- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Ay gülüm ne desem bilemedim çok zor :/ sinirlerim bozuldu valla . Gaz vermek istemiyorum ama bir insan anasına -babasına güvenmeyecekse kime güvenecek .. sonra bu kocalar kendilerini birşey zannediyor , sahipsiz sanıyor kadınları :/ herkesin de öyle maaşı tek başına hayat kuracak kadar yüksek değil .var da inanmıcaksın ama aynı şeyleri robot gibi o da tekrar ediyor.
Sığınma evine gitmelik bir durum yok ki. Konu sahibi memur. Üstelik sürekli kocaya kızıp eve gelmiş, babaya kızıp kocaya dönmüş. Baba da haklı biraz. Bi oraya kaçmış bi buraya. Önceki konularında konu sahibi de babasına hak veriyor. Yalama yaptırmış adama da. Burda binlerce akıl verildi ona. Ev tut dediler, nasıl geçineyim, çocuğum ne olacak? Ben çok para harcarım kartım çok gelir nasıl geçinirim vs vs. Hep cevaplar aynı. Babası ya da eşi tarafından sakat bırakılınca işini de yapamaz hale gelince ay bi ev tutayım der konu sahibi.Of çok zor ya ...karakola git sığınma evine yerleştirirler belki bilmiyorumki. Ayrı eve çıkamazmısın
Ben de geçmiş konularını bilmeden üzülmüştüm ama tuhaf bir bakış açısı var konu sahibinin. Belki anne babasını da tanımış olsam onlara hak verebileceğimi düşünüyorum.eee daha ne olsun cesaret ıcın yeterlı meblag
bunlara sahıpse buna ragmen o adama donerse babasının yaptıgı adamın yaptıgından daha hafıf babamı affetmeyecegım dıyor
tum bunları yutarsa kendıne yapmıs olur sadece... cocugunun cektıklerıne degsın barı cocuk bundan sonra rahata huzura kavussun
cocugum ıcın ben olsam cekmezdım bunları cıkardım esyalı eve
Hadi ya önceki konularını bilmeyince neyse hayırlısı olsunSığınma evine gitmelik bir durum yok ki. Konu sahibi memur. Üstelik sürekli kocaya kızıp eve gelmiş, babaya kızıp kocaya dönmüş. Baba da haklı biraz. Bi oraya kaçmış bi buraya. Önceki konularında konu sahibi de babasına hak veriyor. Yalama yaptırmış adama da. Burda binlerce akıl verildi ona. Ev tut dediler, nasıl geçineyim, çocuğum ne olacak? Ben çok para harcarım kartım çok gelir nasıl geçinirim vs vs. Hep cevaplar aynı. Babası ya da eşi tarafından sakat bırakılınca işini de yapamaz hale gelince ay bi ev tutayım der konu sahibi.
Konu sahibi dışarı çıkınca çok harcıyormuş. Kredi kartı çok geliyormuş. Bu maaşa rağmen geçinemezmiş. Babasının kocaman evi varmış falan. Babası sürekli evden git diyor bile bile oturuyor orda birikimi gitmesin diye. Yani kolay kolay çıkmaz prdan. Çıksa da kocasına döner. Öyle kendi ayakları üstünde durabilecek biri değil.eee daha ne olsun cesaret ıcın yeterlı meblag
bunlara sahıpse buna ragmen o adama donerse babasının yaptıgı adamın yaptıgından daha hafıf babamı affetmeyecegım dıyor
tum bunları yutarsa kendıne yapmıs olur sadece... cocugunun cektıklerıne degsın barı cocuk bundan sonra rahata huzura kavussun
cocugum ıcın ben olsam cekmezdım bunları cıkardım esyalı eve
Valla bi okusan. Konu sahibine çok kızarsın. Kocaya gidince babam iyi, babaya gidince kocam babam kötü değil.... sürekli aynı şeyler ve verilen tavsiyelerin hepsine ah geçinemem vah geçinemem.üstelik birikimi de var ama babasının evinde her şey bedava diye çıkmak istemiyor çünkü yeterince para harcayamazmışHadi ya önceki konularını bilmeyince neyse hayırlısı olsun
Ben de geçmiş konularını bilmeden üzülmüştüm ama tuhaf bir bakış açısı var konu sahibinin. Belki anne babasını da tanımış olsam onlara hak verebileceğimi düşünüyorum.
Konu sahibi dışarı çıkınca çok harcıyormuş. Kredi kartı çok geliyormuş. Bu maaşa rağmen geçinemezmiş. Babasının kocaman evi varmış falan. Babası sürekli evden git diyor bile bile oturuyor orda birikimi gitmesin diye. Yani kolay kolay çıkmaz prdan. Çıksa da kocasına döner. Öyle kendi ayakları üstünde durabilecek biri değil.
Aynen öyle. Küçük cocuğa yazık. İnsan bazen sırf çocuğu için güçlü durmalı. Babası sen git ben çocuğa bakarım da diyormuş. Çocuğa iyi davranıyorlarmış gerçi. Yine de ortam da etkilenir çocukcok uzuldum
bır kadını sozde calısan ayakları ustunde duran !kadını boyle gormek
e o koca daha neler yapmaz ...
konu sahıbı kusura bakma yasadıklarını sen cekıyorsun kendıne , sen kendıne bunu yaparsan mıllet herseyı yapar
Yanlis hatirlamiyorsam 3 bin küsur maasi var 40 bin tl birikimi var, kimseye muhtac olmamak ve yeni hayata baslayabilmek icin gayet güzel meblağ. Ama irade ve cesaret eksik.
Ona da diyor ki kreşi tam gün yaparsam düzeni bozulur çocuğumun diyor.E madem 40 bin birikmiş var.Şimdi hemen al çocuğunu öğretmen evine git.4 gün izin al.2_3 günde bulursun küçük bir ev.Cocuk da krese gidiyormuş.Daha ne iste.Tam gün anlaş kreşle de.
Kimseye ihtiyacın yok senin.Bırak giden para olsun.Düzenini oturtunca yine biriktirirsin.Dik dur herkese karşı.Kimseye eyvallah etme.Para biriktirmeyi akıl ettiğine göre belli ki zeki bir kadınsın.
Ona da diyor ki kreşi tam gün yaparsam düzeni bozulur çocuğumun diyor.gülüyorum çünkü her çözüme bir kapak yaptı kendisi
Ona da diyor ki kreşi tam gün yaparsam düzeni bozulur çocuğumun diyor.gülüyorum çünkü her çözüme bir kapak yaptı kendisi
Biraz alltan alın şu insanlara...her tartışmada haklı çıkmak zorunda değilsiniz ki....anneniz babanız nihayetinde....var da inanmıcaksın ama aynı şeyleri robot gibi o da tekrar ediyor.
Ev tutsam çocuk yarım zamanlı. Onu annem alıp bırakıyordu şimdi ne olacak dedi. Bir üye de tam zamanlı kreşe ver dedi düzeni bozulur dedi. Küçük ev tut az eşya al dediler. Ödeyemem kart borcu çok geliyor, bi çıkıyorum bir sürü para harcıyorum dedi. Eşyalı ev tut tutma muhabbeti oldu ama onu hatırlamıyorumnıye cocuk cok mu duzenlı hayat yasıyor kı
bır baba evınde bır dede evınde hep hır gür
Aynen aynen sonradan hatırladım konusunuda sustum zaten , babam kapıda bilmem ne deyince ilk sığınma evi geldi aklımada benim evim var deyince jeton düştüSığınma evine gitmelik bir durum yok ki. Konu sahibi memur. Üstelik sürekli kocaya kızıp eve gelmiş, babaya kızıp kocaya dönmüş. Baba da haklı biraz. Bi oraya kaçmış bi buraya. Önceki konularında konu sahibi de babasına hak veriyor. Yalama yaptırmış adama da. Burda binlerce akıl verildi ona. Ev tut dediler, nasıl geçineyim, çocuğum ne olacak? Ben çok para harcarım kartım çok gelir nasıl geçinirim vs vs. Hep cevaplar aynı. Babası ya da eşi tarafından sakat bırakılınca işini de yapamaz hale gelince ay bi ev tutayım der konu sahibi.
Eşyalı evin kirasi fazla geldi daha uyguna bir ev varmis esyasız ama o da büyükmüş nasil dolduracakmis, tayini cikarsa esyalari nasil götürecekmis galibakendisi talep etmedikçe tayininin çıkma olasılığı da yoktu .Ev tutsam çocuk yarım zamanlı. Onu annem alıp bırakıyordu şimdi ne olacak dedi. Bir üye de tam zamanlı kreşe ver dedi düzeni bozulur dedi. Küçük ev tut az eşya al dediler. Ödeyemem kart borcu çok geliyor, bi çıkıyorum bir sürü para harcıyorum dedi. Eşyalı ev tut tutma muhabbeti oldu ama onu hatırlamıyorumyani konu sahibi için bir çözüm Yok. İstiyor ki babasını burda gömelim o da rahatlasın ama kaç kere bi babaya gelmiş bi kocaya gitmiş. Babası da artık utanmış etraftan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?