Babamın evliliği

Yolluk olarak almış herhalde bisküvileri de.

Yolluk olarak almış herhalde bisküvileri de.
Ay hic güleceğim yoktu hatta dedeme evi benim üzerime yap falan diyormuş zamanında. Telefonuna kontör yükletmek istiyormuş. Benim icin cok komik olaylar tabi ama annem icin travmatiktir mubtemelen ayrintilarini hiç soramadım o yüzden. Dedem anneannemi (veremmiş) zamanında hastaneye götürmediği bakmadığı icin ölmüş. Aslında o kadinin dedemi dolandırması müstehak bence.

Bizim yaşam şartlarımızdan daha zor durumdalar, özellikle oradan kaçmak için de yapılıyor olabilir. Çünkü babanız memur belli bir maaşı var, üstelik türkiyede eşe maaş bağlanıyor ölümden sonra. Hayatlarını garanti altına almak içinde olabilir. Günah almak istemiyorum ama sadece internetten görüp gelmek nekadar mantıklı hadi Türkiye içi olsa tanışacaklar kahve içecekler diyelim. Biraz daha korkmazsın da Fas tan hangi cesaretle geliyor Türkiye ye, hiç tanımadığı bir adama?

cok ilginc.. annesiyle kamerada mi tanistyirmis? o nasil guvenip yollayacak kizini? adam hirli mi hirsiz mi kizinin basina bir sey gelse cikip gelip nerede arayabilir? (babanizi tenzih ederim genel anlamda ne cesaret demek istedim) ayni dili konusmadan evlenecek noktaya nasil gelmisler?

Bende anlayamıyorum, hem hiç evlenmemiş hemde babam öyle zengin filan değil bir maaşı var, hiç bilmediği bir ülke, hiç bilmediği bir dil. Günahını almak asla istemem ama niyeti ne, yada çok zor durumda olmalı ki herşeyi bırakıp geliyor
Ülke olarak zorluk çektiklerini, özellikle kadınların öyle olduğunu duymuştum, hatta internetten biraz baktım
Babamın birşeyi normal değili önceden beri sanki o bizim evladımız gibi davranıyor

Hadi babamın dolandırılıcak birşeyi yok, ne evi ne arabası var. Bir maaşı var
Kadın ne cesaret geliyor nasıl güveniyor, bende anlayamıyorum. Babam hemen nasıl inanıyor, kadın neye güveniyor. İyi biri olsa bile buraya nasıl adapte olur. Kimi kimsesi yok
Bir hastaneye gitse bir markete gitse derdini anlatamıcak

Kadını iyice araştırın.
Gelmesine gerek yok ki Fas-Türkiye uçuş bedeli ni babanızdan alsa yeter.
Hangi siteden tanıştıysa o kadının profili mutlaka vardır, hayalet hesap açıp araştırın.

Şu noktada çok genel bir bilginiz var, kimdir hangi şehirde oturuyor mesleği var mı? Okumuşsa o üniversitede kaydı var mı?
Sosyal hesapları nedir adı nedir arkadaşları kimdir?

Babanıza nötr sorular sorup toplayabildiğiniz kadar bilgi toplayın ve doğrulatmaya çalışın.

Babanıza yapma deseniz arkanızdan yine para gönderir, kadının açığını bulmanız lazım.

Sanal ortamda tanıştigi kadının Türkiye'de çete üyeleriyle beraber yaşıyor olma olasılığı çok yuksek.Baban gibi yaş almış olan ve kredi cektirebilecegi emekli maaşı olan kisileri hedef alan... evlenme vaadiyle kandıran pek çok çete var.Babamin da pek bir şeyi yok diyorsunuz ama bu tarz çeteler aynı anda birden fazla kişiyi hedef aldıkları icin tabiri caizse "sürümden " kazanıyor..bu gün sizin babanızdan otuz bin TL alırlar..yarın anne olarak tanıtılan kisiyi evlendirirler...on bin TL alırlar ...Anadolu turnesine çıkmış gibi şehir şehir gezip sanal ortama giremeyen yaşlılarımıza hizmeti ayaklarına kadar goturenleri bile var kim kime ne tutturursa artik

kadına babanız uçak bileti alsa yeter, derdi Fas'tan kurtulmak olabilir herkesin dediği gibi çok ciddi bir çete var. Maaşa bakmaz

fas'tan türkiyeye kaçış için kullanıyor olabilir burda vatandaş olacak çalışma izni olacak vs.başka bir üye daha yazmış babanıza kredi çektirebilir en basiti.

Bu kadar bilgisiyi toplamam çok zor, ben dikkat et baba diyorum, o çok iyi bir insan vs diyor, dikkat et sen yine de dedim tamam dedi ama geldiğinde nasıl olur, İyi biri olduğunu düşünerek yazıyorum geldiğinde nasıl adapte olur ne yapar ne eder, babam sıkıya gelemeyen bir adam, hem ikinci işte çalışırım diyor, türkçe bilmiyor nasıl anlaşır bu yaştan sonra, şu babamın bir şeyi normal değil

fas'tan türkiyeye kaçış için kullanıyor olabilir burda vatandaş olacak çalışma izni olacak vs.başka bir üye daha yazmış babanıza kredi çektirebilir en basiti.
Evet öyle ama uyardım, öyle biri değil dedi, ben karışsamda dinlemez kafasının dikine giden bir adam.

Derdi vatandaşlık almak olabilir. Öldüğü zaman maaşı da kalır onunla yaşarım diyo olabilir.

Allah aşkına yaptığı online çeviriye güvenerek mi kadın için iyi insan diyor?
Akıl kârı değil !
Eskiden ebeveynler çocuklara yabancılarla konuşma, güvenme derdi şimdi devir değişmiş. Aynı dili bile konuşmadığın insanı eş yapacaksın...
Bu şahıs diyelim ki melek dolandırıcı değil.... babanızın Arapça veya kadının şakır şakır Türkçe konuşması lazım. 15 yaş büyük adamla da evlenmek istemesi illa ki bir çıkar var.

Evet öyle ama uyardım, öyle biri değil dedi, ben karışsamda dinlemez kafasının dikine giden bir adam.

Öğretmen gibi ders verirseniz tabi ki dinlemez.
Bilmeden etmeden yorum yapıyorlar diyecektir, ki kadını gerçekten tanımıyorsunuz, Faslı olduğu bile doğrulanmamış.

Acilen uyarmayı falan bırakıp bilgi toplamanız lazım, bu yaklaşımla babanız paraları kaptırır.
Bu son uyarımı yapıp bu konudan çekiliyorum.

İstanbul’da bi gün taksıdeyim mesafe de uzun.Taksiye bindim şoför bi kadınla görüntülü muhabbette...Ne muhabbet ama.soför amca 65 falan kadın da Rus.Kafamı çaktırmadan uzattım
Şok oldum gencecik bi İçim su kız.Ev almaya gideceklermiş.
Aynı hikaye gibi geldi bana...Babanıza akıl verin.sonucta akıl yaşta değil,baştadır!

Dinlemiyor, söyledim ama iyi biri diyor, koskoca adam kolundan çekipte görüşme diyemem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…