Babanız evliliğe onay vermezse neyaparsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece dertleşmek istedim ben kimseyi silip atmıyorum ailemi hiç.hayatımdaki insanda bana yamuk yapmadı asla o kardeş gözüyle kuzenine övgüledi ben kurdum hepsi bu.sağolun iyi gûnler
Övgüledi mi?
Valla ben sevgilime X kuzenimin sakalları şöyle güzel, böyle iyi , hadi sen de sakalını onun gibi yap desem; aşkım kuzenini övgülüyor maşallah demez sevgilim. Höst ulan der bir güzel canıma okur. Birincisi kuzenimi normal olmayacak şekilde beğendiğim, ikincisi ise onu başkalarıyla kıyaslayıp değiştirmeye çalıştığım için canıma okur.

Sevgilinin evlenip ayrılmış ve çocuklarının olması tek başına sorun olmamalı ama sizin ilişkiniz pek sağlıklı değil.
Sizde önceki konularda hiç evlilik geçirmiş, çocuk sahibi biri gibi değilsiniz.
Sevgilinizle ilgili rahatız olduğunuz herşeyin sorumlusuna kendiniz ilan etmişsiniz.
Çocuğunuz da sizinle yaşıyorsa herşeyi en İnce ayrıntısına kadar düşünmeniz lazım. Sevgilinizin çocukları kiminle yaşayacak, annesiyle olsa bile size gidip gelecekler, onların yaşları vs.o kadar çok şey var ki düşünülecek.
Ama sizin böyle şeyleri önemsediğinizi hiç sanmıyorum.

Yaşasın görsün

Yaşasın görsün

Bencede. Bazilari ne kadar akil vermek isteyen olsada kosa kosa kendini ucurumdan atiyor. Kolay gelsin demekten baska birsey kalmiyor bu durumda..burda bir kac gün önce bir konu vardi adamin ilk evliliginden cocuk vardi. Kadina yükleniyordu. Gidip dönüp onu bir okusun.

Şöyle düşün bu evlilik benim için hayırlı değil o yüzden Allah önüme ailem engelini koyarak beni uyarıyor beni bu evlilikten kurtarmaya çalışıyor
Anlattığın diğer konular da bekarken ayrılma sebebi olarak yetmiyor sana evlendiğinde tam tersi olacak.
Kimse için aileni karşına alma. Baban sana kötülük olsun diye ya da canı istedi diye karşı çıkmıyor bu evliliğe. O seni seviyor ve iyiliğini istiyor. Lütfen iyice ölçüp tart bir çoğumuz aileyi dinlememe mağduruyuz

Çocuk sahibi olduğumu belirtmedim ne gibi değilim? Rahatsızlıklarım var ve genelde sorunlu taraf benim bunu kabul etmem sevgilimin hatasız anlamına gelmiyor.ben herşeyi düşündüm yapamayacağım şeyede girişmem ama dediğim gibi aile onayı şart

Babanız haklı bence evet boşanmış olması vs normal ama çok yakınımda olan biride bu şekilde evlilik yaptı şuan sorunlar var birde sizin ortak çocuğunuz olduğunda dahada zor oluyor tekrar düşünün artı babaların hisleri kuvvetlidir

Birinin eski konularına nerden bakabiliyoruz?

3 çocuklu hayatı idare edecek kadar olgun, arasında derin bir sevginin ötesinde saygı ve güvenin olduğu bir ilişkiniz var yani.
E ailenizi ikna edin o zaman.

Sadece dertleşmek istedim ben kimseyi silip atmıyorum ailemi hiç.hayatımdaki insanda bana yamuk yapmadı asla o kardeş gözüyle kuzenine övgüledi ben kurdum hepsi bu.sağolun iyi gûnler
Siz de sevgilinize kuzeninizi bi övgüleyin bakalım neler oluyor anlarız.

Kardeş gözüyle övmediğini aslında siz de bal gibi biliyorsunuz. Her ne kadar onaylamasam da türkiyede kuzen evlilikleri çok yaygın ve çok doğal görülüyor. Adam da kuzeninden hoşlanmış ama yüz bulamayınca içine atmış biri. Sizin ona benzemenizi isteyecek kadar da halen hoşlanan biri.

Bu kuzen meselesi de onu ne niyetle övdüğünü, yüzünden, ses tonundan, yüz ifadesinden rahatlıkla anlarsınız. Sonrasında kendisi istediği kadar inkar etsin. Edecek de zaten hâliyle.
Ama siz sorunlu taraf olduğunuza göre sevgiliniz "masum" bu konuda.

33 yıllık ailemi kimseye değişmem elbette umarım biraz yumuşar babam bir tanımak ister.yine yok derse severek ayrılık olacak elimden birşey gelmez
Valla ben kendim gibi hiç evlenmemiş biriyle aileni karşıma alarak evlendim binnn pişmanım şimdi 2 çocukla boşanamıyorum da siz 2 çocuklu boşanmış bi adamla zaten pişman olacaksınız ben bu hatayı yaparken 22 yaşındaydım siz daha olgunsunuz asla yapılmaz

Sizde evlenmiş ve bir çocuk sahibi olduğunuz İçin aslında sıkıntı olmaz çocuk mevzusu birbirinizi anlayabilirsiniz adamın iş durumu maddi imkanı herkese yetebilecek mi ve eski eşiyle gerçek boşanma sebebi önemli olan ama arkadaşların dediği gibi gözü dışarda ise ilk eşini aldatmışsa sizi de aldatır her şeyden önemlisi evet babanızın rızasını alın mutlaka

Dünya alem abiye güzel sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…