Babası aradı bohçaları alalım dedi..

Geçmiyor acısı geçmiyor. 1 hafta oldu tam
Nasıl unutacağım ben onu.. bu kadar mı nankördü..
Hala kendisini haklı görüyor..
Altınlar sonsuza dek benim annemde kalsa Ne olurmuş diyor..
Sen bitirdin ben domuz değilim kapına gelecek kadar diyor nefes bile alamıyorum kızlar artık.. whatsaptan bir mesaj atıyor bana düğün davetiyesi dağıtılacaktı ya hani diyor sonra engelliyor sonra tekrar açıyor engeli yazıyor inanmıyorum beni hiç sevmedin diyor bu adam 32 yaşında ya başta böyle değildi annesi ablaları aldı elimden resmen kızlar Ne yapacağım
Nefes alayım diye kuzenlerin yanına gittim Yok düzelemiyorum ben.. onu çok özlüyorum biliyorum o da beni .. ama aileler girdi artık olmaz onu da biliyorum.
Düğüne bir ay kalmıştı ya

Neden sana ulasmasina izin veriyorsun? O seni engelleyip duracagina sen onu engelle olsun bitsin. Sanirim icinden hala sana ulasip ozur dilemesini ve bu evliligin gerceklesmesini umit ediyorsun.

Neden sana ulasmasina izin veriyorsun? O seni engelleyip duracagina sen onu engelle olsun bitsin. Sanirim icinden hala sana ulasip ozur dilemesini ve bu evliligin gerceklesmesini umit ediyorsun.
Öyle değilde biz çok şey yaşadık unutamıyorum..

Daha çok yeni bunları hissetmen çok normal, yapman gereken geri adım atmayıp kendini bişeylerle oyalamak. Umarım evlenmezsin.

Bakar misiniz kardes sizin hic hayat tecrubeniz yok mu?

Siz bir omur boyu surecek ev kurmayi bu kadar kolay zannediyorsaniz yaniliyorsunuz. Ustelik dugunun formalitelerine ve kucuk hesaplara takilip hayatta neyin onemli oldugunu gormuyor, ustelik dusuk kaliteli bir adamdan onca kirici soze maruz kaliyorsunuz.

YA birakin evlenmeyi kendinizi gelistirmeye bakin, is hayatina atilin, bir isin ucundan tutun, insan olarak gelisiminize firsat verin. Kaba saba adamlarla "yuva" nereye kadar gider , neden bu kadar gecen milenyumdayiz, ne zaman 21. yuzyila ulasacagiz bilemiyorum.

Merlin o 60 binlik borç neden olmuş
Belli bir kısmı eski arabasının borcu bir kısmı annesine vermiş birazını yemiş bir kısmı ablasının birazı nişan için geçmişte aslında borcu nişan için en fazla 5 bin harcamıştır..

kararlı duruşunuz için tebrik ederim, inanın çok geçmeden "iyi ki ayrılmışım" diyeceksiniz.
geçmiş olsun.

Seni anlayabiliyorum. O insanla birçok anın var. Gelecekte kurmak istediğin bir yuvayı o kişiyle hep düşledin, arzuladın sonuçta. Üzülmen, acı çekmen gayet normal.

Sana öyle tuzu kuru olanlar olarak kolayca unut diye akıl vermek çok anlamsız. Böyle bir şey söylemeyeceğim de. Çünkü biz sana unut, sallama, takma desek de sen ''tamam unuttum, sallamayacağım, takmayacağım bundan sonra'' desen bile gönlün dilinden dökülen sözleri yalanlayacak.

Fakat inan eğer sonunun hayırlı olmayacağı açıksa, olaylar bunu gösteriyorsa (yazdıklarından sana karşı hareketi, sözleri bunu gösteriyor) şuan ki yaşadığınız ayrılık belki de en hayırlı olanı.

Evlendikten sonra bu sorunlarının daha fazlasını yaşayıp öyle ayrılsaydın daha da kötü olmaz mıydı sence? O zaman daha da çok üzülürdün. Bu durumu atlatman şimdiki acından, üzüntünden daha zor olurdu.

Allah'tan bu durumun için hayırlı olanını iste, dile derim. Şüphesiz Allah sana en doğru, en hayırlı kapıları açacaktır bu yaşadığın olayda.

Ayrılığın ilk zamanları olduğu için acı çekmen normal. Asıl çekmezsen bir anormallik sezerim. Çünkü o insanla bir gelecek düşünmüşsün ama sana şunun teminatını verebilirim; UNUTULUYORRRR. Bazıları bir ay da, bazıları altı ayda, bazıları ise bir yılda unutuyor, acıları azalıyor. Bu süreçte acını da yaşayacaksın, gerekirse bu aşkın yasını da tutacaksın ama sonunda unutmayı da bileceksin. İnsanlar ölüm acısına bile alışıyor (alışmak zorunda kalıyor).

Bu ilişkin bir tecrübe olsun hayatında. Bir musibet bin nasihattan iyidir derler. Bundan sonraki eş adayında yoğurdu üfleyerek yemen gerektiğini bileceksin ve ona göre hareket edeceksin artık. Birçok şeyden taviz vermeyeceksin bu zor günlerin acı tecrübesi sana bunları öğretecek hayatında.

Umarım Rabb'im hayırlı olanı yaşatır sana ve o hayırlı olanı da gönlüne razı eyler. Allah sabır versin, yardımcın olsun..

Amin çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki yazdıkların.. çok sağolasın..

Son konumu oku lütfen. Seninki en başta kendini göstermiş benimki evlendikten sonra gösterdi. İnan çok yoruluyorsun nişan atmak kolay ama evliliği bitirmek daha zor. O yüzden iyi yerden dönmüşsün kurtarmışsın kendini öyle düşün. Bizde nişan atmıştık hala diyorum keşke orda inceldiği yerden kopsaydı .. hiç üzülme kurtulduğuna sevin yoksa ömrün boyunca üzülürsün ..

Tmm ama içim buruluyor nasıl geçecek bu yetim çocuk gibi hissediyorum

Ve benim ailemle aran bozulmayacak saygı göstereceksin ben senin aileme göstermem diyip kendini göstermiş. Ailen o senin bu dengesiz sözleri kabul etmemelisin arkana bakmadan kaç. Onunki aile seninki ne kabuktan mı çıktın sen

Aynen öyle zaten bitti bu iş ben sadece Emeklerime onunla kurduğum hayallerime yanıyorum

Canım benim ara ara whatsap dan yazıyor diyorsun sen engelle görsün gününü niye canını acıtmasına izin veriyosun ben bitirdim ben silerim de ve engelle sil inan en iyi bu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…