Babamın kızı değilim

anneni birakip geldin garip bir durum yani bencilce bilmem farkinda misin babanin kizisin bence bak ayni bencilliktesin
O zaman 13 yaşındaydım annemi çok düşündüm kaç yıl babasız kaldım. Ne yaşadığımı kimse bilemez. Zaten bana hep derlerdi psikolojin bozulur diye düşündük diye kolu komşu Bile babana git dediler çünkü annemin durumu iyi değildi ve ben küçüktüm Ordan oraya koştum çok çabaladım yargısız infaz yapmayın. Sonucu kötü oldu şuan. Amaa zaten o Yaşta biri kendini düşünür ve düşğnmeli

anneni birakip geldin garip bir durum yani bencilce bilmem farkinda misin babanin kizisin bence bak ayni bencilliktesin
Çocuğunuz varmı bilmiyorum ama 17 yaşında bir kızla bu şekilde konuşmak hiç yapıcı değil hatta yıkıcı bile olabilir.

17 yasindasin derslerine calis kimseden bir sey bekleme kimsenin evine gitme baban gitsin ne halt yiyecekse otelde yesin aklini basina al kimseye muhtac degilsin dusuk bir puan bile alip ozel bir unucersiteye git bolum degistirirsin sonra yine bir derdin olursa gel buraya yaz sakin bir bosluga dusme bu yasina geldiysrn bundan sonrada yaparsin hep daha kotuleri dusun

Çocuğunuz varmı bilmiyorum ama 17 yaşında bir kızla bu şekilde konuşmak hiç yapıcı değil hatta yıkıcı bile olabilir.
surekli aglayan kendi cikari nerdeyse oraya kosan bir genclik karsisinda ne konusayim konu sahibi kucukmus bu laf ina degil ben 17 yasinda annesini birakip geldu diye dusundum

surekli aglayan kendi cikari nerdeyse oraya kosan bir genclik karsisinda ne konusayim konu sahibi kucukmus bu laf ina degil ben 17 yasinda annesini birakip geldu diye dusundum
Bende dün açtığı konuya kızmıştım mesajımda. 17 yaşında olduğunu öğrenince yaşına uygun başka bir mesaj daha yazdım :)

Bende dün açtığı konuya kızmıştım mesajımda. 17 yaşında olduğunu öğrenince yaşına uygun başka bir mesaj daha yazdım :)
aslinda durumu o kadar kotu degil ama yazdigi son konudan turkcesi yetersiz az kitap okuyor oncelikle guzel bir kitap alip onu bitirsin al iste sana bir hedef , sonra okurken etkiyicu cumlelerin alti cizilecek sonra viraz ders calisacak eminim kendini daha iyi hissedecek biraz kacis bu dusunceler sorumlulukkarindan kacis ve kendini ise yaramaz hissetmesi de bu cikmazdan kir bu kisir donguyu

dün önceki gün onda önceki gün ve günler.
ama hep aynı yerde biz siz yaşına uygun yazdığımızda bir şey değişmiyor. takılmış plak gibi aynı şeyleri evirip çevirip dertleniyor. cidden destek alması lazım.

13 yaşında mı geldin babanın yanına?

13 evet. Dertlenmiyorum. Herkesi bırakmak istiyorum arkamda. Hiçbiryere ait hissetmiyorum. Kimseyle samimiyetim Yok. Uyumak istiyorum bir odada sadece. Kimse olmasın istiyorum babamı da görmek istemiyorum akrabalarımı da

13 evet. Dertlenmiyorum. Herkesi bırakmak istiyorum arkamda. Hiçbiryere ait hissetmiyorum. Kimseyle samimiyetim Yok. Uyumak istiyorum bir odada sadece. Kimse olmasın istiyorum babamı da görmek istemiyorum akrabalarımı da

iyide kimseyle samimiyet kurma çaban yok ki. ille bir yere ait olman gerekmez annnenle aran iyi orayada ait olabilirsin babanla olduğun yerede. her yere ait olabilirsin istersen ama sen kendine acımaktan başka şeylere fırsat bulamıyorsun.

noop ama tam da kendine acima caginda
zaten ergenlik zor
anne yok baba yok , ilgilenen yok , sevgi gosteren sefkatle yaklasan yok
bizim 17 yas halimizle kiyaslamamak lazim konu sahibini geecekten kotu bir cocukluk gecirmis , cidden psikolojik destege ihtiyaci var yoksa yitip gidecek kizcagiz

Hergün böyle acılı dertli geçmiyor. Demin babamla konuştum kızdım ordan aklıma geldi kendime acımıyorum alıştım. Ama normal ayda yılda insan hayatını unutamaz sonuçta. Okkkkk

Daha Küçüksun bir sürü olumsuz durumlar gelmiş başına üzülmüşün .. ancak senin gibi kızlar daha hırslı ve kendinden emin olur.. geriye bakıp uzulmez ..

Kendinİ derslerine verip iyi bir meslek edinirsen hayatın keyfini sürersin sana değer veren insanlar çıkar Karşina. .

Ama böyle kendine üzülmeye devam edersen okuluna odaklanmassan sana değer verende olmaz.

Ayrıca baban seni sevmiyor değil sakin üzülme. Babalık sonradan öğrenilen birsey ve bazı insanlar çocuklarına olan sevgisini içinde yaşar gelenek gorenekten ..
Hayat senin elinde güçlü ol ve kendine hedefler belirle.

kimseye ihtiyacin yok hic bir yere aut olma kimseye cok baglanma bunlar zaten olmasi gerekenler onune bak bir hedef belirle dersler konusunda kursa yazil hic bir sey icin gec degildir

Valla geçen ki konuda kardeşini sokağa at diyenleri gördükten sonra :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…