Babamın telefonundaki görüntü

Dedigim gibi oyle olsun olmasin bir cok kadin aldatildigini burda bu şekilde ortaya cikariyor zaten orada da bir ton yorum oluyor ayril diye.
Art niyetli sekilde kurcalamiyor bir seyler yapiyor mu öğrenmek icin kurcaliyor kurcalayan da yoksa kac kisi daha bilmezdi aldatıldığını. Ben buna takılmıyorum yanlis olan varsa ortaya ciksin. Bence böyle yani.

Eşe indirgersek dediginiz doğru olabilir. Ama kadınlar sadece aldatiliyor muyum acaba diye bakmıyor ki buraya bakarsak. Eşinin annesiyle,kardeşiyle ,kankasiyla olan mesajlarına bile bakıyor. Daha çok eşinin hayatının her alanına sızma çabası bu. Güvenmediği için bakanlar ayri-gercekte guvenmemesini gerektiren bir durum varsa- kadın erkek herkes bakabilir. Ama babaya, anneye bakmak ayrı. Ben babamın telini hayatta elime alıp karıştırmadim karıştırmam da. Burdaki insanlar da önün için niye babanın telini karıştırıyorsun dedi benve. Konu sahibi de banlanmis sanırım cevap alamayacağız tam olarak neden bakmis:)

Merhaba bugün babamın telefonunda bir uygulamaya bakmak icin aldım fakat galeride +18 video gördüm ve şok oldum hemen videolari sildim, suan ne yapacağımı bilmiyorum siZce anneme söylemeli miyim?
Siz izlemıomusunuz hiç mustehcen şeyler ?

Babamdan, annemden suphelensem ona da bakarim ama suphelensem gercekten bir gozlem sonrasi. ama aileme baksan onlar da bakmaz. Kisilik ya bu biraz karakter meselesi yani.

Kanka ,kardeş, anne muhabbetine girilmemeli bence ya o an gozun carpip okusan bile karismamalisin . Kimse kimsenin 1. Derecesine karismamali. Sevmesen bile esini soyutlayamazsin.

Merhaba bugün babamın telefonunda bir uygulamaya bakmak icin aldım fakat galeride +18 video gördüm ve şok oldum hemen videolari sildim, suan ne yapacağımı bilmiyorum siZce anneme söylemeli miyim?
Babanızın telefonu annenizle cinsel sorunları var belki aldatmak istemiyor belki bu şekilde rahatlıyor keske babanız dahı olsa özeli onun burda yazmasaydınız bu konuyu annenize söylemeyı düşünmeniz bile çok yanlış sizin özel hayatınız buraya dokulse hos olanyacagı gıbı babanızı da yazmasaydınız

Yan komşum telefon kullanmayı bilmiyor hiç bazen nuamralarini bana kaydettirir falan ...

Telefon kapanıyor takılıyor falan dedi bayağı sekme açıktı kaydiriyorum tek tek birde ne göreyim +18 fotolara bakılmış Google dan x abla dedim çok sekme açık kalmış

O ne oluyor dedi dedik internet kullanilmis x abin kullaniyor ben anlamam dedi hakikaten de ozaman sadece telefon açıp kapatmayı biliyordu biliyorum

Ama söyleyemedim kocasının onun telefonundan fotolara falan baktığını

Sizi ilgilendiren bisey yokki ya su erkklerin video izlemesine takan kadinlara gicik oluyorum biraz rahat birakin ya babanizda olsa esinizde olsa birakin yani size ne

50 yaşındaki insanlarin özeli olamaz mi?
Anne baba olunca insanlarin cinsel hayati bitiyor mu?

öyle oluyor genelde ya.
çevremde görduğum çiftlerden biliyorum, ağızlarındaki cumle genelde kardeş gibi arkadaş gibi olduk kocamla diyorlar.hakeza annemler de öyle, hep ayrı uyurlardı ben çocukkenden beri. çok iyi de bir çift. ama özel mözel bir şey kaldığını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…