- Konu Sahibi hepmimutlu
-
Ay yanlışlıkla gormus iste islem yaparken kiza neden telefon kurcalayan muammelesi yapiyorsunuz ki.Ozel hayat kari koca arasinda olur, kadin erkek cocuk arasinda degil.
Ne izlediyse izledi tamam normal degil ama hic bakamamaniz gerekirdi.
Hem ne biliyosunuz annenizle beraber bakmadigini
fantezi time
Hayır annenize söylemeyin.
Annenle fotoğraflarıda olabilirdi, veya annenle özel mesajlaşmalarıda olabilirdi. Karıştırmayın babanızın telefonunu
Bu kızın kendi telefonu yok mu?niye o uygulamayı kendi telefonundan yapmıyor? 13-14 yaşındakilerin artık kendi telefonu var. Gayet de telefon kurcalıyor ya da bizi yiyor burda işte. Yani benim eşim de benim telden uygulama acar mesela ama kendi telinden açtığı halde yetmediği durumlarda. Mesaj gelir durur zaten sonrasında kendi telinde devam etse de. Ama onlar farklı şeyler bu ne anlamadım.Ay yanlışlıkla gormus iste islem yaparken kiza neden telefon kurcalayan muammelesi yapiyorsunuz ki.
Belki babasi telefonundan bir sey yapmasıni rica etmiştir. Yani büyükler bu tarz telefonlardan sunu halleder misin? Cuma mesaji atsana fotosunu faceye vs diye isteyebiliyor.Bu kızın kendi telefonu yok mu?niye o uygulamayı kendi telefonundan yapmıyor? 13-14 yaşındakilerin artık kendi telefonu var. Gayet de telefon kurcalıyor ya da bizi yiyor burda işte. Yani benim eşim de benim telden uygulama acar mesela ama kendi telinden açtığı halde yetmediği durumlarda. Mesaj gelir durur zaten sonrasında kendi telinde devam etse de. Ama onlar farklı şeyler bu ne anlamadım.
Yani mesaj at, şu gönderilen videoyu, fotoğrafı aç, mesaj at vs diyenler oluyor tabii ama şu uygulamayı bana yükle diyeni görmedim. Uygulamadan haberi olan kendi de açar diye düşünüyorum. Ya da actirsa bile kendisi nasıl bakacak devamında o kadar bilmiyorsa kullanmayı... Konu sahibi bana inandırıcı gelmedi o yüzden.Belki babasi telefonundan bir sey yapmasıni rica etmiştir. Yani büyükler bu tarz telefonlardan sunu halleder misin? Cuma mesaji atsana fotosunu faceye vs diye isteyebiliyor.
Benimkiler diyor. Duymus misal ya da ben soylemisim a bana da yuklesene diye. E sonra da öğretiyorsun uygulamayi ya da yapamayınca soruyor falan oluyor yani bu seyler.Yani mesaj at, şu gönderilen videoyu, fotoğrafı aç, mesaj at vs diyenler oluyor tabii ama şu uygulamayı bana yükle diyeni görmedim. Uygulamadan haberi olan kendi de açar diye düşünüyorum. Ya da actirsa bile kendisi nasıl bakacak devamında o kadar bilmiyorsa kullanmayı... Konu sahibi bana inandırıcı gelmedi o yüzden.
Tabii ki bana denk gelmese de oluyordur öyle şeyler onu garipsemek değil olay tam olarak. Konu sahibi bir uygulama bakmak için aldım babamın telini yazmış. Kendi telefonu olan bir insan bir uygulamaya bakmak için kendi telini alır. Babamın telefonuna şöyle bir bakmak için aldım yazmamış da başka türlü yazmış diye düşünüyorum. Benim garipsedigim isteği ile telefonunu verenlerin telinin istediği yerlerine bakmaktan ziyade isteği olmaksızın insanların- eş, anne , baba ,kardeş vs- telini alıp kurcalayanlar. Tabii başta siz de babası istediği için bir şey yapmıştır belki dediniz oradan yürüdü bu muhabbet ama öyle değilmiş.Benimkiler diyor. Duymus misal ya da ben soylemisim a bana da yuklesene diye. E sonra da öğretiyorsun uygulamayi ya da yapamayınca soruyor falan oluyor yani bu seyler.
Uygulama ogretmek gostermek yapmak olan seyler neden garipsediniz ki bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?