiş orda diye. O kadar fakirler ki yazık o yola bile girmişler. Türkiye cennet olabilir o kadın için.Annemle babam boşandı, annem ikinci evliliğini yapmıştı. Şimdi babam evlenmek istiyorum ama Fas lı bir bayanla
Biraz tereddüt ediyorum, Türkçeyi hiç bilmiyor, babam memur emeklisi, öyle paraları olan biri değil, kirada oturuyor. Bayan hiç evlenmemiş ve babamdan 15 yaş küçük. Düşünüyorum Bayam buraya gelince nasıl olucak, hem maddi olarak hem Türkçe bilmeme bakımından. Evlenince eşya alınıcak vs bir çok masraf. Söylediğimde ikinci bir işte çalışıcam dedi. Bayanın burda hiç tanıdığı yok, bir hastaneye gitse markete girse nasıl yapıcak. Babamada bu kadar neye güvenip geliyor diye sormadım ki
Anneme yaptığı hataları yapıp o bayana da yaparsa yazık geldiği ile kalıcak
Babamın evlenmesini istiyorum. Yanında birinin olması güzel ancak bayan hem evlenmemiş hem babamın maddi durumu ona göre. Bilmiyorum tereddüt ediyorum
Bayan annesi ile babamı tanıştırmış
Sizden fikir almak istiyorum, herkese anlatılıcak birşey değil bu
Umarım dolandırıcı değildir.Evet İnternet üzerinden tanışmışlar evlilik sitesinden
Kardeşim uyarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?