Babası karşı çıktığı halde evlenip mutlu olan?

Grimsi_

••● Ήuzuя ••●
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
5.461
8
156
Diğer
Babası karşı cıktıgı halde evlenip mutlu olan,
babası yumusayan,
her sey yolunda gitmeye baslayan arkadaşlar var mı?
Olumlu, pozitif, güzel yorumlara ve dualarınıza ihtiyacım var.

Evet hemde ne şiddetle karşı çıkmak
az önce başka bi arkadaşa yazdım sizede kopyalıyım :)
Benim babamda çok karşı çıktı eşimle evlenmeme baktılar ki ben seviyorum kararlıyım verdiler şimdi iyi ki olmuş diyorlar
hatta babam kızım en çok ben istemedim şimdi de ben diyorum damadım çok iyi sakın onu üzme
tabi siz onu ne kadar seviyosunuz ve o sizi bu çok önemli istemedikleri zaman arkasında duracak mı yada sizin ailenize karşı gelmenize değecek biri mi

Son düzenleme:
babası yumusayan,

merhaba canım
2,5 yıllık evliyim eşim doğulu bizde kesinlikle doğuya kız verilmez
ama ben eşimi çok seviyorum babam kesinlikle karşı çıktı
hatta düğünüme bile gelmedi
ama bizim düğünden 2 ay sonra kız kardeşim kaçınca
babam bize haksızlık yaptığını anladı
babamla eşimin araları şu an çok iyi
Allahım bozmasın
senin baban neden istemiyor canımm

arkadaşıma aynen katılıyorum
benim ailem eşimin yerine kimseyi koymuyorlar şu anda
birşey olduğunda bana kızıyorlar

benimde ailem karşı çıktı izinleri olmadan evlendim başta bana kızdılar ama çok sürmedi tekrar eskisi gibi olduk ama dedikleri herşey çıktı babam demişti diyorum şimdi

babası yumusayan,

Ben Seviyorum diye nişanlandım Sonra babam istemedi nişanı atayım diye baktı problemler yaşadık Bende Nişanlıyken eşimle Kaçtım Konuşmadı benimle 4 ay Nikahıma gelmedi ama Düğünüme geldi eşimle 8 ay küs durdular Şimdi iyiler barıştılar :D

babası yumusayan,

Ben Seviyorum diye nişanlandım Sonra babam istemedi nişanı atayım diye baktı problemler yaşadık Bende Nişanlıyken eşimle Kaçtım Konuşmadı benimle 4 ay Nikahıma gelmedi ama Düğünüme geldi eşimle 8 ay küs durdular Şimdi iyiler barıştılar :46:

benimde ailem karşı çıktı izinleri olmadan evlendim başta bana kızdılar ama çok sürmedi tekrar eskisi gibi olduk ama dedikleri herşey çıktı babam demişti diyorum şimdi

Sizin ailenizin gördüğü bazı şeyler varmış demek ki benim aileminki de çıktı ama onların söyledikleri tek şey ailemle aynı şehirde yaşayamayacak olmamdı uzak dediler hep
zaten ben orda yaşamak istemiyordum şimdi onlar benim yaşadığım ile taşınacaklar
ailelerin söylediklerini dikkate almak lazım

Sizler adına sevindim arkadaşlar :)
Yorumlarınız için teşekkürler :)
Geçerli sebepleri yok babamın.inat yapıyor. ilk defa böyle bir şeyle karşılaştıgı için sanırım yani ilk çocuk olmamın etkileride var.
bi de bizim okuldan tanısıyor olmamızı sorun yaptı.
Karşı cıkmasının tam olarak bi sebebi yok, böyle sorulunca söylenicek sebepler yok.
türlü bahaneler uydurabiliyor karsı cıkmak için babam,
ama sonuc olarak yaptıgı şey, inat.

Bende bi evin bi kızıydım zaten abimle aramda yaş farkı var evde tektim tek çocuk gibi büyüdüm
kim istese bi problem çıkaracaktı babam bende istediğimle evlendim şimdi eşimden şikayet etmeye hakkım yok tek problem bu :)

Bende bi evin bi kızıydım zaten abimle aramda yaş farkı var evde tektim tek çocuk gibi büyüdüm
kim istese bi problem çıkaracaktı babam bende istediğimle evlendim şimdi eşimden şikayet etmeye hakkım yok tek problem bu :)

senin adına çooooook sevindim canım :)
mutluluğunuz daim olsun inşaallah :)
Darısı başımıza:)

babası yumusayan,

benim :3: hemde ne karşı çıkma 1 seneye yakın odamdan çıkmadım.işten eve evden işe.haftada 1 karşısına çıktım.tekrar baba ben evlenmek istiyorum seni ezip geçmek istemiyorum dedim.çıldırdı üzerime yürüdü.benimde değil sadece anneminde yürüdü.böyle 1 seneye yakın çektim.sonra bigün yine dediğimde yine üzerime yürüyünce evden çantamı aalıp çıktım.arkadaşıma gittim o gece orda kaldım.sonra ahber geldi.tamam evleniyosa evlensin die.insan anlatınca bişey yokmuş gibi geliyo ama o kadar sıkıntı çektim ki.42 kiloya kadar düştüm.evelndkten sonra hatta nişandan sonra herşey değişti.babam benimkinin huyunu suyunu öğrenince şimdi yaptıklarına pişman sanırım.öyle hissediyorum.emindim ben kocamdan....şimdi araları iyi...olması gerektiği kadar...fazlada yüzgöz olmaya gerek yok...sıkma canını eğer o senin helalınse herşey boş...vaktini bekliyosundur.çünkü bi ölüm tarihi bide nikah tarihi değişmez derler...rabbim yardımcın olsun diren....

Grimsi hatırlıyor musun seninle daha önce de konuşmuştuk bir kaç konu başlığında..benim de babam sorun çıkarıp ailesini istememişti..
1 ay boyunca sanki sözlenmemişim gibi davrandı..hatta benimle de çok konuşmadı..ama sonra bir mucize oldu..belki annem ikna etti bilmiyorum ama işler yoluna girdi..nişan salonunu babmla beraber tuttuk..bu sefer de hiç kıtgınlık olmamış gibi davranıyor..çok şükür..ama çevremde konuştuğum herkes kız babalarının böyle sorun çıkardığını söylüyor..kolay değil tabi onlar içinde..

diceğim o ki sen de sabret biraz.ama sakın babana onu savunma o zaman daha büyüyor işler..haklısın baba de biraz şımart :) ben öyle yaptım..orta yolu bulduk gibi..umarım senin için de her şey daha güzel olur..

Canım malesef aynı dert bende de var. Ailem arkadaşlarım çevremdeki herkez karşı çıkmasına rağmen sırf ben seviyorum diye nişanlandık. Ama ne nişanlanma uuuuff sorma gitsin.. Nişandan sonra ailem sanki hiç nişanlanmamışım gibi davrandı onun aileside tabi aynı şekilde... :( 4 ay nişanlı kaldık sonra nişanı attık. Şimdi ailelerimizin kısmen haberleri var görüştüğümüzden ama bu sefer kesinlikle olmaz diyorlar. ama biz biribirimizi deli gbi seviyoruz :):)))

babama gelince o bu konuda bana sürekli; beni o insanlarla muhattap etme diyor. o iş kesinlikle bitti diyor. Hatta nişanlım ve ailesi hakkında ağıza alınmayacak şeyler söylüyor :(

İşinde dersanende bulursun birini. bırak onu diyor :((

hatta sırf onu bırakmam için benim üzerime bir araba veya ev almayı planlıyor şuanda.. :((

babamın kafasında planladığı şey aslında şu; babam benim için araba aldı ev aldı ozaman ben bunun karşılığında babamla bu insanları muhattap etmemeliyim düşüncesini yerleştirmek :(

Ama olmuyorki :(( iki arada bir derede kalakaldım :( ailemi ezip geçemiyorum ama gönlümde yardan geçmiyor :(

benim de maalesef ailemle düğünüm olmadı. babam vermedi. mezhep farkımız var diye. eminim buradaki arkadaşlardan en ağır olayları ben yaşamışımdır. ailem değil sülalem örgütlenmişti bana karşı. çünkü eşim aleviydi. kaçtım evlendim. yaklaşık 2,5 yıl süren küslüğün ardından barıştık. baŞlarda hiç sıcak değildik ama şimdi yavaş yavaş değişti her işey. eşimle de babam çok iyi mesafeli olsalarda. kızımla çok ilgili olmayan babam şimdi annen sana kızarsa hemen bana söyleyeceksin diyor. oluyor böyle şeyler keşke olmasa ama işte yapacak bişey yok. ama burada bu topiği okuyan herkese tavsiyem (her ne kadar benim ailem haksız çıkmışsa da) ailenizin sözünü dinleyin asla ve asla dikkatinizden kaçırmayın söylenenleri. ne olursa olsun hiç bir anne baba evladının kötülüğünü istemez.

Ben babası karşı çıkıp kavuşamayanlardanım. Hatta üstüne o çok sevdiği adamın başkasıyla nişanlandığını görenlerdenim.
Kader diyip sineye çektim, olumsuzlukları düşünüyorum.
Ama bir tarafımda olumsuzlukları bile onunla yaşamaya hazır olduğumu biliyor.
Bu işin peşini bırakma derim ben pişmanım çünkü.

ben taraftar değilim baba karsı cıkıyorsa vardır bir durum asla babamı üzmezdim üzmedimde bu konular için. bence babanın muhakkak gönlü yapılmalı

ben taraftar değilim baba karsı cıkıyorsa vardır bir durum asla babamı üzmezdim üzmedimde bu konular için. bence babanın muhakkak gönlü yapılmalı

haklısın tabiki öyle evet demeden olmamamlı ama bazen hata yaptıklarının farkına varmıyolar sonra kabulleniyolar hatalarını.bazende kırmadan ezip geçmeden hataları farkettirmek gerekiyo die düşünğyorum ben...

merhaba canım
2,5 yıllık evliyim eşim doğulu bizde kesinlikle doğuya kız verilmez
ama ben eşimi çok seviyorum babam kesinlikle karşı çıktı
hatta düğünüme bile gelmedi
ama bizim düğünden 2 ay sonra kız kardeşim kaçınca
babam bize haksızlık yaptığını anladı
babamla eşimin araları şu an çok iyi
Allahım bozmasın
senin baban neden istemiyor canımm

off ya bu konu bendede var ya kafayı yiyorum, sorun babamda değil ama annemde

Back
X