Babanneden yetim maaşı almak ve boşanma bi bakarmısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence sırf maaş kalsın diye yapıldıysa hepten yasak bir şey..
Hayır diğer yorumlarda yazdım. Annem çok hastaymış. Bana hamile kaldığında iyice ilerlemiş göğsündeki kitle. Bakamayack durumdaymış yani

pardon ama hakkınız olmayanı almak yerine kocanızdan nafakanızı size tanılan hakları bakın hak ları alsanız daha dogru olmaz mı?
verdigim vergide hakkı olmadan gayri meşru yollarla para alanlara hakkımızı helal etmiyoruz biz bilginiz olsun

Ne gayri meşrusu ya . Anlamıyor musunuz anlatamıyor muyum . durumu anlatmışlar ve bunu HAKİM ONAYLAMIŞŞ !!!!!!! Bi nevi evlatlık vermişler nesi yanlış..

Bence burda böyle bir konu açmak bile başınızı derde sokabilir.
Ne yapmışım ki başım derde girecek ? Herkes çok biliyor açın önceki sayfadaki yorumları okuyun siz önce rica ediyorum. Ortada sahtekarlık yok birşey yok arkadaşlar ..

tama. siz evlatlıksınız anladım hakkınız.
bir de kocanızdan haklarınız var onuda alın
ben onun karısıyım yıllardır kadınlık yaptım hakkım alıcam deseniz olmaz mı

Bence burda böyle bir konu açmak bile başınızı derde sokabilir.
İsterseniz tekrar yazayım ? Ben 4 aylıkken annem hasta ve maddi yetersizlikten dolayı mahkeme kararıyla babanneme evlatlık vermişler ve şahit vs de varmış buna dayanarak vermiş hakim .

tama. siz evlatlıksınız anladım hakkınız.
bir de kocanızdan haklarınız var onuda alın
ben onun karısıyım yıllardır kadınlık yaptım hakkım alıcam deseniz olmaz mı
Onuda diyorm tabiki ama sonuçta o farklı bu farklı bi konu

Aynı şey değıl bence..onları ki sahtekarlık.. oh olmuş..

Hak yemekle itham ediyorsunuz ama ben sahtekarlıık yapmamışım birşeyden haberim yok 4 aylıkken vermişler sonuçta.
Maasin size baglanmasini saglayarak hak yemissiniz yoksa niye babannenizin üzerine kayitlisiniz diye hak yiyesiniz. Ben dogru bulmuyorum, etik degil, haram oldugunu düsünüyorum ama fetva vermek haddime degil ve ayni zamanda yasal da degil. Tabii keske devlet bosanip magduriyet yasayan kadinlarimiza hic gerek kalmadan ödenek ayirsa. Neyse hakkinizda hayirlisi olsun.

Sikayet etseler neolacak ? Evrakta sahtecilik mi yaptin neyi sikayet edicekler

Babaannen seni kendi nufusuna gecirmis resmi olarak onun kizisin maasinida almak hakkin hicbisey olmaz

Hakimin bunu uygun görmesi sadece yasal olduğunu gösterir. Hak olup olmadığı sadece vicdanlara kalmış bir şey. Bu para çocuğun boğazından geçerken umarım rahat edebilirsiniz... Babaannenizin izin vermesi ben ölünce maaşı o alsın demesinin de hiçbir önemi yok. Herkes ister bunu benim ananem de babaanemde... Siz evlatlık verilmis olsanız yıllarca o kişi baksa hakkınız dicem ama boyle değil. İhtiyacinizin olup olmaması bir şey ifade etmez. İhtiyacı olana her şey hak o zaman?
Neyse kimse karışamaz yasal olarak rahat olabilirsiniz sizi ilgilendiren sadece bu ise sorun yok.

Burada garıbıme gıden simdi babaannenızın annenız babanız da babanız olarak mı gozukuyor nufusta??? Aıle bagları cıkınca, babaanne anne, oglu da baba olarak mı gozukuyor ??? Ya da baba kım gozujuyor?

Hakimin böyle bir yetkisi var mı ? Tamam madem annen hasta bende seni babaannenin nüfusuna vereyim ! Olabilir mi böyle birşey ? Kanunları bilmiyorum ama hiç yasal bir dayanağı varmış gibi görünmüyor.

Herşeyi geçtim,sen büyüyüp aklın erdiğinde gidip bunu iptal ettirmeliydin.Burada haksız bir gelir var.Ne kadar ihtiyacında olsa bu bu gerçeği değiştirmiyor.Babaannen vefat ettiğinde o para varsa kendi bekar kizlarina kalmaliydi...Devletin parasini haybeden almışsın yani,ve hala nasil alırım derdindesin.

Burada garıbıme gıden simdi babaannenızın annenız babanız da babanız olarak mı gozukuyor nufusta??? Aıle bagları cıkınca, babaanne anne, oglu da baba olarak mı gozukuyor ??? Ya da baba kım gozujuyor?

Aynı şeyi merak ediyorum. Böyle bir şey mahkemece nasıl yapılabiliyor birisi açıklayabilir mi?

Bir de konu sahibesi, hepsini okudum, zaten hakkınız olduğunu, mahkeme kağıdı olduğunu, yasal olduğunu iddia ediyorsunuz. O halde neden konu açtınız ki? Her şey usulüne uygunsa hiçbir şey olmaz.

Ben çok da usule uygunmuş gibi hissetmedim o ayrı. Sayfalarca resmi olarak evlatlık verilmiş misiniz sorgulandıktan sonra mahkeme kararı olduğunu söylüyorsunuz. Baba olarak kendi babanız ama anne olarak babaanne görünüyor bu bana tuhaf geldi.

Aynı şeyi bende merak ettim. Evlatlık verilince anne ismi neden değişsin ki? Bence olmaz. Anne ve baba aslında anne ve çocuk. Çarpık bir nüfus olur.
Ben kararın öyle olduğunu sanmıyorum.
Ama resmî evlatlıksanız zaten kanunen maaş alırsınız.

Tuhaf birşey yok yalan söyleyecek değilim . Siizn hislerinize göre yaşamıyoruz ama o sizn görüşünüz. Sadece konumu yazarken mahkeme kararı olduğunu söylememişim bu yüzden sormuşlar arkadaslar. Sonrasında hemen açıkladım zaten Siz kendinizce beni yalancı durumuna sokuyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…