BABAMIN HAKARETLERİ-NEREYE GİDİCEM BEN ŞİMDİ

Babasını delirtmiştir bu. Çevresinde kendisiyle iletişim kurmak zorunda olan herkese üzülüyorum.
Bende tek tek Baktim konilarina . Yalama yapmis resmen. Baba evi koca evi arasi mekik dokumus dalga gecer gibi. Küsmüş koca evine gitmis,kusmus baba evine.

Bacim kendine ceki duzen ver. 1 kisi ile degil herkes ile problemin var. Ozaman sorun hata sende. Kocanla arani duzeltmeye çalış, kocanla düzeltmiyorsan birdaha o eve gitme. Ayri eve cik. Zor değil . Cesur ol. Insanlar senin maymun istahindan bikmis bence

Nickini değiştirmiş arkadaşlar söyledi ben de hikayesinden üslubundan tanıdım. Meşhur sarı manolya.
Aynen bende anlatim tarzindan ve konu benzerliginden tanidim , inanamiyorum boyle bir insanin varligina cidden , burada defalarca yazildi neden tedavi olmuyor anlamiyorum

Aynen bende anlatim tarzindan ve konu benzerliginden tanidim , inanamiyorum boyle bir insanin varligina cidden , burada defalarca yazildi neden tedavi olmuyor anlamiyorum

Kişilik bozukluklarında tedavi çok çok zordur,uzun terapi süreçleriyle bir takım törpülenmeler olur sadece. Kişilik bozukluklarıyla birçok ruh sağlığı çalışanı çalışmak bile istemez çoğu zaman inanılmaz tüketicidir çünkü terapist için. Mesleğimin ilk yılında karşılaşmıştım yeni mezun tecrübesizliğimle,süpervizör bir hocam akıl danıştığımda “Burdan başlama Burçakçım,alandan seni kaybetmek istemiyoruz” deyip bu tarz vakalardan uzaklaşmamı tembihlemişti resmen. Çalıştığım kurumdaki bi mahkum için fikir sormuştum. Sarı manolya da bu tarz örneklerden biri sadece

Şiddet olmasaydı eşine dön derdim.Bir kere insan baba evinde çıktı mı? Bekarlık hayatında ki gibi rahat edemiyorsun.Evlerinde düzenleri bozuluyormuş gibi oluyor.

Esin sizi istiyor mu? Tedavi olsa yada iyi bir aile terapistinden destek alsanız düzelmez mi?

Ablamız sıkılmış koca evine dönmek istiyor bahanesi de aha burda. Nice kadınlar var iki kuruş parası olmadığı halde sırf onuru gururu için, hiç değilse çocuğunun ruh sağlığı için canını dişine takıp kendi evine çıkıp düzenini kuran. Arkadaş ayranı dökülmesin diye çocuğu da ailesini de oyuncak yapmış kendine. Yazık o çocuğa.

70 yaşında aklının belki yarısı geçmişte kilitlenmiş bir “baba”dan bahsediyorsunuz değil mi... Söyleyeceklerim bu kadar.

Bizi bile tuketti burda , terapistini kesin tuketir zaten
Ben cocuguna cok uzuluyorum , ailesi nasil musade etmis evlenip cocuk yapmasina aklim almiyor gercekten

Geçmiş konularınızı bilemiyorum ama geçen son açtığınız konudan sizi hatırladım. Bu kadar hanım sizi hatırlayıp böyle yazıyorsa bi dönün bakın kendinize derim. Evladınızda varmış. Eğer ona bakmak zor geliyorsa bırakın babası ya da dedesi baksın. Siz yaşayın hayatınızı. Çocuğu da helak etmeyin. Yani yanlış anlamayın ama babaların bazıları sorunlu tamam ama anneler bu kadar kötü olamaz. Etrafınızdaki herkes korkunç siz en doğru olamazdınız. Şayet o kadar doğruysanız çıkın bi eve kurun düzeninizi mücadele edin. Ama böyle bi niyetiniz olduğunu sanmıyorum. Örnek vereyim bi arkadaşım var çok eski ve çok severim. Kendisi dayakçı, alkolik kocasından boşandı 2 çocuğu olmasına rağmen ve 5 kuruş parası olmadan. İşe girdi asgari ücretten ev kiraladı; eski eş yurt dışına yerleşti. Yeri geldi günlerce makarna yedik dedi çocuklarımla ama direniyorum. Yani sizde ışık yok. Allah akıl fikir versin ne diyim.

Usenmedim bütün yorumları okudum ve yuh dedim.
Siz kendiniz ne haliniz varsa görün de o çocuğa bunları yasatmayi nasıl bir anne olarak içiniz alıyor?

Ailenizi bukadar kızdırcak bişeyler yapmış olmalısınız...
Aksi halde hem anne hem baba ikisi birden zor tavır alırlar...

Ay sarı manolya ise babası sonuna kadar haklı.Annesi de haklı.Hatta ve hatta eşi , çocuğunun kreşindeki insanlar hepsi haklı.Sarı manolya haksız.Öneriler hep boşa.Yine ne isterse onu yapacak.
Bu üyeyi sarı manolya değilken farklı bir üyelikle daha hatırlıyorum ben yeni üyeyken dahi konuları vardı
Ne işten ayrılmaya ne kocasından boşanmaya ne ayrı ev kurmaya maçası yetmez
Gerçekten çözümsüz olsa anlarım ama değil

Valla ben inanmiyorum sizin gerçek olduğunuza artık. Kaç oldu bu yani hep aynı şeyler, hep aynı ama.

Nickini değiştirmiş arkadaşlar söyledi ben de hikayesinden üslubundan tanıdım. Meşhur sarı manolya.
Canım dün seslenmissin ama ben tam bu haldeydim o vakitler ...Tespitinde haklısın guzelim arkadaş nick değiştirmiş ama eski üyeliği üzerinden böylece yeni bir sayfa açmış kendisine.Yalniz Sarimanolyam son konularına doğru çocukluğunda cinsel tacize uğradığını ve bunun bir akrabası tarafından yapıldığını ailesinin arkasında durmadigini bunu uydurdugunu düşündüklerini ve dislandigini söylemişti (umarım karıştırmıyorum dur)....amcasinin cenazesinde olay filan da çıkarmıştı hatta.Kiz sosyal fobim ve bir dizi psikolojik sorunum var diye bağırıyor zaten....

Abla şimdi şöyle bir sıkıntı var...

2 üyelik kullanıyorsunuz bunda bir yasak yok. Fakat biri ceza alınca diğeri ile, o ceza alınca da bununla konu açıyorsunuz ?

Cezanın ne önemi kalıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…