Yok hayır kardeşimde elinden geleni yapıyor ama kardeşim annemle bir yaşıyor şu anBiraz bencilce davranmış. Emekli maaşı var mı peki? Haftada 1 temizliğe ya san yardıma biri gelse, bunu kendisi ayarlayabilir mi? Sizde ne kadar kredisi var önemli olan bu. Sizde ne kadar hatrı var? Yemeğini temizliğini haftada 1-2 kez yağabilecek durumda mısınız? Diğer kardeşler de işin içinde olmadan çok zor. Babanız eğer kendisi halledebilecekse haftada 1-2 kez birisini çağırsın parasıyla ona yardımcı olsun. Anladığım kadarıyla kardeşler ilgilenmek istemiyor sadece siz yardımcı oluyorsunuz
Hiç yemek yapamıyor mu babanız? Arada biri dışarda yiyecek mecbur yapacak bi şey Yok. Bir de evlisiniz ben çocuğunuz var. Annenizi de ihmal etmemeniz lazım. Çok zor durumYok hayır kardeşimde elinden geleni yapıyor ama kardeşim annemle bir yaşıyor şu an
Babam tek temizlik için kadın çağırdı ama ben çalışıyorum ve bir hafta sonum var hafta içi eşimin ailesinde yemek yiyoruz çalıştığım için sadece hafta sonum var yaptığım yemeklerden götürebilirim ama inanın çok zor yani hem annemi hem babamı ayrı ayrı düşünüyorum annem in de geliri yok.
Kendim evime zor yetişiyorum çocuğum da var babama gidince de laf sokmasına dayanamıyorum
Kardeşimde elinden geleni yapıyor ama nasıl düzeni oturtucaz bilmiyorum
Bir kadının hayatını zindana çeviren, uzaklaştırma alan bir herifi besleyip semirtin, şımartın bravo. Ben de merak ediyordum bu herifler bu özgüveni nerden buluyor? Aferin size ne yüce gönüllü(!) bir insansınız. Çok iyisiniz, en iyi sizsiniz. Cezaevleri boşuna kurulmuş, bence sizin evde yaşamalılar, bolca iyilik yaparsınız böyleceGecmis konulariniza zilyon tane yorum yapmistim,aynilarini tekrarlamayayim. Zira herkesin babalik,eslik,annelik kavramlari farkli.
Benim ailemi geceyim,esimin birbiriyle gecinemeyen anne babasi 38482748592 defa ayrilacagiz dediler. Esim gorusmuyor zaten 4 senedir ailesiyle. Haberleri amcadan aliyoruz. Babasi hakkinda uzaklastirma karari varmis 6 ay adam eve gidemeyecek. Ogrendigimizde ben esime dedim ki gorusmek zorunda degilsin,ama babana bir kalacak yer ayarla,ben de yemek vs yaparim goturursun, camasirlari da getirirsen yikar yollarim geri dedim. Benim babam degil,bir baskasinin babasina yapabilecegim sey bu. Annesine kotu davranmis da olabilir,kotu bir es de olabilir. Kotu baba da olabilir beni alakadar etmez. Kimse sokakta kalsin istemem. Yapabilecegimi yapar gerisini salarim gider. Sizinki artik takinti boyutunda ama tedaviyi de kabil etmiyorsunuz,soyledigimizde sanki size hakaret ediyormusuz gibi algiliyorsunuz. Bence siz yine de yapacaginizi yapin sonrasinda kenara cekilin. Kotu baba da olabilir,inancli insanlar yaptiklari iyilikleri inancli olduklari icin yaparlar ben kendim ona gore davrandim hep. Ve bu sayede mutlu bir insanim, size de ayni mutlulugu tavsiye ederim
Saygisizlik etmenin anlami yok. Esler arasindaki iliski beni hic ilgilendirmez. Kimin nasil bir insan oldugunu bilemeyiz, ben sizi bilmem siz de beni bilmezsiniz. O yuzden konusmalarimiza yazdiklarimiza dikkat edelim lutfenBir kadının hayatını zindana çeviren, uzaklaştırma alan bir herifi besleyip semirtin, şımartın bravo. Ben de merak ediyordum bu herifler bu özgüveni nerden buluyor? Aferin size ne yüce gönüllü(!) bir insansınız. Çok iyisiniz, en iyi sizsiniz. Cezaevleri boşuna kurulmuş, bence sizin evde yaşamalılar, bolca iyilik yaparsınız böylece
Aynısı ya bir insan bu kadar mı benzerBabam baba denmeyecek bir insan(!) boşandılar daha yeni. Bizim hayatımıza eden adam şu an beni aramıyorsunuz, sormuyorsınuz, yanınıza alıp bakmıyorsunuz. Boşan da bana bak kızım Benimle yaşa.... öldürürüm kendimi bilmem ne neler dedi. Sonuç? Aylardır aramıyorum sormuyorum. Burnumdan getiriyordu hep. Her aramada anneniz benimle barışsın. Bir daha aldatmam, dövmem. Hemen boşanması mı lazımdı. Söz eskisi gibi olmam.... bu da verdiği 273829 söz bu arada. Şimdi her işini kendisi yapıyor. Mecbur yapacak. Ettiğini bulması laızm. Nasıl bir babanız var bilemem ama ben ona zerre acımıyorum
İstiyorlar ki biz her haltı yiyelim ama onlar sussun. Artık hiç kimse yanında durmuyor onun. Başta biraz acıdı kardeşlerim. Baktı babam biz biraz yumuşayınca yine bağırıyor kızıyor. Hala aynı bu dedik. Annem geri dönsün diye eve yeni eşyalar almış. Şimdi de dşyor ki madem dönmeyecek, o eşyaların parasını annen ya da sen öde. Anlattıkça sinirleniyorum. Ben acıyamıyorum çünkü çok eziyet etti ve bunu bunu yaptın dedikçe yalan, iftira ben bir şey yapmadım deyip duruyor. Bence bir süre sonra sende bıkacaksın. Tahammül etmek çok zor. Suçlu olduğu ortada olan İnsanın kendisini aklamasına katlanmak zorAynısı ya bir insan bu kadar mı benzer
Benim babam da barıştırın birdaha yapmıcam diyor ama kaçıncı söz
Biz de artık çok geç annem istemiyor deyince annemi suçlamaya başlıyor
Annenin istediği şeyleri aldım o beni kapı dışarı etti gibi
İnanın çok yoruldum yan yana gelmek bile istemiyorum ama vicdanlı bir insan olduğum için yardım etmeye çalışıyorum, yan yana geldiğinde Bile bayık bayık bakıyor hastayım kötüyüm deyip duruyor beni psikolojik olarak çok etkiliyor
Allah rahmet eylesin anneniz için.
Peki babanız ve kardeşiniz evde nasıl hayatlarını nasıl sürdürüyor
Yemek temizlik gibi
Siz ne kadar yardım ediyor sunuz
Hiç yemek yapmayı bilmez dışarıda yemek yiyecek mecbur yapacak birşey yokHiç yemek yapamıyor mu babanız? Arada biri dışarda yiyecek mecbur yapacak bi şey Yok. Bir de evlisiniz ben çocuğunuz var. Annenizi de ihmal etmemeniz lazım. Çok zor durum
Yorumlarınzdan sizi hatırladımGecmis konulariniza zilyon tane yorum yapmistim,aynilarini tekrarlamayayim. Zira herkesin babalik,eslik,annelik kavramlari farkli.
Benim ailemi geceyim,esimin birbiriyle gecinemeyen anne babasi 38482748592 defa ayrilacagiz dediler. Esim gorusmuyor zaten 4 senedir ailesiyle. Haberleri amcadan aliyoruz. Babasi hakkinda uzaklastirma karari varmis 6 ay adam eve gidemeyecek. Ogrendigimizde ben esime dedim ki gorusmek zorunda degilsin,ama babana bir kalacak yer ayarla,ben de yemek vs yaparim goturursun, camasirlari da getirirsen yikar yollarim geri dedim. Benim babam degil,bir baskasinin babasina yapabilecegim sey bu. Annesine kotu davranmis da olabilir,kotu bir es de olabilir. Kotu baba da olabilir beni alakadar etmez. Kimse sokakta kalsin istemem. Yapabilecegimi yapar gerisini salarim gider. Sizinki artik takinti boyutunda ama tedaviyi de kabil etmiyorsunuz,soyledigimizde sanki size hakaret ediyormusuz gibi algiliyorsunuz. Bence siz yine de yapacaginizi yapin sonrasinda kenara cekilin. Kotu baba da olabilir,inancli insanlar yaptiklari iyilikleri inancli olduklari icin yaparlar ben kendim ona gore davrandim hep. Ve bu sayede mutlu bir insanim, size de ayni mutlulugu tavsiye ederim
Ellemeyin konussun dursun. En nihayetinde yalniz yasamayi ogrenecek. Siz zaten elden geleni yaparsiniz caniniz isterse,kimseyi sokaga atmis degilsiniz ki. Uzmeyin kendiniziYorumlarınzdan sizi hatırladım
Ben takıntı haline getirmiyeyim de kim getirsin
Babamla yan yana gelince hemen annemi suçlamaya başlıyor sürekli hastayım diyor borçlarını söylüyor o kadar negatif elektrik alıyorum ki babamdan ama inancım gereği kendimi merhametsiz hissediyorum diğer türlü
Ben zaten çalışıyorum kendime ve çocuğuma zor yeterken babamın olumsuz konuşmalarını dinlemek istemiyorum
Sadece ama sadece babam olduğu için saygı duyuyorum ama ne yapıcam hala bilmiyorum
Herkesin annesi babası kendineYa ben buradaki bazı üyelere şaşırıyorum. Birisi de tutmuş kendi babasını övmüş. Konu Sahibi belli ki senin gibi bir babaya sahip değil. Öyle tipler var ki baba demeye bin şahit. İki sperm atar, kaçar. Bi şekilde büyür o çocuklar, sonra vay efendim evlatlarım bana baksın. O işi geçeceksin.
Konu sahibesi, baban sürekli söyleniyorsa, duyma geç. Üstüne düşeni yap tabi ki. Ama İnan ne kadar yapsan da baban orda burda çocuklarım bile sırt çevirdi bana bakmıyorlar diye acındıracaktır hazırlıklı ol
Karısı ile arasında olan birşeye karışamaz ki.Bir kadının hayatını zindana çeviren, uzaklaştırma alan bir herifi besleyip semirtin, şımartın bravo. Ben de merak ediyordum bu herifler bu özgüveni nerden buluyor? Aferin size ne yüce gönüllü(!) bir insansınız. Çok iyisiniz, en iyi sizsiniz. Cezaevleri boşuna kurulmuş, bence sizin evde yaşamalılar, bolca iyilik yaparsınız böylece
para ver istiyordur yozmenHuysuzluk başka birşey ama
Babam zaten kendini her zaman haklı gören bir adam bir tek kendi haklı herkes suçlu
Kaç ay olmuş boşanalı hala annemi suçlayıcı konuşuyor annemi suçlayıcı konuşunca dayanamıyorum
Bir de sürekli hastayım diyor borcum var diyor ben ne yapabilirim ki evine gidip yardım etmeye çalışıyorum ama o hala laf sokuyor
internette türlü türlü siteler var yemek tarifi verenYorumlarınzdan sizi hatırladım
Ben takıntı haline getirmiyeyim de kim getirsin
Babamla yan yana gelince hemen annemi suçlamaya başlıyor sürekli hastayım diyor borçlarını söylüyor o kadar negatif elektrik alıyorum ki babamdan ama inancım gereği kendimi merhametsiz hissediyorum diğer türlü
Ben zaten çalışıyorum kendime ve çocuğuma zor yeterken babamın olumsuz konuşmalarını dinlemek istemiyorum
Sadece ama sadece babam olduğu için saygı duyuyorum ama ne yapıcam hala bilmiyorum
Ben kardeşimden daha yumuşak kalıyorum kardeşim daha çok kızıyor, bazen üzülüyorum tek başına kaldı bir de ben öyle yaparsam ne yapar diyorum ama hareketlerine bakıyorum hala annemi suçluyor ve sürekli hastayım demesi beni bezdiriyor daha 55 yaşındaki adam sürekli hastayım derse 60 yaşında nasıl olur, annemi de bezdirdi sürekli hastayım deye deye, annem hasta olsa bile hiç belli etmezdi babam yatak döşek yarardı şimdi ne yapıcak bakalım. Fazla samimi olmak istemiyorum ilgilenmeyince de içim tuhaf oluyor vicdan yapıyorum nasıl olucak bilmiyorum durumumu ancak yaşayan bilirİstiyorlar ki biz her haltı yiyelim ama onlar sussun. Artık hiç kimse yanında durmuyor onun. Başta biraz acıdı kardeşlerim. Baktı babam biz biraz yumuşayınca yine bağırıyor kızıyor. Hala aynı bu dedik. Annem geri dönsün diye eve yeni eşyalar almış. Şimdi de dşyor ki madem dönmeyecek, o eşyaların parasını annen ya da sen öde. Anlattıkça sinirleniyorum. Ben acıyamıyorum çünkü çok eziyet etti ve bunu bunu yaptın dedikçe yalan, iftira ben bir şey yapmadım deyip duruyor. Bence bir süre sonra sende bıkacaksın. Tahammül etmek çok zor. Suçlu olduğu ortada olan İnsanın kendisini aklamasına katlanmak zor
Şanslıymılsın yine kardeşin varmış benim kardeşim annemle kalıyor babam tek kalıyor yarın öbürgün yaşı geçince nasıl olur bilmiyorum belki bizim de başka bir şehre gitme durumumuz var babanın elinden yemek işi geliyor demek ki benim babam yumurta kırmayı bile bilmezBen 8 saat uzakta oturuyorum bi yardımım olmuyor
Eve temizlikçiyi babam kabul etmiyor
Kardeşim genelde dışardan yiyor
Babam kendi yemeğini kendi yapıyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?