- 24 Mart 2019
- 192
- 104
- 53
- Konu Sahibi Prenses Annesii
-
Çok bunaldım elbet birgün gideceğim ama annem hep babamla kalıcakGötlerine basacaksın tekmeyi ondan anlar bu tipler.
Gözümün önünde annemin ağladığına üzüldüğüne şahit oluyorum zoruma gidiyoB.ktur kokar, soydur çeker napalim diyebilirsiniz mesela.
Esinin namusuna kadar dil uzatan bir adama ne denir ki, ugrasmayin, yok sayin.
Kalmasın kalmak zorunda değil.Al onu da yanına.Ama bazı kadınlar ısrarla adım atmayıp köle olarak yaşamaya devam ediyorlar ya ifrit oluyorum.Adamların popo tabi inmez tavandan.Çok bunaldım elbet birgün gideceğim ama annem hep babamla kalıcak
Belli ki bi sağlık sorunu var troid olabilir şeker olabilir fiziksel değilse bile psikolojik olarak kesinlikle bir sorun var bence çok zor ama dr gitmesi lazım .En basitinden bu akşam annem ona aradığımda niye açmadın deyince birden köpürdü ben senin gibi akşama kadar telefon başında beklemiyorum afedersiniz anneme o...u bile dedi az bişeyde hemen parlıyo vardiyalı çalışıyo mesela gece 1 de geliyo bana yemek hazırlatıp çay demlettiriyo bi gece uyuyakaldım diye bana yemek hazırlamamak için uyudun dimi dedi babam bizi hizmetçi belliyo anliycağınız tamam evet çalışıyosun akşama kadarda herkes çalışıyo evinde eşinede yardım ediyo babam burnunun doğrusuna işe gider gelir sohbet muhabbet etmez gülmez bizimle konuşmaz sürekli emir verir annem ona diyo bazen bak kızda darlanıyo bazen sana hizmet etmekten başlıyo bağırmaya eşşek gibi hizmet edecek o etmiyosa sen etceksin daha birsürü şey varda çok uzun oldu
Şiddet yok allahtan ama buda bir pskokojik şiddetBöylelerine karşı kendi hakkını kendin savunacaksın susma, şiddet uygulamaya kalkarsa da bi kere ara 155i bak bakalım tekrarı oluyor mu?
Boyle birini taniyorum kayınpeder, yani şu an çok oyle değil ama eşim anlatıyor. İlk kizi evlenip gidince cok kötü olmuş. Hele torunu olunca daha da duygusallasmis. Şu an anibparildamalari var ama çok merhametli torunlarina ölür, ben geliniyim kizim muz istesin evde olduğu halde gider alir eliyle verir. Hala kayinvalideme sert ama cocuklarindan cok korkuyorÇok bunaldım elbet birgün gideceğim ama annem hep babamla kalıcak
Açıktan okuyorum son yılım bitiyo yazın işe gircem kpssye hazırlancam bi yandan inşallahBelli ki bi sağlık sorunu var troid olabilir şeker olabilir fiziksel değilse bile psikolojik olarak kesinlikle bir sorun var bence çok zor ama dr gitmesi lazım .
Umarım eğitim hayatınız devam ediyordur yaşınıza özellikle baktım eğer devam etmiyorsaniz bi yolunu bulun ve okuyun çünkü iyi bi hayat için başkasına yaslanmamak için okumalisiniz olmadı açık öğretime yazılın hem okuyup hem çalışırsınız. Sonra zamanla kendi ayaklarınızın üzerinde duracaginjz günler gelir o zaman hayatınızın yönünü cizersiniz
Amin inşallah yaBoyle birini taniyorum kayınpeder, yani şu an çok oyle değil ama eşim anlatıyor. İlk kizi evlenip gidince cok kötü olmuş. Hele torunu olunca daha da duygusallasmis. Şu an anibparildamalari var ama çok merhametli torunlarina ölür, ben geliniyim kizim muz istesin evde olduğu halde gider alir eliyle verir. Hala kayinvalideme sert ama cocuklarindan cok korkuyorAllah yardım etsin, dua et insallah duzelir.
Eğer nasip olurda evlenirsem boşanma konusunda anneme destek olacağımKalmasın kalmak zorunda değil.Al onu da yanına.Ama bazı kadınlar ısrarla adım atmayıp köle olarak yaşamaya devam ediyorlar ya ifrit oluyorum.Adamların popo tabi inmez tavandan.
Emin ol, o zaman anbenin degerini anliycak %50 degisir. Sen bunlari düşünme, bunlar senin konun değil evlenirken sakın kacmak icin evlenme!!! Emin ol kacmak icin evlenirsen daha beterine catarsin....Cok böyle kız var !Eğer nasip olurda evlenirsem boşanma konusunda anneme destek olacağım
Var benim erkek arkafaşım 4 yıldır çok şükür kaçmayı düşünmedim hiç zatenEmin ol, o zaman anbenin degerini anliycak %50 degisir. Sen bunlari düşünme, bunlar senin konun değil evlenirken sakın kacmak icin evlenme!!! Emin ol kacmak icin evlenirsen daha beterine catarsin....Cok böyle kız var !
Kpss ye hazırlanmak için neden yazı bekliyorsunuz zaten zaman kısa şimdiden başlayın ancak çalışma disiplininizi oturtursunuzAçıktan okuyorum son yılım bitiyo yazın işe gircem kpssye hazırlancam bi yandan inşallah
Okulum bitmedi henüz 2020 kpssye hazırlanıcam hem çalışıp hem ona vakit ayırcamKpss ye hazırlanmak için neden yazı bekliyorsunuz zaten zaman kısa şimdiden başlayın ancak çalışma disiplininizi oturtursunuz
Deniyorum umarım işe yararKesinlikle evlilik çare değil... Bu yaştan sonra değişmezler . Evlenir annemi yanıma alırım onun için daha çok verme kendinden.ÇÜNKÜ sonunda olan sana olur o gelmez ya da gelir sen kötü olursun.Tek yapacağın şey kendine yetmek . Şu anı mı soruyorsun? - Sabretmek -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?