Babası kocasından yakışıklı

cimcimelif

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
712
418
18
32
Merhaba kızlar ...

Annemle konuşurken konu evlilikten açıldı. Benim hep tipsiz insanlarla konuştuğumu ve öyle insanlara izin vermeyeceğini söyledi annem. Evlenmek istediğimden değil ama ölene kadar da bekar kalmak istemem. Babam çok yakışıklı biri ve annem babandan yakışıklı birini bul diyor. Konuştuğum insanların yakışıklı olup olmadığını anlamıyorum sanırım isteklerim içinde yakışıklılık yok. Annemin bu tavrı normal mi? Annesi böyle olan var mı?

Yakışıklılığın mutluluk getireceğine inanmış sanırım annen. Normal değil. Bir ömrü sen geçireceksin annen değil. Önemli olan senin içine sinmesi.

Evlilik kriteri annenin değil senin belirleyebileceğin bir unsur.
Annene " İNSAN OLMA " kavramının öğretilmesi gerek.

Annem şekile çok düşkün. Güzellik çirkinlik kavramlarına çok önem veriyor. Her defasında bak babam yakışıklı ama bize zamanında çok çektirdi diyorum. Haklısın diyor yine aynı şeyler bastan...

Normal değil..
Bana işkence yapsın, aldatsın ama yakışıklı olsun ister misin anne? der misiniz bir ne diyecek acaba.
Annem böyle demiyor ama tipini beğenmedi mi de yüzünü buruşturuyor bazen deli oluyorum, tanıdığı insanlara karakterini beğendiyse ısınıyor ama.

Diyorum... Anne bak babama yakışıklı da ne oldu, neler yaşadık diyorum. Haklısın diyor.

Affınıza sığınarak söylemem gerekiyor ki koynunuza girecek öpüp koklayacak olan ve evlenecek olan anneniz değil sizsiniz.
Annenize bu konuda katı bir uyarıda bulunmalısın.Gönül kimi severse güzel odur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…