BABAMIN HAKARETLERİ-NEREYE GİDİCEM BEN ŞİMDİ

Bizi bile tuketti burda , terapistini kesin tuketir zaten
Ben cocuguna cok uzuluyorum , ailesi nasil musade etmis evlenip cocuk yapmasina aklim almiyor gercekten
Üye zaten sadece cocuk yapmak için evlenmiş veee babası evlendiğini sosyal medyadan öğrenmiş

Çalışıyorsun sanırım . Hemen alo 186 numarası buydu galiba. Darp var. Hemen ara kadın çocuk aile dayanışma hattını. Durumunu anlat. Onlar büyük ihtimal seni kadın sığınma evine yönlendirecektir. Çocuğun için orda kreş var. Aynı odada oda arkadaşıyla kalicak . İşin var bir süre kendini idare et. Toparlayana kadar. Sonra ayrı eve çıkarsın. Babanın sanırım ruhsal bir bozukluğu var . Ama fark etmemişsiniz. Davranışları bana şizofren dayımı anımsattı. Ama bir ruhsal bozukluğu var gibi. Hiç canını sıkma . Olmadı aile bakanlığına git. Durumuna anlat. Yerleşene kadar rbie akraba yanında ya da başka bir yerde geçici kal. Ama yerleştirirler korkma. Ayaklarının üzerinde dur. Hatırlıyor atlatirsin inşallah.

Abla şimdi şöyle bir sıkıntı var...

2 üyelik kullanıyorsunuz bunda bir yasak yok. Fakat biri ceza alınca diğeri ile, o ceza alınca da bununla konu açıyorsunuz ?

Cezanın ne önemi kalıyor ?
"Sen sık dişini, ben bilirim işimi" diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…