- 21 Haziran 2015
- 54
- 12
- 88
- Konu Sahibi hepmimutlu
-
Hayır tabikide dememelisiniz.Merhaba bugün babamın telefonunda bir uygulamaya bakmak icin aldım fakat galeride +18 video gördüm ve şok oldum hemen videolari sildim, suan ne yapacağımı bilmiyorum siZce anneme söylemeli miyim?
İçim içimi yiyorHayır tabikide dememelisiniz.
Merhaba bugün babamın telefonunda bir uygulamaya bakmak icin aldım fakat galeride +18 video gördüm ve şok oldum hemen videolari sildim, suan ne yapacağımı bilmiyorum siZce anneme söylemeli miyim?
Yiyor ama ne ilk ne sondur babanda olsa abinde bu var maalesef erkeklerdeİçim içimi yiyor
Ne yapacağımı bilemediğim için bir anda silmiş bulundum daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadığım içinVideoyu silmiş olmanız saçma geldi bana . İzleyen tekrar izler . Arsız arlanmaz kusura bakmayın . Ve bildiğinizi ne annenize ne babanıza söylemeyin fikrimce . Anneniz üzülür , babanız bundan cesaret alarak size davranışı değişebilir veya laubali olursunuz .
Hesap sorar ama sonu nereye gider bilemem :/Bence söyleme, söyleyince bir sey değişmeyecek annen gidip babana hesap sormayacağına göre sadece anneni üzmüş olur bu is :/
Sessiz kalın şimdi bence zaten size gelip hesap soramaz sanırımNe yapacağımı bilemediğim için bir anda silmiş bulundum daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadığım için
Niye ?İçim içimi yiyor
Hesap sorsa da bir sey değişmez bence, babanız gizli izlemeye devam eder anneniz de huzursuz olur.. ben olsam söylememHesap sorar ama sonu nereye gider bilemem :/
Babanizin ozel hayatini kurcalamayinMerhaba bugün babamın telefonunda bir uygulamaya bakmak icin aldım fakat galeride +18 video gördüm ve şok oldum hemen videolari sildim, suan ne yapacağımı bilmiyorum siZce anneme söylemeli miyim?
Kurcaladigim kismini nereden çıkardınız ?zaten telefonu kendisi verdiNeden babanizin telefonunu kurcaliyorsunuz? Ozel hayata biraz saygi yani.
Peki :)Babanizin ozel hayatini kurcalamayin
Anneme söylemediğim içinNiye ?
Verme amaci neydi,al cocugum videolara bakiver mi dedi mesela verirken?Kurcaladigim kismini nereden çıkardınız ?zaten telefonu kendisi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?