Babamın evliliği

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Annemle babam boşandı, annem ikinci evliliğini yapmıştı. Şimdi babam evlenmek istiyorum ama Fas lı bir bayanla
Biraz tereddüt ediyorum, Türkçeyi hiç bilmiyor, babam memur emeklisi, öyle paraları olan biri değil, kirada oturuyor. Bayan hiç evlenmemiş ve babamdan 15 yaş küçük. Düşünüyorum Bayam buraya gelince nasıl olucak, hem maddi olarak hem Türkçe bilmeme bakımından. Evlenince eşya alınıcak vs bir çok masraf. Söylediğimde ikinci bir işte çalışıcam dedi. Bayanın burda hiç tanıdığı yok, bir hastaneye gitse markete girse nasıl yapıcak. Babamada bu kadar neye güvenip geliyor diye sormadım ki
Anneme yaptığı hataları yapıp o bayana da yaparsa yazık geldiği ile kalıcak
Babamın evlenmesini istiyorum. Yanında birinin olması güzel ancak bayan hem evlenmemiş hem babamın maddi durumu ona göre. Bilmiyorum tereddüt ediyorum
Bayan annesi ile babamı tanıştırmış
Sizden fikir almak istiyorum, herkese anlatılıcak birşey değil bu

Bende onu düşünüyorum, sonuçta kadının ilk evliliği ve cinsellik anlamında bile nasıl olur onu düşündüm. Babam yetermi onu bilemiyorum
Çok sıkıya gelemeyen rahat bir adam ve annem bu yüzden boşandı zaten

15 yaş fark çok uçuk değil mi yahu. Benim babamda annemi kahrından öldürüp 7 yıl sonra evlendi. Kadın Azeri Türkçesi pek iyi değil hiç evlenmemişti arada 5 yaş vardı. Babam elden ayaktan düştüğü için bana baksın yeter modunda olduğundan geçinip gidiyorlar ( ilahi adalet ) ama sizin 15 yaş fark çokmuş. Bir de Faslı kadın hiç bilmez Türkçeyi falan yemek kültürleri adetleri çok farklı. Zor olur biraz bence bir Türk baksın Faslı bakana kadar

Evlenme sitesinden bulmuş. Bayanda nasıl güvenip gelicek anlamadım. Sonuçta burası hiç bilmediği bir yer. Bende buralardan istedim ama ne denirki kaç yaşında adam. Kardeşim uyarmış babamı
Herşeyi geçtim dolandırıcı olmasa bile nasıl anlaşılır nasıl yapar bilmiyorum

Dolandirma olayi olabilir ben pek inanmazdim bu kadina. Ayrica Turkce bilmiyorsa babanizla ikisi nasil anlasmislar yahu? Ingilizce konusmadiklari kesin. Muge Anli'da degil miydi Fas'tan cete milleti kandiriyordu boyle. Hayatta guvenmezdim. Ama babanizda kocaman adam. Siz ne deseniz o isi kafaya koymus yapacak. Keske vazgecirseniz. Sanki Turk kadinlarinin suyu cikti.

Fas eski bir İspanya sömürgesiydi. Bir haber okumuştum seks işçiliği yapan kadınların oranı yüksekmiş orda diye. O kadar fakirler ki yazık o yola bile girmişler. Türkiye cennet olabilir o kadın için.
Babanız o kadını nasıl buldu?Allah muhafaza dolandırıcı da olabilir, çok oluyor öyle.

Altın falan talep etti mi acaba karşı taraf??

Sakınnnnnnn
Fasta bunlar çete...Gelecek altın takılar aldırıp kaçacak....Yanında bi adamla gelir akrabam der ama çete elemanıdır...altınlar alındıktan sonra kadını gizlice götürüyorlar...uyarayım...en aZ 20bininize mal olur...resmi nikah yapmadan gider...İsmini de babana yalan demiştir kimlik sorsun bak fotosunu at desin kimliğin madem evleniosa kadın...atmaz görürsünüz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…