- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Bende tek tek Baktim konilarina . Yalama yapmis resmen. Baba evi koca evi arasi mekik dokumus dalga gecer gibi. Küsmüş koca evine gitmis,kusmus baba evine.Babasını delirtmiştir bu. Çevresinde kendisiyle iletişim kurmak zorunda olan herkese üzülüyorum.
Manolya bisi , bana da onu cok hatirlatti bence ya nock degistirdi ya ikinci uyelik aldi , birebir ayni cunkuAnamnez bu konusahibinin eski nicki ya da diğer üyeliği var mı ? Okuduğum konulardan bana birini hatırlatıyor ama çıkaramadım.
Evet o bence hatta başka bir nicki daha vardı. Çeşit çeşit nickle geliyor.Manolya bisi , bana da onu cok hatirlatti bence ya nock degistirdi ya ikinci uyelik aldi , birebir ayni cunku
Manolya bisi , bana da onu cok hatirlatti bence ya nock degistirdi ya ikinci uyelik aldi , birebir ayni cunku
Aynen bende anlatim tarzindan ve konu benzerliginden tanidim , inanamiyorum boyle bir insanin varligina cidden , burada defalarca yazildi neden tedavi olmuyor anlamiyorumNickini değiştirmiş arkadaşlar söyledi ben de hikayesinden üslubundan tanıdım. Meşhur sarı manolya.
Aynen bende anlatim tarzindan ve konu benzerliginden tanidim , inanamiyorum boyle bir insanin varligina cidden , burada defalarca yazildi neden tedavi olmuyor anlamiyorum
Şiddet olmasaydı eşine dön derdim.Bir kere insan baba evinde çıktı mı? Bekarlık hayatında ki gibi rahat edemiyorsun.Evlerinde düzenleri bozuluyormuş gibi oluyor.hemen git diyo, ne zamandır ev arıyorsun diyor.bu artık son noktadır.babamla ilişkim sonsuza dek bitti.
eşim babama göre daha iyi ama işte ona da tartışma sırasında cevap vermeyeceksin...cevap verirsem iş şiddete kadar gidiyor.
70 yaşında aklının belki yarısı geçmişte kilitlenmiş bir “baba”dan bahsediyorsunuz değil mi... Söyleyeceklerim bu kadar.Eşimle kavga ettik, boşanma davası açtım ve baba evine geldim.Babamın hor görmeleri vs son noktama geldi.Çocuk için sabrediyodum,4 yaşındaki oğluma bakıyordu...
Ve dün gece durup dururken bana babam dedi ki' o işten de seni atacaklar, bilesin'dedi.bişi demedim ama bugün işten geldim.
'bişi söylicem, bana böyle saygısızlık yapamazsın, bana snei işten atacakalr'diyemezsin dedim.
'seni ben yetiştirdim, ben okuttum, ben para harcadım, sana istediğimi söylerim'dedi.'işten atılınca benim başıma kalacaksın, o yüzden bu konu hakkında da konuşurum, ben zaten sildim, sen bir hiçsin'dedi...
sonra eski defterler açıldı 'zaten diş hekimi ahmet beyi de zamanında ayartmaya kalkmıştın' dedi, neye uğradığımı şaşırdım, arkadaşlar iftira, dediği şey 16 sene önce dişlerime tel yapan doktordan bahsediyor, adam evli barklı adamdı, yemin ediyorum böyle bişi yapmadım.adamla aramda birkaç tartışma geçti o zamanlar.Ama hakkımı helal etmiyorum dedim, bunlar yalan...
tartışma alevlendi, babam yüzümü sıktı, bayağı canım acıdı ama ben karşılık vermedim.70 yaşında adam ve babam sonuçta.ama kendimi aşağılanmış hissettim.Bir de diyor ki ben öleyim diye böyle tartışmalar çıkarıyorsun diyor.halbuki tartışmayı dün gece başlatan kendisi.
şimdi evimden git diyo, kızlar nereye gidicem ben, ev aradım yok, üstelik çocuğun bakımı var.
eşimle kavgalarımız olurdu ama buradaki kadar diken üstünde dedğildim, kendi öz babam bana böyle davranıyor.ne yapıyım bu saaatte nereye gidiyim, ömrümün sonuna kadar babamı görmek istemiyorum, o kadar çirkin şeyler dedi ki artık benim için babam yok.
Bizi bile tuketti burda , terapistini kesin tuketir zatenKişilik bozukluklarında tedavi çok çok zordur,uzun terapi süreçleriyle bir takım törpülenmeler olur sadece. Kişilik bozukluklarıyla birçok ruh sağlığı çalışanı çalışmak bile istemez çoğu zaman inanılmaz tüketicidir çünkü terapist için. Mesleğimin ilk yılında karşılaşmıştım yeni mezun tecrübesizliğimle,süpervizör bir hocam akıl danıştığımda “Burdan başlama Burçakçım,alandan seni kaybetmek istemiyoruz” deyip bu tarz vakalardan uzaklaşmamı tembihlemişti resmen. Çalıştığım kurumdaki bi mahkum için fikir sormuştum. Sarı manolya da bu tarz örneklerden biri sadece
Öyle olmasa gece babasının söylediği söze o kadar saat bekleyip ertesi gün cevap vermezdi.Bence canınız eşinize dönmek istiyor.
Bu üyeyi sarı manolya değilken farklı bir üyelikle daha hatırlıyorum ben yeni üyeyken dahi konuları vardıAy sarı manolya ise babası sonuna kadar haklı.Annesi de haklı.Hatta ve hatta eşi , çocuğunun kreşindeki insanlar hepsi haklı.Sarı manolya haksız.Öneriler hep boşa.Yine ne isterse onu yapacak.
Canım dün seslenmissin ama benNickini değiştirmiş arkadaşlar söyledi ben de hikayesinden üslubundan tanıdım. Meşhur sarı manolya.
Eşimle kavga ettik, boşanma davası açtım ve baba evine geldim.Babamın hor görmeleri vs son noktama geldi.Çocuk için sabrediyodum,4 yaşındaki oğluma bakıyordu...
Ve dün gece durup dururken bana babam dedi ki' o işten de seni atacaklar, bilesin'dedi.bişi demedim ama bugün işten geldim.
'bişi söylicem, bana böyle saygısızlık yapamazsın, bana snei işten atacakalr'diyemezsin dedim.
'seni ben yetiştirdim, ben okuttum, ben para harcadım, sana istediğimi söylerim'dedi.'işten atılınca benim başıma kalacaksın, o yüzden bu konu hakkında da konuşurum, ben zaten sildim, sen bir hiçsin'dedi...
sonra eski defterler açıldı 'zaten diş hekimi ahmet beyi de zamanında ayartmaya kalkmıştın' dedi, neye uğradığımı şaşırdım, arkadaşlar iftira, dediği şey 16 sene önce dişlerime tel yapan doktordan bahsediyor, adam evli barklı adamdı, yemin ediyorum böyle bişi yapmadım.adamla aramda birkaç tartışma geçti o zamanlar.Ama hakkımı helal etmiyorum dedim, bunlar yalan...
tartışma alevlendi, babam yüzümü sıktı, bayağı canım acıdı ama ben karşılık vermedim.70 yaşında adam ve babam sonuçta.ama kendimi aşağılanmış hissettim.Bir de diyor ki ben öleyim diye böyle tartışmalar çıkarıyorsun diyor.halbuki tartışmayı dün gece başlatan kendisi.
şimdi evimden git diyo, kızlar nereye gidicem ben, ev aradım yok, üstelik çocuğun bakımı var.
eşimle kavgalarımız olurdu ama buradaki kadar diken üstünde dedğildim, kendi öz babam bana böyle davranıyor.ne yapıyım bu saaatte nereye gidiyim, ömrümün sonuna kadar babamı görmek istemiyorum, o kadar çirkin şeyler dedi ki artık benim için babam yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?