- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
Ameliyat geçirdiği için süreç Uzadı. Bitmişti yani resmiyete bugün geçildi.
Kiz ben ambulansi kacirdimDiğer konularını açıp okumani rica ediyorum canım. İnsanların yorumlarını ona rağmen tekrar barışmasıni vs....adam yapmadığını bırakmadı konu sahibinin namusuna bile laf etti ,konu sahibiyle parası icin evlendigini defalarca gözüne soktu, hala barıştı yeminler etti konu açtı, gerçekten bitti,bu sefer bitti falan filan.hatta en son yine baristi,ve burda insanlarin tepkisini almamak icin bundan onceki konusunda oyle bir senaryo yazdi ki ambulans el ele tutusmalar konusmalar sedye okuman lazim.tabi kimse inanmadi.velhasil kelam,ne dersek diyelim yine barisacak.o yüzden kendinizi boşa yormayın arkadaslarim.konu sahibi ondan vazgecemiyormus.kendisi oyle söylüyor. Yapacak birsey yok.evlensin görsün bence birbirlerine yakisiyorlar.
Yok tatlım yüzük vermeye resmiyet şeklinde tanımlamak istedim :)Nisanlilikta ne resmiyeti nikahmi kiydirmistiniz
Biz para para demedik. Bu bir ikincisi düğüne 1 ay kalmış daha ev tutulmamış. Eşyalar dizilmemiş. (Mobilyaları ben almıştım onun borcu var sorun olmasın diye.) beyaz eşyalar da onlar alacaktı hala alınmadı. Madem g..tne güvenemiyor oğullarını evlendirmeye çıkmasaydı.Siz ev alma probleminde tapu kavgasindan ayrilmamismiydiniz
Neyse hakkinizda hayirlisi.
Ama simdi egri oturalim dogru konusalim annesi demisya para para diye basimin etini yediniz evet oyle yaptiniz su yazinda bile zaten benim bohcam ondan on kat guzeldi diye yazarken bile verdigin tini ortada.
ha sonrasinda artik o yeter be diyip saygisizligi ele alinca bekaret muhabbetinde yoluna bakman gerekliydi bakmadin uzattin o ayri
Hayirlisi buymus evlilik nasip kismet nikah masasinda birakip kalkan var zamana birak gecer
Birde burada zeylen09 diye bir uye var konulariniz cok benzer sen mera satisi bekledin o market beklio tecrubelerini Bir ara tecrubelerini paylasta oda yanmasin
Kesip attım zaten..Eski konularınızı hatirliyorum.
Nisanlinizla iliskiniz artik kangren olmus. Tamamen kesip atmadan kurtulamazsiniz..
canim bende 5 yillik ilskinin ardindan nisan attim 2 ay oldu daha mutluyum ozluyomuyum evet ama hayirlisi boyleymis evlenseydin hep bu sorunlarin olcakti simdiden bitmesi daha iyi olmus
Aynen ama zaten sallantılıydıKazadan sonra baristiniz mi siz ?
Baristiniz ve dugunde takilacak altinlar yuzunden tekrar mi ayrildiniz ?
Geçmiş olsun. İleriye bakın artık.
Birşeyi merak ettim . Ben birisini engellersem karşıya engelledi bildirimi mi gidiyor? Engel kaldırılınca da yine bildirim mi çıkıyor?
Teşekkürler. Peki nasıl anlıyorsunuz .Hayır canım öyle bişe olmuyor
Biz para para demedik. Bu bir ikincisi düğüne 1 ay kalmış daha ev tutulmamış. Eşyalar dizilmemiş. (Mobilyaları ben almıştım onun borcu var sorun olmasın diye.) beyaz eşyalar da onlar alacaktı hala alınmadı. Madem g..tne güvenemiyor oğullarını evlendirmeye çıkmasaydı.
Geçecekler o işi para para diyen onlardı. Ben sadece yuvamı sağlıkla mutlulukla kurmak istedim ve gereken fedakarlığı yaptım.
Babası ötüyordu istemeye geldiklerinde her şeyimi yapacağım oğlumun o benim tek oğlum. Ya bi geçsinler !
Neden evlenir sence ? Olay öyle değil gerçekten ben haklıyım.. 1 ay kaldı düğüne ne ev tutuldu Ne bişe. Neyse öyle işteSenin ilk konun vardi burada seni kk yerden yere vurdu Alllah rizasi icin birak o garibanlari cocuk kendine uygun birini bulsun dediler o dereceydi eski uyeler bilir sen hemen gidip daha yumusak cumlelerle ikinci konu actin ve yonetim o ilk konunu silmis keske imkan olsaydi kalsaydida kendin okusaydin daha yeni nisan yapilmisken nisanlindan ailesinden bahsedisini babanin otoriter tutumunu cocuga assagilayici tavrinizi
Biz boyle nisan yaptik soyle yaptik onlar bana incecik bilezik taktilar bizim malimiz var ben guzelim ondan ustunum maasim ustun babam bana ev alacak bunlari sen daha uyeler sormadan kendin yazdin merlin ben degil 32 yasinda adam kusura bakma bu derece hal harakete yemisim paralarini olursa olursa olmazsa yolu var tavrina girdi olmadi bunu sana 2445745383 adet meaajda en az bir
Kisi yazdi bu kadar hale yuz goz olmaya evlensende eziyet eder sana erkek oda dedilermi dediler insanlar sana sizin paraniz var ondan duruyo yoksa giderdi dedilermi dediler bunca seyi kara kas kara goze degil hale tavra yazdilar
Anan baban karsiydi ayilip bayilip hastanelik olup yeniden baristin merlin
Simdide bohcam ondan daha guzel on kat iyi ailem bana dugun kivaminda nisan yapti onlar ince bilezik takti bla bla bla
onun babasinin g..u o kadarina yetmis sizinde isinize gelmemis bitmis
Sizde sutten cikmis ak kasik degilsiniz bunuda kabul edet yoluna bakarsin yolun acik olsun oglan 3 aya evlenir bunuda buraya tarihe not duseyim
Anlamıyorsun yani aslında telefon numarasını eklediğinde profil resmi filan gözükmüyorsa ya listesinde değilsin ya da engellemiş seni. Ama resmî gözüküyorsa ya herkese açmış ya da kişi listesinde eklisinTeşekkürler. Peki nasıl anlıyorsunuz .
Nerden engelleyeceksiniz?Teşekkürler. Peki nasıl anlıyorsunuz .
Aminöyle bir insandan kurtulduğun için dua et ya evlendikten sonra belli etseydi kendini ailen yanındaysa gerisi tamamdır zamanla unutursun sonra dicenki iy ki evlenmemişim o ezikle birinden böyle gördük diye gönlümüzü kapatmıyoruz kimseye Allah gönlüne göre hayırlı birini çıkarsın karşına inşallah
Egleniyosun cunku daha cok uretirsin ama sana tek birsey soyleyecegim cekim diye birsey var hele yazima dokuldugundeNeden evlenir sence ? Olay öyle değil gerçekten ben haklıyım.. 1 ay kaldı düğüne ne ev tutuldu Ne bişe. Neyse öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?