Babamla ilgili açtığım kaçıncı konu bilmiyorum

Yok hayır kardeşimde elinden geleni yapıyor ama kardeşim annemle bir yaşıyor şu an
Babam tek temizlik için kadın çağırdı ama ben çalışıyorum ve bir hafta sonum var hafta içi eşimin ailesinde yemek yiyoruz çalıştığım için sadece hafta sonum var yaptığım yemeklerden götürebilirim ama inanın çok zor yani hem annemi hem babamı ayrı ayrı düşünüyorum annem in de geliri yok.
Kendim evime zor yetişiyorum çocuğum da var babama gidince de laf sokmasına dayanamıyorum
Kardeşimde elinden geleni yapıyor ama nasıl düzeni oturtucaz bilmiyorum

Hiç yemek yapamıyor mu babanız? Arada biri dışarda yiyecek mecbur yapacak bi şey Yok. Bir de evlisiniz ben çocuğunuz var. Annenizi de ihmal etmemeniz lazım. Çok zor durum

Gecmis konulariniza zilyon tane yorum yapmistim,aynilarini tekrarlamayayim. Zira herkesin babalik,eslik,annelik kavramlari farkli.

Benim ailemi geceyim,esimin birbiriyle gecinemeyen anne babasi 38482748592 defa ayrilacagiz dediler. Esim gorusmuyor zaten 4 senedir ailesiyle. Haberleri amcadan aliyoruz. Babasi hakkinda uzaklastirma karari varmis 6 ay adam eve gidemeyecek. Ogrendigimizde ben esime dedim ki gorusmek zorunda degilsin,ama babana bir kalacak yer ayarla,ben de yemek vs yaparim goturursun, camasirlari da getirirsen yikar yollarim geri dedim. Benim babam degil,bir baskasinin babasina yapabilecegim sey bu. Annesine kotu davranmis da olabilir,kotu bir es de olabilir. Kotu baba da olabilir beni alakadar etmez. Kimse sokakta kalsin istemem. Yapabilecegimi yapar gerisini salarim gider. Sizinki artik takinti boyutunda ama tedaviyi de kabil etmiyorsunuz,soyledigimizde sanki size hakaret ediyormusuz gibi algiliyorsunuz. Bence siz yine de yapacaginizi yapin sonrasinda kenara cekilin. Kotu baba da olabilir,inancli insanlar yaptiklari iyilikleri inancli olduklari icin yaparlar ben kendim ona gore davrandim hep. Ve bu sayede mutlu bir insanim, size de ayni mutlulugu tavsiye ederim

Ya ben buradaki bazı üyelere şaşırıyorum. Birisi de tutmuş kendi babasını övmüş. Konu Sahibi belli ki senin gibi bir babaya sahip değil. Öyle tipler var ki baba demeye bin şahit. İki sperm atar, kaçar. Bi şekilde büyür o çocuklar, sonra vay efendim evlatlarım bana baksın. O işi geçeceksin.
Konu sahibesi, baban sürekli söyleniyorsa, duyma geç. Üstüne düşeni yap tabi ki. Ama İnan ne kadar yapsan da baban orda burda çocuklarım bile sırt çevirdi bana bakmıyorlar diye acındıracaktır hazırlıklı ol

Bir kadının hayatını zindana çeviren, uzaklaştırma alan bir herifi besleyip semirtin, şımartın bravo. Ben de merak ediyordum bu herifler bu özgüveni nerden buluyor? Aferin size ne yüce gönüllü(!) bir insansınız. Çok iyisiniz, en iyi sizsiniz. Cezaevleri boşuna kurulmuş, bence sizin evde yaşamalılar, bolca iyilik yaparsınız böylece

Saygisizlik etmenin anlami yok. Esler arasindaki iliski beni hic ilgilendirmez. Kimin nasil bir insan oldugunu bilemeyiz, ben sizi bilmem siz de beni bilmezsiniz. O yuzden konusmalarimiza yazdiklarimiza dikkat edelim lutfen

Aynısı ya bir insan bu kadar mı benzer
Benim babam da barıştırın birdaha yapmıcam diyor ama kaçıncı söz
Biz de artık çok geç annem istemiyor deyince annemi suçlamaya başlıyor
Annenin istediği şeyleri aldım o beni kapı dışarı etti gibi
İnanın çok yoruldum yan yana gelmek bile istemiyorum ama vicdanlı bir insan olduğum için yardım etmeye çalışıyorum, yan yana geldiğinde Bile bayık bayık bakıyor hastayım kötüyüm deyip duruyor beni psikolojik olarak çok etkiliyor

İstiyorlar ki biz her haltı yiyelim ama onlar sussun. Artık hiç kimse yanında durmuyor onun. Başta biraz acıdı kardeşlerim. Baktı babam biz biraz yumuşayınca yine bağırıyor kızıyor. Hala aynı bu dedik. Annem geri dönsün diye eve yeni eşyalar almış. Şimdi de dşyor ki madem dönmeyecek, o eşyaların parasını annen ya da sen öde. Anlattıkça sinirleniyorum. Ben acıyamıyorum çünkü çok eziyet etti ve bunu bunu yaptın dedikçe yalan, iftira ben bir şey yapmadım deyip duruyor. Bence bir süre sonra sende bıkacaksın. Tahammül etmek çok zor. Suçlu olduğu ortada olan İnsanın kendisini aklamasına katlanmak zor

Allah rahmet eylesin anneniz için.
Peki babanız ve kardeşiniz evde nasıl hayatlarını nasıl sürdürüyor
Yemek temizlik gibi
Siz ne kadar yardım ediyor sunuz

Ben 8 saat uzakta oturuyorum bi yardımım olmuyor
Eve temizlikçiyi babam kabul etmiyor
Kardeşim genelde dışardan yiyor
Babam kendi yemeğini kendi yapıyor genelde

Ayrılar herkez kendi hayatını kurdu evlendi bekar olmalarını tercih ederdim ama üvey annen ve baban oluyor otomatikman siz yine şanslısınız

Hiç yemek yapamıyor mu babanız? Arada biri dışarda yiyecek mecbur yapacak bi şey Yok. Bir de evlisiniz ben çocuğunuz var. Annenizi de ihmal etmemeniz lazım. Çok zor durum
Hiç yemek yapmayı bilmez dışarıda yemek yiyecek mecbur yapacak birşey yok
Elimden geldiği kadar destek olmaya çalışırım ama hem çalışıyorum hem çocuğum var nasıl olur bilmiyorum.
Anneme daha fazla destek oluyorum çünkü küçük küçüklüğümde en fedakar olan annemdi.
Babam arkadaşlarıyla gezerken başımızda annem vardı

Yorumlarınzdan sizi hatırladım
Ben takıntı haline getirmiyeyim de kim getirsin
Babamla yan yana gelince hemen annemi suçlamaya başlıyor sürekli hastayım diyor borçlarını söylüyor o kadar negatif elektrik alıyorum ki babamdan ama inancım gereği kendimi merhametsiz hissediyorum diğer türlü
Ben zaten çalışıyorum kendime ve çocuğuma zor yeterken babamın olumsuz konuşmalarını dinlemek istemiyorum
Sadece ama sadece babam olduğu için saygı duyuyorum ama ne yapıcam hala bilmiyorum

Vallahi ağlarım, babam yoğun bakımda, diyorum Allah benim ömrümden alsın ona versin ,ben gelsin iyiyim desin benle oturup bı gülsün ben ömrümden 15 yıl veririm, babam benim nefesim, Rabb'im şifa versin bize bağışlasın, Aminnn.

Ellemeyin konussun dursun. En nihayetinde yalniz yasamayi ogrenecek. Siz zaten elden geleni yaparsiniz caniniz isterse,kimseyi sokaga atmis degilsiniz ki. Uzmeyin kendinizi

Herkesin annesi babası kendine
Kimi aileden şanslı oluyor işte ama benim babam özünde iyi bir insan olmasına rağmen iyi bir aile babası olamadı işte
Yardım etmeyi geçtim onun o değişik değişik konuşmaları beni sinir ediyor ne yapayım
Geçen gün kardeşimi söyledi babam kardeşim de babamı söylüyor arada kalmaktan sıkıldım artık

Karısı ile arasında olan birşeye karışamaz ki.
Belki karısına iyi bir eş olamadı ama normalde iyi bir insan. Sizin gibi olamıyorum

para ver istiyordur yozmen
bence verme alıştırma

bu arada annene de bilenme kadın çekmiş artık rahat etsin
sende gerektiği kadar ilgilenirsin babanla o kadar

internette türlü türlü siteler var yemek tarifi veren
basit makarnayı bile tarif olarak veriyorlar

babanıza tabiri caizse yüz vermeyin
tabiri caizse diyorum altını çiziyorum
annemle ayrılana kaadar bu noktalar getirmeseydin keşke baba
bak şimdi yalnız kaldın alışacaksın yavaş yavaş yapacak bişey yok diyeceksin yozmen

yine elinden geleni yapacaksın tabi ama deliler gibi kafaya takmadan
lütfen!!!

Ben kardeşimden daha yumuşak kalıyorum kardeşim daha çok kızıyor, bazen üzülüyorum tek başına kaldı bir de ben öyle yaparsam ne yapar diyorum ama hareketlerine bakıyorum hala annemi suçluyor ve sürekli hastayım demesi beni bezdiriyor daha 55 yaşındaki adam sürekli hastayım derse 60 yaşında nasıl olur, annemi de bezdirdi sürekli hastayım deye deye, annem hasta olsa bile hiç belli etmezdi babam yatak döşek yarardı şimdi ne yapıcak bakalım. Fazla samimi olmak istemiyorum ilgilenmeyince de içim tuhaf oluyor vicdan yapıyorum nasıl olucak bilmiyorum durumumu ancak yaşayan bilir
Babalarımızın huylarını biraz benzettim sanki şu an tek başına mı yapıyor her işini yardım ediyor musunuz

Ben 8 saat uzakta oturuyorum bi yardımım olmuyor
Eve temizlikçiyi babam kabul etmiyor
Kardeşim genelde dışardan yiyor
Babam kendi yemeğini kendi yapıyor genelde
Şanslıymılsın yine kardeşin varmış benim kardeşim annemle kalıyor babam tek kalıyor yarın öbürgün yaşı geçince nasıl olur bilmiyorum belki bizim de başka bir şehre gitme durumumuz var babanın elinden yemek işi geliyor demek ki benim babam yumurta kırmayı bile bilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…