Merhaba eşimle her etiğimiz kavgada bana sürekli babanın evıne git dıyor çocuğum olmasaydı çok kalırdım bunca lafa varya. Çocuğu da geçtim korunmalı bir şekilde iki aylık hamıleyım bir aylıkken öğrendim eşim sürekli eski sevgilinle kesin konuştun demi deyıp duruyor .ben evlendımde instgersmımda biri bana yazıp durmuştu ‘ben ise geçmişi bırakıp çoktan eşimle huzur içinde olayım dedim bana sürekli o konudan vurup ozaman Neden yazdı dıyor nasılsın diye ben İnstegramı .kapatım ama hep aklında kurmuş her neyse sürekli beni kıran ve kötü kelimeler kullanıyor,, ve kavga edıyoruz üst komşu arkadaşım o bile duyuyor ev okdr ince olduğu için ve bana küfür ediyor !benım sabrımı sınıyor her
kavgada babanın evine git deyıip duruyor karnımda çocuk elımde 1bucuk yaş bebek ama o sürekli evden kovma peşinde gitmedim içinde bana yüzsüz dıyor .sonra hiç birşey olmamış gıbı davranıyor diğer gün tekrar aynı. Ne yapacagım
Not bir buçuk aydır böyle
kavgada babanın evine git deyıip duruyor karnımda çocuk elımde 1bucuk yaş bebek ama o sürekli evden kovma peşinde gitmedim içinde bana yüzsüz dıyor .sonra hiç birşey olmamış gıbı davranıyor diğer gün tekrar aynı. Ne yapacagım
Not bir buçuk aydır böyle
Son düzenleme: