Ah insallah valla gulerim hiç uzulmem.kendi etti kendi buldu.ama öyle birsey olacağını hic sanmam al birini vur ötekine. Bana göre birbirlerine cok uygunlar.o yüzden sıkıntı olacağını sanmam: )
Size fake gelen başkasına fake gelmez ulu orta yazmayın suçlu siz olursunuz.Bence fake, yorumlara saçma saçma gülücükler falan koyuyor, gerçek olamaz. Ben tanımayıp yorum yazanlara üzülüyorum. Sizinle böyle bir konu daha okumuştuk ama 800 sayfalık o gerçekti, bilmem hatırlıyor musunuz :)
Ay evet hatırlamam mı gozlerim kanamıstiBence fake, yorumlara saçma saçma gülücükler falan koyuyor, gerçek olamaz. Ben tanımayıp yorum yazanlara üzülüyorum. Sizinle böyle bir konu daha okumuştuk ama 800 sayfalık o gerçekti, bilmem hatırlıyor musunuz :)
Size fake gelen başkasına fake gelmez ulu orta yazmayın suçlu siz olursunuz.
Bir telefonla kişiyi arayarak fake olmadığı anlaşılır. Neticede telefonla konuşarak kişinin beynini okuyabiliyoruz.
Hayal dünyası gelişmiş, eğleniyor. Sizde eğlenin gülün :)
Ay evet hatırlamam mı gozlerim kanamıstiben sayfanın başlarında dedim kendinizi yormayın diye herkese.ama maalesef tanımayanlar yardım etmek icin çabalıyorlar. Vallahi ben üzülüyorum. Bir an once evlensede gitse.insanların duygularını sömürüyor. Moral vermeye calisiyorlar yazık gunah degil mi
O bekaretlik konusunda üzülmüştüm. Baktım bizimle eğleniyor sonrası. Güvenini yitirdiBen sizin 3. sayfadaki yorumlarınıza koptum zaten, sizin yorumlarınızı okudukça eğleniyorum :)
Zamanında ciddi ciddi üzüldüm baya ama bu kişi için ne çekti kızacağız diye.
Biz de ne meraklayız, inatla okuduk o kadar sayfayı ama okunmayacak gibi değildi gerçi :)
Bende son konularına kadar hep ciddiye alıp üzüldüm akıl vermeye çalıştım ama artık inanmıyorum, ben bağışıklık kazandım gerçi konu sahibine :)
O bekaretlik konusunda üzülmüştüm. Baktım bizimle eğleniyor sonrası. Güvenini yitirdi
Her yoruma gülüyorum burada. Belki yaşadıkları gerçektir ama zannetmiyorum yaaa.
Adam cidden seviyor barışsın
artık yadirgamiyorsun yani aynen.
Ama benim sinirlerim zipliyor her konusunu gördüğümde. Acaba yine ne yazmış diye okumaktan da alamiyorum kendimi.öyle böyle cildirmiyorum yani.iyice delirtti milleti :) insallah hemen evlenir.zaten herkesten duymak istedigi de bu.duyamayinca yan çiziyor hemen.dua edelim evlensin.o zaman açtığı konularda egleniriz :)))
Akıllı insanın hali başka işte
bence yaşadıkları gerçek ama kendisiyle ilgili herşey yalanO bekaretlik konusunda üzülmüştüm. Baktım bizimle eğleniyor sonrası. Güvenini yitirdi
Her yoruma gülüyorum burada. Belki yaşadıkları gerçektir ama zannetmiyorum yaaa.
Adam cidden seviyor barışsın
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...okta-bellide-kizlar-ben-ne-yapmaliyim.980301/Ben o konusunu hatırlamıyorum ya, halbuki yakından takip ediyorum konu sahibini, adamı bilmem de kız bende takıntı oldu, okumadan duramıyorum
Alımlı, güzel, kazancı iyi eğitimli kültürlü zengin...bence yaşadıkları gerçek ama kendisiyle ilgili herşey yalan
şöyle güzelim böyle alımlıyım kazancım daha çok falan
buldumcuk gibi yapışmış adama
çok derin bir kıtlıkta olmalı :)
adama hak veriyorum ama yerinde bende olsam isterimde isterim yani
nasılolsa herşeye eyvallah diyorlar
Egleniyosun cunku daha cok uretirsin ama sana tek birsey soyleyecegim cekim diye birsey var hele yazima dokuldugunde
Hayalle imgelendiginde dahada cabuk gerceklesen doganin kanuni bu birde olumsuzluklarda olumludan daha guclu gerceklesir sen 6,7 aydir burada farkinda olmadan cekiyorsun ve baskalarininda elektrigini olumsuz olarak aliyorsun hatta icinden insallah sole olsun boyle olsun diyen var iste bu yuzden nisanli degilsen aynen boyle bir adam ve aileye denk geleceksin nisanliysanda aynen bunlari yasayacaksin ve adam sen daha onu severken evlenecek sen cok cok cok zeki bir kizsin benim ne demek istedigimi cok iyi anladin merlin ben seni gozardi ediyorum kalan yeni arkadaslar tesellilerini yazsin sana selametle
Diğer konunu da biliyorum bu adam çok sağlam değil.
Nereden anladın ?
Resmen kaz gelinecek yerden tavuk esirgemiyorlar. Çok açık ortada herşey sadece sen göremiyorsun. Bu adamdan ayrıl ailen ailene denk yaşıtın birini bul
Bu kanı nereden çıktı çok netsiniz onu merak ettim bende
Daha dur sen bir evlende gor...suan en tatli zamaniniz...
Mesela Ne görebilirim ? O zaman evlenmeyeyim yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?