- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
kızlar dün hakaret etti, bana saygı duyacaksın deyince senin neyine saygı duyacam, sen zaten bitmişsin, sen insan bile değilsin diyor.Öyle baba olmaz olsun.
Net!
el memeleketi kızlar.çocuk yarın kreşe gidecek nasıl gidecek.ben nereye gidedcem ne olur yol gösterin.biraz önce babam kapıya geldi.müsait değilim gönderdim.Hiç kimse yokmu kardeş teyze
var da inanmıcaksın ama aynı şeyleri robot gibi o da tekrar ediyor.Ay çok zor .. sık dişini diyeceğim de , çocuğa da sen yokken abık subuk şeyler demesin :/
Anne yok mu ?
Gideceğinizi söyleyin ama zaman isteyin sonra en kısa zamanda eşyalı evler oluyo kiralık öyle bi ev bulun ve ayrılın ama boşanma kararı aldığınız adama geri dönmeyin çünkü şimdi geri dönerseniz yaşadıklarınızdan daha fazlasını yaşatır .çünkü sizin bir kere deneyip başarısız olduğunuzu gördü .oglunuzu da devletin eğitim verdiği ana okulu tarzı yerler var oralara yazdirin.Eşimle kavga ettik, boşanma davası açtım ve baba evine geldim.Babamın hor görmeleri vs son noktama geldi.Çocuk için sabrediyodum,4 yaşındaki oğluma bakıyordu...
Ve dün gece durup dururken bana babam dedi ki' o işten de seni atacaklar, bilesin'dedi.bişi demedim ama bugün işten geldim.
'bişi söylicem, bana böyle saygısızlık yapamazsın, bana snei işten atacakalr'diyemezsin dedim.
'seni ben yetiştirdim, ben okuttum, ben para harcadım, sana istediğimi söylerim'dedi.'işten atılınca benim başıma kalacaksın, o yüzden bu konu hakkında da konuşurum, ben zaten sildim, sen bir hiçsin'dedi...
sonra eski defterler açıldı 'zaten diş hekimi ahmet beyi de zamanında ayartmaya kalkmıştın' dedi, neye uğradığımı şaşırdım, arkadaşlar iftira, dediği şey 16 sene önce dişlerime tel yapan doktordan bahsediyor, adam evli barklı adamdı, yemin ediyorum böyle bişi yapmadım.adamla aramda birkaç tartışma geçti o zamanlar.Ama hakkımı helal etmiyorum dedim, bunlar yalan...
tartışma alevlendi, babam yüzümü sıktı, bayağı canım acıdı ama ben karşılık vermedim.70 yaşında adam ve babam sonuçta.ama kendimi aşağılanmış hissettim.Bir de diyor ki ben öleyim diye böyle tartışmalar çıkarıyorsun diyor.halbuki tartışmayı dün gece başlatan kendisi.
şimdi evimden git diyo, kızlar nereye gidicem ben, ev aradım yok, üstelik çocuğun bakımı var.
eşimle kavgalarımız olurdu ama buradaki kadar diken üstünde dedğildim, kendi öz babam bana böyle davranıyor.ne yapıyım bu saaatte nereye gidiyim, ömrümün sonuna kadar babamı görmek istemiyorum, o kadar çirkin şeyler dedi ki artık benim için babam yok.
Of çok zor ya ...karakola git sığınma evine yerleştirirler belki bilmiyorumki. Ayrı eve çıkamazmısınel memeleketi kızlar.çocuk yarın kreşe gidecek nasıl gidecek.ben nereye gidedcem ne olur yol gösterin.biraz önce babam kapıya geldi.müsait değilim gönderdim.
hemen git diyo, ne zamandır ev arıyorsun diyor.bu artık son noktadır.babamla ilişkim sonsuza dek bitti.Gideceğinizi söyleyin ama zaman isteyin sonra en kısa zamanda eşyalı evler oluyo kiralık öyle bi ev bulun ve ayrılın ama boşanma kararı aldığınız adama geri dönmeyin çünkü şimdi geri dönerseniz yaşadıklarınızdan daha fazlasını yaşatır .çünkü sizin bir kere deneyip başarısız olduğunuzu gördü .oglunuzu da devletin eğitim verdiği ana okulu tarzı yerler var oralara yazdirin.
şimdi bu saatte mi?benim evim var.giderim evime.burada olmuyor, bu babayla.Of çok zor ya ...karakola git sığınma evine yerleştirirler belki bilmiyorumki. Ayrı eve çıkamazmısın
huzur vermiyor.gıkımı çıkarmıyorum.hiç huzur vermiyor.aşağılıyor vs.Baba demeye şahit lazım böyle davranan birine.Sizi yanında istemediği çok açık.Huzur vermeyecek belliki.Hayatınıza onsuz devam edebilmenin bir yolunu bulmalısınız.
istifa etmedim.çalışıyorum.babam beni oldum olası sevmez.hiç sevmedi.Birde babanı dinlemek lazım neden böyle yaptı sen zaten işinden istifa etmiştin nasıl geri döndün . Adam doğru söylemiş
Yanlis hatirlamiyorsam 3 bin küsur maasi var 40 bin tl birikimi var, kimseye muhtac olmamak ve yeni hayata baslayabilmek icin gayet güzel meblağ. Ama irade ve cesaret eksik.ah ah
sarıp sarmalayasım geldı
sabret bırgun hersey duzelecek el oglunun canını acıtması degıl de annenın babanın yaptıgı agır olmus farkındayım
ınsan aılesınden de destek goremeyecekse
ıyı tarafından bak basına bırsey gelse aıle sandıgın bırsey olmayacakmıs yol yakından kocadan kurtuldugun gıbı babadan kurtulursun ınsallah
yolların acılır sansın guler ınsallah
bır ev arkadası falan bulup ayrı eve mı cıksanız etrafınızda tanıdıgınız kımse yok mu yatırımınız var mı hıc bılemıyorum tabı
eee daha ne olsun cesaret ıcın yeterlı meblagYanlis hatirlamiyorsam 3 bin küsur maasi var 40 bin tl birikimi var, kimseye muhtac olmamak ve yeni hayata baslayabilmek icin gayet güzel meblağ. Ama irade ve cesaret eksik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?