Hayır diğer yorumlarda yazdım. Annem çok hastaymış. Bana hamile kaldığında iyice ilerlemiş göğsündeki kitle. Bakamayack durumdaymış yaniBence sırf maaş kalsın diye yapıldıysa hepten yasak bir şey..
Ne gayri meşrusu ya . Anlamıyor musunuz anlatamıyor muyum . durumu anlatmışlar ve bunu HAKİM ONAYLAMIŞŞ !!!!!!! Bi nevi evlatlık vermişler nesi yanlış..pardon ama hakkınız olmayanı almak yerine kocanızdan nafakanızı size tanılan hakları bakın hak ları alsanız daha dogru olmaz mı?
verdigim vergide hakkı olmadan gayri meşru yollarla para alanlara hakkımızı helal etmiyoruz biz bilginiz olsun
Ne yapmışım ki başım derde girecek ? Herkes çok biliyor açın önceki sayfadaki yorumları okuyun siz önce rica ediyorum. Ortada sahtekarlık yok birşey yok arkadaşlar ..Bence burda böyle bir konu açmak bile başınızı derde sokabilir.
İsterseniz tekrar yazayım ? Ben 4 aylıkken annem hasta ve maddi yetersizlikten dolayı mahkeme kararıyla babanneme evlatlık vermişler ve şahit vs de varmış buna dayanarak vermiş hakim .Bence burda böyle bir konu açmak bile başınızı derde sokabilir.
Onuda diyorm tabiki ama sonuçta o farklı bu farklı bi konutama. siz evlatlıksınız anladım hakkınız.
bir de kocanızdan haklarınız var onuda alın
ben onun karısıyım yıllardır kadınlık yaptım hakkım alıcam deseniz olmaz mı
Aynı şey değıl bence..onları ki sahtekarlık.. oh olmuş..Mahkeme kararı ile dna testi yapılır
Bizim bi tanıdık ölen babasından maaş alabilmek için kocasıyla resmi nikahsiz yaşıyordu kocaman iki cocugu vardı
sonra birileri şikayet etmiş kadının hem maaşı kesildi çok başı ağrıdı bu konudan
Sanirim okadar sene aldığı maaşıda geri istemişler öyle duyduk hep
İnşallah sna öyle bişey olmaz
Bide böyle şeyleri ihbar edenler hep çok yakin akraba cikiyormuş çekemediklerinden
Maasin size baglanmasini saglayarak hak yemissiniz yoksa niye babannenizin üzerine kayitlisiniz diye hak yiyesiniz. Ben dogru bulmuyorum, etik degil, haram oldugunu düsünüyorum ama fetva vermek haddime degil ve ayni zamanda yasal da degil. Tabii keske devlet bosanip magduriyet yasayan kadinlarimiza hic gerek kalmadan ödenek ayirsa. Neyse hakkinizda hayirlisi olsun.Hak yemekle itham ediyorsunuz ama ben sahtekarlıık yapmamışım birşeyden haberim yok 4 aylıkken vermişler sonuçta.
Korkarım ödedikleriyle birlikte faiz de ekleniyor..Benim bildiğim ispatlandigi taktirde hem maaş kesilir kalıcı olarak
Hemde sana ödenen tüm maaşlar geri talep edilir ben öyle biliyorum cezası var
Hakimin bunu uygun görmesi sadece yasal olduğunu gösterir. Hak olup olmadığı sadece vicdanlara kalmış bir şey. Bu para çocuğun boğazından geçerken umarım rahat edebilirsiniz... Babaannenizin izin vermesi ben ölünce maaşı o alsın demesinin de hiçbir önemi yok. Herkes ister bunu benim ananem de babaanemde... Siz evlatlık verilmis olsanız yıllarca o kişi baksa hakkınız dicem ama boyle değil. İhtiyacinizin olup olmaması bir şey ifade etmez. İhtiyacı olana her şey hak o zaman?Konuyu başka yerlere çekiyorsunuz ya. İyide Anne babamın maddi durumu yokmuş bunuda bildirmişler kadın açık açık ben ölünce maaşım kalsın okusun sıkıntı çekmesin demiş. Annesi bakamıyor hasta demiş hakime. Hakim kabul etmeseydi ozaman. Devlet kendi kabul etmiş nasıl dolandırıyoruz anlamadım yani ...
Burada garıbıme gıden simdi babaannenızın annenız babanız da babanız olarak mı gozukuyor nufusta??? Aıle bagları cıkınca, babaanne anne, oglu da baba olarak mı gozukuyor ??? Ya da baba kım gozujuyor?
Aynı şeyi bende merak ettim. Evlatlık verilince anne ismi neden değişsin ki? Bence olmaz. Anne ve baba aslında anne ve çocuk. Çarpık bir nüfus olur.Aynı şeyi merak ediyorum. Böyle bir şey mahkemece nasıl yapılabiliyor birisi açıklayabilir mi?
Bir de konu sahibesi, hepsini okudum, zaten hakkınız olduğunu, mahkeme kağıdı olduğunu, yasal olduğunu iddia ediyorsunuz. O halde neden konu açtınız ki? Her şey usulüne uygunsa hiçbir şey olmaz.
Ben çok da usule uygunmuş gibi hissetmedim o ayrı. Sayfalarca resmi olarak evlatlık verilmiş misiniz sorgulandıktan sonra mahkeme kararı olduğunu söylüyorsunuz. Baba olarak kendi babanız ama anne olarak babaanne görünüyor bu bana tuhaf geldi.
Tuhaf birşey yok yalan söyleyecek değilim . Siizn hislerinize göre yaşamıyoruz ama o sizn görüşünüz. Sadece konumu yazarken mahkeme kararı olduğunu söylememişim bu yüzden sormuşlar arkadaslar. Sonrasında hemen açıkladım zaten Siz kendinizce beni yalancı durumuna sokuyorsunuzAynı şeyi merak ediyorum. Böyle bir şey mahkemece nasıl yapılabiliyor birisi açıklayabilir mi?
Bir de konu sahibesi, hepsini okudum, zaten hakkınız olduğunu, mahkeme kağıdı olduğunu, yasal olduğunu iddia ediyorsunuz. O halde neden konu açtınız ki? Her şey usulüne uygunsa hiçbir şey olmaz.
Ben çok da usule uygunmuş gibi hissetmedim o ayrı. Sayfalarca resmi olarak evlatlık verilmiş misiniz sorgulandıktan sonra mahkeme kararı olduğunu söylüyorsunuz. Baba olarak kendi babanız ama anne olarak babaanne görünüyor bu bana tuhaf geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?