Babası aradı bohçaları alalım dedi..

Dikkat ederseniz buradaki yorumlara bile çok kötü bir tarzda cevap veriyor, eğitimli bir insanın bu üslupla konuşacağına inanmıyorum ben. Bazı arkadaşlar çok güzel yazmışlar ama bu kadar olumsuz şeyi kurarsan bir gün gerçek olur.

Seni takdir ettim. Maşallah çok bilinçli hareket etmişsin. Üzülme, geçer. O adamı bu kafayla ah tutmasa da olur. Belli ki ömür billah dikiş tutturamayacak.

Seni takdir ettim. Maşallah çok bilinçli hareket etmişsin. Üzülme, geçer. O adamı bu kafayla ah tutmasa da olur. Belli ki ömür billah dikiş tutturamayacak.
ACI çeke çeke ayrıldım hak etmedim ben bunları ama umarım allahtan bulsun.. geçer demi bu içimdeki buruk acı

ACI çeke çeke ayrıldım hak etmedim ben bunları ama umarım allahtan bulsun.. geçer demi bu içimdeki buruk acı
Ay canım benim. O kim Allah aşkına ya? Neler gelir, neler geçer. Boşansaysın daha mı iyiydi? Zaten nişanlılık süreci ne için var? İşte bunun için. Olmayacaksa, yürümeyecekse evlilik olmadan ayrılmak için.

Bu arada gerekirse boşanmayı da destekliyorum. Onuda belirteyim.

Bana yalan söyledi dediki borcum var biraz ama az 10 bin filan ya sanki ne olmuş borcu varsa..
Sonra bi öğrendim 60 bin borcu var baştan neden söylemiyor.
Ne diyim ki.. bana yalan söyledi ben gerekirse kapatırdım. Ben ona hep dürüst oldum oysaki..

ailen yanında ya gerisi boş emin ol. ben bir sözlülkten döndüm. yıkıldım resmen aam annem babam yanımdaydı dağ gibilerdi çok şükür kendime geldim hatta evlendim vs vs vs. bu dünyada en büyük nimetin annebaba olduğuna inanıyorum bütün acılar o anki hislerimizle hiç geçmeeycek gibi geliyor ama anne baba yanında olunca daha hızlı kolay atlatılıyor emin ol

Aynen tek dayanağım ailem ama işte insan üzülüyor yinede peki kaç yıl sonra hayatına alabildin birisini tekrar sevebildin mi ?

Aynen tek dayanağım ailem ama işte insan üzülüyor yinede peki kaç yıl sonra hayatına alabildin birisini tekrar sevebildin mi ?

süresini tam hatırlayamıyorum çünkü ayrıldıktan sonra da ben çok çabaladım yeniden birleşelim diye 3 yıl civarı olabilir yani. ayrıldıktan sonra kesinlikle evlenmeme kararı aldım çalışıyordum annem babam yanımdaydı kendime gelmiştim sonra görücü usulü eşimle tanıştım . evet eşimi sevdim belki eski sözlüm kadar olmasa da seviyorum ve eski sözlümle çok karşılaşmama rağmen onu özlemiyorum canımı acıtmıyor yani zamanla bitiyor seninkide öyle olacak.hatta bunca emeğine üzüleceksin benim öyle oldu en azından

Anladım..

çıkış arıyor birileri ona sen hatalısın çocuk haklı desin ki geri dönebilsin..
Kesinlikle çıkış arıyor, ama cidden okuduğunu hiç anlamıyor.
Biri farklı bir şeyden bahsederken Merlin apayrı bir şey diyor.
İşi eğitimi nedir bilmiyorum ama algısının normal düzeyde olduğunu sanmıyorum.
Veya takılıp kaldığı için anlamıyor.

Böyle saçma bir insandan kurtulduğun için sadaka ver sadaka.
Evlenseydin bu adam her gününü zehir ederdi. Zaten şimdiden başlamış hayatını zehir etmeye.
Oyyy oyyy sanki bu kızlar ağaç kovuuğundan çıkıyor, şunlara bak kendileri aileci olacak ama kız asla ailesine yakın olmayacak. Dengesiz.

Merak ettim konuyu takipteyim
Ayrica konu sahibi uzulmemelisin en guzel zamanda seni el ustunde tutmayan adam evlendikten sonra neler yapar hayirlisi değilmiş diyip onune bakmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…