Övgüledi mi?Sadece dertleşmek istedim ben kimseyi silip atmıyorum ailemi hiç.hayatımdaki insanda bana yamuk yapmadı asla o kardeş gözüyle kuzenine övgüledi ben kurdum hepsi bu.sağolun iyi gûnler
Sevgilinin evlenip ayrılmış ve çocuklarının olması tek başına sorun olmamalı ama sizin ilişkiniz pek sağlıklı değil.
Yaşasın görsünSevgilinin evlenip ayrılmış ve çocuklarının olması tek başına sorun olmamalı ama sizin ilişkiniz pek sağlıklı değil.
Sizde önceki konularda hiç evlilik geçirmiş, çocuk sahibi biri gibi değilsiniz.
Sevgilinizle ilgili rahatız olduğunuz herşeyin sorumlusuna kendiniz olan etmişsiniz.
Çocuğunuz da sizinle yaşıyorsa herşeyi en İnce ayrıntısına kadar düşünmeniz lazım. Sevgilinizin çocukları kiminle yaşayacak, annesiyle olsa bile size gidip gelecekler, onların yaşları vs.o kadar çok şey var ki düşünülecek.
Ama sizin böyle şeyleri önemsediğinizi hiç sanmıyorum.
Yaşasın görsün
Kendisi yaşasın da çocuğu var.Yaşasın görsün
Çocuk sahibi olduğumu belirtmedim ne gibi değilim? Rahatsızlıklarım var ve genelde sorunlu taraf benim bunu kabul etmem sevgilimin hatasız anlamına gelmiyor.ben herşeyi düşündüm yapamayacağım şeyede girişmem ama dediğim gibi aile onayı şartSevgilinin evlenip ayrılmış ve çocuklarının olması tek başına sorun olmamalı ama sizin ilişkiniz pek sağlıklı değil.
Sizde önceki konularda hiç evlilik geçirmiş, çocuk sahibi biri gibi değilsiniz.
Sevgilinizle ilgili rahatız olduğunuz herşeyin sorumlusuna kendiniz ilan etmişsiniz.
Çocuğunuz da sizinle yaşıyorsa herşeyi en İnce ayrıntısına kadar düşünmeniz lazım. Sevgilinizin çocukları kiminle yaşayacak, annesiyle olsa bile size gidip gelecekler, onların yaşları vs.o kadar çok şey var ki düşünülecek.
Ama sizin böyle şeyleri önemsediğinizi hiç sanmıyorum.
Birinin eski konularına nerden bakabiliyoruz?Eski konularınıza baktım da , aileniz ile pek iyi ilişkileriniz yok sanırım. Bu yüzden bu adama bu kadar tutunmuş gibisiniz. Adamın da gözü dışarda, fıldır fıldır olmuş bu gidişle yerinden çıkacak bunu biliyorsunuz ama hala berabersiniz .
Profili açık ki zaten.Birinin eski konularına nerden bakabiliyoruz?
3 çocuklu hayatı idare edecek kadar olgun, arasında derin bir sevginin ötesinde saygı ve güvenin olduğu bir ilişkiniz var yani.Çocuk sahibi olduğumu belirtmedim ne gibi değilim? Rahatsızlıklarım var ve genelde sorunlu taraf benim bunu kabul etmem sevgilimin hatasız anlamına gelmiyor.ben herşeyi düşündüm yapamayacağım şeyede girişmem ama dediğim gibi aile onayı şart
Siz de sevgilinize kuzeninizi bi övgüleyin bakalım neler oluyor anlarız.Sadece dertleşmek istedim ben kimseyi silip atmıyorum ailemi hiç.hayatımdaki insanda bana yamuk yapmadı asla o kardeş gözüyle kuzenine övgüledi ben kurdum hepsi bu.sağolun iyi gûnler
Sadece dertleşmek istedim ben kimseyi silip atmıyorum ailemi hiç.hayatımdaki insanda bana yamuk yapmadı asla o kardeş gözüyle kuzenine övgüledi ben kurdum hepsi bu.sağolun iyi gûnler
Asla değmez hele aileni karşına almanaikinci evlilik olması ve 2 çocugu olması ben sorun etmiyorum
Valla ben kendim gibi hiç evlenmemiş biriyle aileni karşıma alarak evlendim binnn pişmanım şimdi 2 çocukla boşanamıyorum da siz 2 çocuklu boşanmış bi adamla zaten pişman olacaksınız ben bu hatayı yaparken 22 yaşındaydım siz daha olgunsunuz asla yapılmaz33 yıllık ailemi kimseye değişmem elbette umarım biraz yumuşar babam bir tanımak ister.yine yok derse severek ayrılık olacak elimden birşey gelmez
Sizde evlenmiş ve bir çocuk sahibi olduğunuz İçin aslında sıkıntı olmaz çocuk mevzusu birbirinizi anlayabilirsiniz adamın iş durumu maddi imkanı herkese yetebilecek mi ve eski eşiyle gerçek boşanma sebebi önemli olan ama arkadaşların dediği gibi gözü dışarda ise ilk eşini aldatmışsa sizi de aldatır her şeyden önemlisi evet babanızın rızasını alın mutlakaSadece dertleşmek istedim ben kimseyi silip atmıyorum ailemi hiç.hayatımdaki insanda bana yamuk yapmadı asla o kardeş gözüyle kuzenine övgüledi ben kurdum hepsi bu.sağolun iyi gûnler
Dünya alem abiye güzel sanırım“Sevgilim baya sinirli ailevi konulardan oruçlu bugunde demin ailesiyle tartıştı.ve beni örnek gösterecekken eski sevgilisinin ismini kaçırdı ağzından sonra düzeltti ama sinir oldum bu duruma.benim ismim 1 kelime farklı geri kalan o kızla aynı oda kızıyor dilim sürştü diyor oruçluyum boğazım kurudu ki bu eski onu aldattı bilerek yaptığını sanmıyorum ama hiç hoş değildi dertleşmek istedim sizinle.2 senedir sürşmedi bugun niye yani herneyse yaa”
Dün sevgilimle fenomen emre gül ve eşi varya ondan bahsetttik sevgilimde dediki menfaat için beraberdir kız ona bin basar güzel ondan.buna çok bozuldum halbuki birşey yok bunda gerçekten piskopata bağlıyorum artık başka birine güzel demesine katlanamıyorum.benim gibi olan varmı?? Eşinizin sevgilinizin başka bir kadına güzel demesine nasıl bakıyorsunuz? Biliyorum saçma konu ama beni hayat bu hale getirdi teşekkürler
Merhaba arkadaşlar sevgilimin halasının kızı var yaşları denk evlenip ayrılmış bir çocuğu var.
Sevgilimin çoğu kuzenlerinle arası iyi ama bu kişiyle ve kardeşiyle mesafeliler dünde konu konuyu açtı dediki..Hani demiştimya o manken gibi güzel kuzen onunlada bağlantı yok sonra kızın sayfasına girdim gerçektende güzel ve dikkatimi çeken nokta.sevgilim birkeresinde saçını kızala boya dedi kızın saçı kızıl biyanımda saçmalama kuzenler diyor ama hiç başka kuzeni övdüğünü görmedim.benim zaten kuzenlerle aram yok normal şeylermi altında birşeymi aramam lazım....teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?