- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.946
- 598
Aaa öyle deme aslında adam yürümemiş de Summe yanlış anlamış hep. Zaten hep yanlış anlamış her şeyi, aile kötü adam melek.Valla bu pek de ön yargı değil. Gayet ileri görüşlülük oluyor bu. Kendi evladım olsa ben de hayır derim.
Ayyy ginger kuzene yürüyen adammış bir de.Hiç oluru yok hiç.
Az ana baba sözü dinleyin, ölmezsiniz.
ikinci evlilik olması ve 2 çocugu olması ben sorun etmiyorum
Yav kadın kızıl diye, Summe'ye saçını boya demiş. Camdaki Kız Muzo gibi ne o öyle ya?Aaa öyle deme aslında adam yürümemiş de Summe yanlış anlamış hep. Zaten hep yanlış anlamış her şeyi, aile kötü adam melek.
Ailelerin hayat deneyimi var sizin ise geçici aşkınız hormonlarınıza bağlıBir zamanlar ailemi dinlememe gibi bir hataya düştüm, sonucunda boşanıp aile evine geri döndüm. Babam hiç istemedi em baştan. Şimdi babamın bir kere hayır dediğine ben bin defa hayır derim.
Hangi konumdan çıkardınız onu gözü dışardaymışya? Genelde benim boş kuruntularımdan olan kavgalar ve konulardada onlardan bahsettim ama neyse neyin neoldugunu ben biliyorum.Ailenize olan kızgınlığınız sağlıklı kararlar vermenize engel olmasın. Babanız haklı. Zamanında benim eşimi de ailem onaylamamıştı, size bu halde diyorum. Ayrıca gözü de bal gibi dışarda, siz inanmayı tercih etmişsiniz. Yoksa biterdi çünkü.
ikinci evlilik olması ve 2 çocugu olması ben sorun etmiyorum
Bütün konularınızdan. Açtığınız konuları mı hatırlamıyorsunuz?Hangi konumdan çıkardınız onu gözü dışardaymışya? Genelde benim boş kuruntularımdan olan kavgalar ve konulardada onlardan bahsettim ama neyse neyin neoldugunu ben biliyorum.
Diyorumya kendi kuruntularım gözü dışarda olsa 1 saniyemi harcamamBütün konularınızdan. Açtığınız konuları mı hatırlamıyorsunuz?
Harcarsınız..Diyorumya kendi kuruntularım gözü dışarda olsa 1 saniyemi harcamam
Tamam mutlu olacaksan harcarım OK.Harcarsınız..
Adamın gözü dışarda olması sizi mutlu mu ediyor ?Tamam mutlu olacaksan harcarım OK.
Bunlar hep kuruntu işte.Yahu adam kendi kuzenine bile yazma derdinde hatta onun saçı kızıl diye sizi de kızıl yapmak istiyor
Neyse siz kendi aranızda geçin dalganızı cevap vermeyecem sizlere daha anlamıyorsunuz zaten.ben ailemi silecem diye birşeyde demedim ayrıca boşuna dilini yorma yaniAdamın gözü dışarda olması sizi mutlu mu ediyor ?Bencede dinlemeyin ana baba sözü. Sonunda onların lafına geleceksiniz zaten. Canınız yansın hayatı öğrenin azıcık.
Kendi aramızda dalga geçmiyoruz , konuya yorum yapıyoruz.Neyse siz kendi aranızda geçin dalganızı cevap vermeyecem sizlere daha anlamıyorsunuz zaten.ben ailemi silecem diye birşeyde demedim ayrıca boşuna dilini yorma yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?