Babası aradı bohçaları alalım dedi..

Kiz ben ambulansi kacirdim
Bundan sonraki konu kapimiza dayandi icip icip paspasa babam koluna girdi bir kahve yapti sonra biz oturduk konustuk yeniden basladik diyede acabilir

canim bende 5 yillik ilskinin ardindan nisan attim 2 ay oldu daha mutluyum ozluyomuyum evet ama hayirlisi boyleymis evlenseydin hep bu sorunlarin olcakti simdiden bitmesi daha iyi olmus

Biz para para demedik. Bu bir ikincisi düğüne 1 ay kalmış daha ev tutulmamış. Eşyalar dizilmemiş. (Mobilyaları ben almıştım onun borcu var sorun olmasın diye.) beyaz eşyalar da onlar alacaktı hala alınmadı. Madem g..tne güvenemiyor oğullarını evlendirmeye çıkmasaydı.
Geçecekler o işi para para diyen onlardı. Ben sadece yuvamı sağlıkla mutlulukla kurmak istedim ve gereken fedakarlığı yaptım.
Babası ötüyordu istemeye geldiklerinde her şeyimi yapacağım oğlumun o benim tek oğlum. Ya bi geçsinler !

Eski konularınızı hatirliyorum.
Nisanlinizla iliskiniz artik kangren olmus. Tamamen kesip atmadan kurtulamazsiniz..

Öyle işte bakalım hayırlısı
canim bende 5 yillik ilskinin ardindan nisan attim 2 ay oldu daha mutluyum ozluyomuyum evet ama hayirlisi boyleymis evlenseydin hep bu sorunlarin olcakti simdiden bitmesi daha iyi olmus

Geçmiş olsun. İleriye bakın artık.
Birşeyi merak ettim . Ben birisini engellersem karşıya engelledi bildirimi mi gidiyor? Engel kaldırılınca da yine bildirim mi çıkıyor?

Hayır canım öyle bişe olmuyor
Geçmiş olsun. İleriye bakın artık.
Birşeyi merak ettim . Ben birisini engellersem karşıya engelledi bildirimi mi gidiyor? Engel kaldırılınca da yine bildirim mi çıkıyor?

Senin ilk konun vardi burada seni kk yerden yere vurdu Alllah rizasi icin birak o garibanlari cocuk kendine uygun birini bulsun dediler o dereceydi eski uyeler bilir sen hemen gidip daha yumusak cumlelerle ikinci konu actin ve yonetim o ilk konunu silmis keske imkan olsaydi kalsaydida kendin okusaydin daha yeni nisan yapilmisken nisanlindan ailesinden bahsedisini babanin otoriter tutumunu cocuga assagilayici tavrinizi
Biz boyle nisan yaptik soyle yaptik onlar bana incecik bilezik taktilar bizim malimiz var ben guzelim ondan ustunum maasim ustun babam bana ev alacak bunlari sen daha uyeler sormadan kendin yazdin merlin ben degil 32 yasinda adam kusura bakma bu derece hal harakete yemisim paralarini olursa olursa olmazsa yolu var tavrina girdi olmadi bunu sana 2445745383 adet meaajda en az bir
Kisi yazdi bu kadar hale yuz goz olmaya evlensende eziyet eder sana erkek oda dedilermi dediler insanlar sana sizin paraniz var ondan duruyo yoksa giderdi dedilermi dediler bunca seyi kara kas kara goze degil hale tavra yazdilar
Anan baban karsiydi ayilip bayilip hastanelik olup yeniden baristin merlin
Simdide bohcam ondan daha guzel on kat iyi ailem bana dugun kivaminda nisan yapti onlar ince bilezik takti bla bla bla
onun babasinin g..u o kadarina yetmis sizinde isinize gelmemis bitmis
Sizde sutten cikmis ak kasik degilsiniz bunuda kabul edet yoluna bakarsin yolun acik olsun oglan 3 aya evlenir bunuda buraya tarihe not duseyim

Son düzenleme:
Neden evlenir sence ? Olay öyle değil gerçekten ben haklıyım.. 1 ay kaldı düğüne ne ev tutuldu Ne bişe. Neyse öyle işte

Son düzenleme:
Teşekkürler. Peki nasıl anlıyorsunuz .
Anlamıyorsun yani aslında telefon numarasını eklediğinde profil resmi filan gözükmüyorsa ya listesinde değilsin ya da engellemiş seni. Ama resmî gözüküyorsa ya herkese açmış ya da kişi listesinde eklisin

öyle bir insandan kurtulduğun için dua et ya evlendikten sonra belli etseydi kendini ailen yanındaysa gerisi tamamdır zamanla unutursun sonra dicenki iy ki evlenmemişim o ezikle birinden böyle gördük diye gönlümüzü kapatmıyoruz kimseye Allah gönlüne göre hayırlı birini çıkarsın karşına inşallah

Teşekkürler. Peki nasıl anlıyorsunuz .
Nerden engelleyeceksiniz?
Whatsapp sa eğer fotoğraf son görülme görünmüyorsa ya o kişi sizi engellemiştir ya kendisi bu özelliklerini kapamıştır eğer engellemişse o kişiye mesajlarınız gitmez.
Diğer yerler, facebook,instagram,twitterda da, sizi engelleyen kişinin hesabını bulamazsınız böyle bir kullanıcı yok tarzı yazılarla karşılaşırsınız
İnstagramdan engellenirseniz ve kişinin hesabı açıksa yani fotoları herkese açıksa siz göremezsiniz

Amin

Neden evlenir sence ? Olay öyle değil gerçekten ben haklıyım.. 1 ay kaldı düğüne ne ev tutuldu Ne bişe. Neyse öyle işte
Egleniyosun cunku daha cok uretirsin ama sana tek birsey soyleyecegim cekim diye birsey var hele yazima dokuldugunde
Hayalle imgelendiginde dahada cabuk gerceklesen doganin kanuni bu birde olumsuzluklarda olumludan daha guclu gerceklesir sen 6,7 aydir burada farkinda olmadan cekiyorsun ve baskalarininda elektrigini olumsuz olarak aliyorsun hatta icinden insallah sole olsun boyle olsun diyen var iste bu yuzden nisanli degilsen aynen boyle bir adam ve aileye denk geleceksin nisanliysanda aynen bunlari yasayacaksin ve adam sen daha onu severken evlenecek sen cok cok cok zeki bir kizsin benim ne demek istedigimi cok iyi anladin merlin ben seni gozardi ediyorum kalan yeni arkadaslar tesellilerini yazsin sana selametle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…