- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Annem beni doğurmuş babam uzaktaymiş araları bozukmuşYok vallahi anlamadım kim kimi doğurmuş :)
Bebekken annemde büyüdüm sonra bu yaşa geldim babamla yaşıyorum kızı olduğumu hissetmiyorum yazdım kısasıÇok karışık bı şey anlamadim
17.Kaç yaşındasınız
ben annemle yaşadım bebeklerden beri. Annem tek doğurmuş beni. Kısa bir evlilik olmuş yani. Ev temizliği bakamamış annem kendine umursamazmış da işte. Sonra babam annemi dedeme bırakmış. Annem hamile olmuş tabi ben olmuşum doğmuşum. Babam uzakta olduğu için gelmemiş bir dedemde büyüdüm bir arada babam halama bırakmış beni.babam uzakta çalışıyordu tabi o ara. Sonra ilk okula falan başladım babamla çok görüşemedik. Bir iki kere geldi çünkü uzakta yaşıyordu. Sonra babamla yaşamaya karar verdim ve onla yaşıyorum hala. Ama şunu fark ettim ben hiç babamın kızı olmamışım. 8 yaşındaydım 1 yıl babamla yaşamıştık çok iyi anlaşırdık beni çok severdi. Tabi yıllar geçti artık büyüdüm. Amcamın kızları var biri sağır kulakları duymuyor. Babam onu çok seviyor babama ağaçlarından meyve veriyor falan babamın gözleri gülüyor. Diğer kız da içine kapanık babam dediki ben psikoloğa götüreyim onu. Zaten o sağır olan yeğenimi çok kez okula götürmüş babam ben yokken kızı gibi yani. Bir kere onların evinde kaldık diye babam 1000 lira yollamış falan zaten her akrabasına böyle kredi kartı yollamalar para vermeler dertlerini çözmeler. O kızları övüyor falan. Onların evine gitmek istemiyorum babam tarafıyla sıcak değilim yıllar var arada ısınamıyorum onlara nede normal hayata kimseye ısınamıyorum. Babam da o kız sıcak kanlı diyor bende sana çekmiştır babasının ya diyorum. Babam herşey 4.4 lük olsun istiyor insan kızını olduğu gibi sevmez mi. Onun gibi toplumla aram iyi olsun istiyor dersleri o kız gibi Harika olsun istiyor. Ağlıyorum şuan çok gereksiz biliyorum. Alışmıştım eskiden ağladım ve alıştım asla ağlamıcam dedim. Babam da güldü bana çünkü. Bazen beni arkadaşımın evine yolladı gitmek istemedim utana sıkıla gittim arkadaşımda kaldım. Babam rahat yatmak istiyor ya evde ondan. Neymiş aile göreyim diye yolluyormuş. Hayattan uzağım. Kafam gitmiş benim sanırım. Hiç bişey düzelmiyor. Beni babam hiç sevmiyor
Yaa kendime acıyorum beni düşünmeyen babama Bile ağlıyorum sadece kendimi üzüyorum.Okurken çok duygulandımanladım ben seni sizin aranıza yıllar girmiş ama baban seni seviyor bunu bil
Baban iyi bir insan o da sana yabancı sadece zamana bırak düzelecekYaa kendime acıyorum beni düşünmeyen babama Bile ağlıyorum sadece kendimi üzüyorum.
Annen şimdi nerede
Bir de babandan dinlemek lazım hikayeyi
Her neyse bu aşamasa baba beni de psikoloğa götür desen belki sıkıntılarına çözüm bulursun zira sor bir hayatın olmuş yaşn da çok genç
noop bu üye daha önce kirazlı nicki olan üye mi ?annesi memlekette. bu kızımız ev işleri okul vs zor geldiğinden habire ağlayıp babasına annesini getirmesi için baskı yapıyordu. adam en sonunda annesi için gelsin tamam yemek temizlik yapar demiş annesi gelmedi gerçi.
17 yaş şartları kabullenmek için küçük bir yaş sayılmaz. sürekli mız mızlanmak içinde büyük bir yaş.
dolayısıyla katılıyorum destek almalı.
Üni sınavı okul var herşey paralı gidicek bişey Yok ki ilaç mı içicem hiç bişeye yaramıyor oya evladım her konuna yazıyorum destek al artık.
annem gelmek istedi babam istemedi ya neyse zaten isteyen Yok artık anneme falan bu hayat Böyle geçicek onla yazın görüşüyorumannesi memlekette. bu kızımız ev işleri okul vs zor geldiğinden habire ağlayıp babasına annesini getirmesi için baskı yapıyordu. adam en sonunda annesi için gelsin tamam yemek temizlik yapar demiş annesi gelmedi gerçi.
17 yaş şartları kabullenmek için küçük bir yaş sayılmaz. sürekli mız mızlanmak içinde büyük bir yaş.
dolayısıyla katılıyorum destek almalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?