BABAMIN HAKARETLERİ-NEREYE GİDİCEM BEN ŞİMDİ

Gecen gun siz yine konu acmistiniz , neden o evdesiniz? Neden bu kadar zayifsiniz? Tutun bir ev cikin , oglunuz krese gidiyor zaten ne bakimi , neden oglunuza da bunu yasatiyorsunuz anlamadim ki

Yahu nedense tanımam Etmem ama o çocuk için konu sahibine o kadar kızıyorım ki. Babasının hakaretlerine üzüldüğünü vs sanmıyorum hiç. Sadece parayı gerçekten seviyor. Ama o çocuğa yazık ya. Anneye şiddet uygulayan baba, bir oraya bir buraya kendisini sürükleyen bir anne. Anneyi azarlayan dede. Yavrum bu yaşta bunları yaşayıp ilerde Nasıl bir psikolojisi olacak kim bilir

Kotunun iyisini aramayin, ikisini de karsilastirmayin. Gerekirse hata ettim baba,saygisizlik ettim,cocugumla bana sahip ciktiniz,hakkinizi odeyemem deyin. Iciniz demesede 4 yasindaki cocugunuz icin diyin. Arayi gorunurde duzeltin. En acilinden kendi evinizi kurmanin yollarini arayin. Tek degilsiniz cikip gidemezsiniz. O cocuga ne olacak. Politik olun. 70 yasindaki bir insan artik bir nevi cocuk gibidir. Inadi,fevriligi ne olursa olsun mantigi. Artik siz yetiskinsiniz. Duygusal degil mantikli hareket etmek zorundasiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Aynı şeyi düşündüm ben de

Muhtemelen yaşlı aksiliği huysuzluğu,önceki konunda bahsetmiştin 3200 maaşın vardı madem çocuğa iyi bakıyorlar yakınlarında ev tut çok yüz göz olma hem de çocuğa göz kulak olurlar. Benim babam 58 yaşında anneme “doğumdan önce çok erken gelmeyin anne ki babamla birbirimizi yemeyelim “ dedim, “haklısın kızım “ dedi. Sözde beni çok seviyor ama 32 yaşındayım ömrümde tanıdığım en fitneci adam.

Dün de konu acmistiniz.o da baştan aşağı çelişkiler ole doluydu. Sorun babanizda değil sizde.

Anamnez bu konusahibinin eski nicki ya da diğer üyeliği var mı ? Okuduğum konulardan bana birini hatırlatıyor ama çıkaramadım.

Kullanıcı adını degiştirmiş konu sahibi. Sarımanolya idi sanırım önceki. Siz hala tedavi görmeye başlamadınız mı? Onlarca konu açtınız. Yetmedi mi söylenenler?

Kullanıcı adını degiştirmiş konu sahibi. Sarımanolya idi sanırım önceki. Siz hala tedavi görmeye başlamadınız mı? Onlarca konu açtınız. Yetmedi mi söylenenler?

Tamam şimdi hatırladım 85 bin tane öneri alır hiçbirini uygulamaz fakat sürekli konu açar,forumda bile herkesi bezdirdin konu sahibi babanın üslubu filan tabi ki onaylanmaz ama sen de delirtiyorsun insanı az değilsin.

Çok mantıklı, böyle düşününce konusahibinin tüm mazeretlerinin sebebi de anlaşılıyor.

Babasını delirtmiştir bu. Çevresinde kendisiyle iletişim kurmak zorunda olan herkese üzülüyorum.

Babasını delirtmiştir bu. Çevresinde kendisiyle iletişim kurmak zorunda olan herkese üzülüyorum.

Tarzından tanıdım zaten eşiyle de ortak birikimine el koymuştu kandırarak adamın elinden almıştı hatta,tatlı su kurnazıdır kendileri cebinden tek kuruş çıkmadan kendisine bi ev açılırsa babası tarafından ancak o zaman ayrı eve çıkar,herkes aptal bi konusahibi zeki.

Çocukken oyunlardan önce sayışma yapardık ya oooo piti piti diye say bakalım babam mi kocam mi babam mi kocam mi diye artık hangisinde kalırsa ona dön. Ya da yeni bi seçenek uzman yardımı al şayet bu halinle biz bezdik millet ne yapsın

Vay bu konusunu bilmiyordum . Kaçırmışım demek ki .Ne değişik insanlar var Allahım

Aceleyle karar verme bence. Baba kızsınız siz. Et tırnak gibisiniz. Bir süre sonra sakinleşir ortalık. Oğlun var. İşin ne bilmiyorum ama sanırım geçinecek kadar da kazanmıyorsun. Sakin olmaya çalış. zor günler elbet bitecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…