Babası aradı bohçaları alalım dedi..

Ah insallah valla gulerim hiç uzulmem.kendi etti kendi buldu.ama öyle birsey olacağını hic sanmam al birini vur ötekine. Bana göre birbirlerine cok uygunlar.o yüzden sıkıntı olacağını sanmam: )

Ben adama da kızamıyorum ki zaten, kızın ettiği hakaretler, sürekli ben daha güzelim daha üstünüm demeler, sen böyle düşünüyorsan adamı sevmiyorsundur zaten, bunu da hissettirirsin karşı tarafa. Tamam zamanında bende daha güzelim seki sevgilimden diye demiştim bir kere ama ben aldatılmıştım kuyruk acım vardı :)))

Size fake gelen başkasına fake gelmez ulu orta yazmayın suçlu siz olursunuz.
Bir telefonla kişiyi arayarak fake olmadığı anlaşılır. Neticede telefonla konuşarak kişinin beynini okuyabiliyoruz. Kişinin varlığı fake değildir.
Hayal dünyası gelişmiş, eğleniyor. Sizde eğlenin gülün :)

Ay evet hatırlamam mı gozlerim kanamısti ben sayfanın başlarında dedim kendinizi yormayın diye herkese.ama maalesef tanımayanlar yardım etmek icin çabalıyorlar. Vallahi ben üzülüyorum. Bir an once evlensede gitse.insanların duygularını sömürüyor. Moral vermeye calisiyorlar yazık gunah degil mi

Ben sizin 3. sayfadaki yorumlarınıza koptum zaten, sizin yorumlarınızı okudukça eğleniyorum :)

Zamanında ciddi ciddi üzüldüm baya ama bu kişi için ne çekti kızacağız diye.

Biz de ne meraklayız, inatla okuduk o kadar sayfayı ama okunmayacak gibi değildi gerçi :)

Bende son konularına kadar hep ciddiye alıp üzüldüm akıl vermeye çalıştım ama artık inanmıyorum, ben bağışıklık kazandım gerçi konu sahibine :)

Ben sizin 3. sayfadaki yorumlarınıza koptum zaten, sizin yorumlarınızı okudukça eğleniyorum :)

Zamanında ciddi ciddi üzüldüm baya ama bu kişi için ne çekti kızacağız diye.
O bekaretlik konusunda üzülmüştüm. Baktım bizimle eğleniyor sonrası. Güvenini yitirdi
Her yoruma gülüyorum burada. Belki yaşadıkları gerçektir ama zannetmiyorum yaaa.
Adam cidden seviyor barışsın

Seni hatırlıyorum. Burada konu açmıştın ayrılıcam demiştin sonra barışmıştın. Ama aferin direkten dönmüşsün. Neymiş kk kadınları her zaman haklıymış

artık yadirgamiyorsun yani aynen.
Ama benim sinirlerim zipliyor her konusunu gördüğümde. Acaba yine ne yazmış diye okumaktan da alamiyorum kendimi.öyle böyle cildirmiyorum yani.iyice delirtti milleti :) insallah hemen evlenir.zaten herkesten duymak istedigi de bu.duyamayinca yan çiziyor hemen.dua edelim evlensin.o zaman açtığı konularda egleniriz :)))

Ben o konusunu hatırlamıyorum ya, halbuki yakından takip ediyorum konu sahibini, adamı bilmem de kız bende takıntı oldu, okumadan duramıyorum

Akıllı insanın hali başka işte

bence yaşadıkları gerçek ama kendisiyle ilgili herşey yalan
şöyle güzelim böyle alımlıyım kazancım daha çok falan
buldumcuk gibi yapışmış adama
çok derin bir kıtlıkta olmalı :)
adama hak veriyorum ama yerinde bende olsam isterimde isterim yani
nasılolsa herşeye eyvallah diyorlar

Alımlı, güzel, kazancı iyi eğitimli kültürlü zengin...
Ama o hakaretler, kullandığı kelimeler, uslubu. kv görümce kpden bahsederken ki aşşağılama bütün alımlığını yerle bir ediyor :)

Sizi alkışlıyorum, bu kadar güzel ifade edilemezdi.

Size kimse bir şey anlatmaya çalışmasın. Siz böylesiniz, cevaplara baaak

Diğer konunu da biliyorum bu adam çok sağlam değil.

Nereden anladın ?

Resmen kaz gelinecek yerden tavuk esirgemiyorlar. Çok açık ortada herşey sadece sen göremiyorsun. Bu adamdan ayrıl ailen ailene denk yaşıtın birini bul

Bu kanı nereden çıktı çok netsiniz onu merak ettim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…