- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Üni sınavı okul var herşey paralı gidicek bişey Yok ki ilaç mı içicem hiç bişeye yaramıyor o
noop bu üye daha önce kirazlı nicki olan üye mi ?
annesi memlekette. bu kızımız ev işleri okul vs zor geldiğinden habire ağlayıp babasına annesini getirmesi için baskı yapıyordu. adam en sonunda annesi için gelsin tamam yemek temizlik yapar demiş annesi gelmedi gerçi.
17 yaş şartları kabullenmek için küçük bir yaş sayılmaz. sürekli mız mızlanmak içinde büyük bir yaş.
dolayısıyla katılıyorum destek almalı.
Muhtemelen obende o kadar hafıza olsa ah ahh:))
Evet oyum o hesap kapandıbende o kadar hafıza olsa ah ahh:))
Şimdi hatırladım
Hatta annesinin de psikolojik sıkıntıları olduğunu yazmıştı galiba
Ben her konuyu yeni bir konu gibi oluyorum bağlantılar kopuyor
Aynen abla ama deli değilimMuhtemelen o
Anneyi falan yazınca hatırladım
Bence de tedavi olmalı
Aynen abla ama deli değilim
Ben bir kere gittim ilaç verdiler içtim. Ben psikiyatrıya gitmeyi ayıplamıyorum gidilmeli sorun varsa. Ama verilen şey antidepresan bir şeye yaramıyor. Ayrıca size deli değilim dedim neden düşünmeden hemen yazmışsınız ki nesi kötü bunun. Tedavi ol demişsiniz ona sinirim bozuldu sanki verem yada akıl rahatsızlığı varmış gibi. Benim durumum başka bir konubak işte çok küçüksün psikoloğa gitmek için ille deli olmak gerekmez . şu forumda bile dünya kadar destek alan kadın var. belli ki tek başına altından kalkamıyorsun. hayatı kendine zehir etmekten başka bir şey yapmıyorsun. yardım almanın nesi kötü.
Ben bir kere gittim ilaç verdiler içtim. Ben psikiyatrıya gitmeyi ayıplamıyorum gidilmeli sorun varsa. Ama verilen şey antidepresan bir şeye yaramıyor. Ayrıca size deli değilim dedim neden düşünmeden hemen yazmışsınız ki nesi kötü bunun. Tedavi ol demişsiniz ona sinirim bozuldu sanki verem yada akıl rahatsızlığı varmış gibi. Benim durumum başka bir konu
Annemi seviyorum her derdimi paylaşıyorumNeden baba baba diyosun birazda anne de?
Babanla yasiyosun onun kizi gibi hissetmiuosun ee anneni komsu gibi gormen lazim.
17 yasinda genc kiza anne lazim. Para lazim demissin baban ona bin lira buna kart veriyoda sen kuru ekmek mi yiyosun kuzu?
Bu arada o eski konumda paradan da bahsetmiştim.
Annem babama dava açtı. Babam da çok korktu paraları gidicek diye bana karşı melek kesildi her istediğimi alıyor
İşte ikiyüzlülük yapıyor. Kıvırdı da kıvırdı neymiş beni çok seviyormuş benim kıyafetlerimin az olduğunu bilmiyormuş. Her istediğini alıcam dedi. Aldı da.ağlamayan bebeğe süt vermezlermiş o misal ağladım hüngür hüngür annemin de davasıyla babam zoraki güzellik yaptı
Yazdığınızı bir daha okuyunMuhtemelen o
Anneyi falan yazınca hatırladım
Bence de tedavi olmalı
Annemle kötü bişey yaşamadım baba hasretinden babamı seçtimannenle anlasamadin ya da annen seninle bas edemedi mu sirun neydi mi babanla yasiyorsun bak babanla sorun yasiyirsun annenle kim bilir ne yasadin artim kendini toparla kimse senin dysmanin degil kendini derslerine ver
Yok annem açtı babam da geri açıcam dedi vazgeçti güya merhamet etmişbaban değilmiydi annene dava açan? dedene falan hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?