- 14 Ağustos 2015
- 1.319
- 1.020
- 133
Ben babama bira icecem diyecem de ben alırım diyecek ha! Dayak sarhoşu yapardi
yani şimdi böyle babalar da var diye halime şükretmem gerekiyor olabilir böyle şeyler yaşamadığıma şükürler de olsun ama mutlu olamıyorum malesef.
Bu yazdığınızı bir daha okuyun isterseniz..Şu an bu kadar kısıtlanmış hissetmenizin sebebi babanız değil pandemi..Cuma geceleri çıkamamanızın,haftasonları arkadaşlarınızla takılamamanızın hatta büyük ihtimal yurtdısına sık sık cıkamamanızın sebebi de pandemi. Günah keçisi olarak babanızı seçmeyin derim.
Babanızın size bir baskısı olsa arkadaşlarınızda kalamazdınız.Siz sürekli kalırken sizde kimse kalmayınca adam merak etmiş acaba erkek arkadaşına mı gidio die ki sırf bu şüpheyle kızını öldürenleri biliyoruz bu ülkede..Onunkisi merak ve iyi olduğunuzdan emin olma isteği..Tekel olayında ise olay sizi tekele yollamaması değil sizin için gidip bira alacak nezakette olması.Burası Türkiye,nie bu kadar ince düşünmüş ki ne gerek var diyemeyeceğim maalesef.
Yurtdışı olayında ani karar vermeyin bence.Şu an gitseniz de çok özgür bir ortam karşılamayacak sizi.Hepimiz bi şekilde depresif ruh halindeyiz ve bu durum çok normal .Umarım şu salgın ve kısıtlamalar biter gider de normale döneriz hepimiz.
Merhabalar
sanırım yanlış anladınız, pandemi olmadan da bu önceden yaptıklarımı annemden sonra yapamamaya başlamıştım babam sebebiyle. Pandemi de iyice tuzu biberi oldu tüm gün evde olunca daha çok kontrol edebilme imkanı oldu babamın diyorum. Yoksa pandemi yüzünden yapamadıklarımı babama yüklemiyorum tabiki :)
tekel olayında konu tamamen “kız başıma” tekele yollamak istememesi yoksa nezaketen değil. Eve döndüğümde camdan bakıyordu başıma bir iş gelir mi diye, neden çünkü alkol almaya gittim. Ama markete gitsem böyle baktığı asla yok. Bu zihniyetten bahsediyorum.
kalma muhabbetinde de basit bir merak değil, teyzemleri arayıp demiş ki “takip edesim geliyor geldi çok rahatsızım bu durumdan” yani çok huzursuz edici bir düşüce tarzı.