- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 32
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Iyi ama kızını isteyenler belli bir seviyede kaliyor ona yeterli gelmiyorsa , olmuyor demektir daha yakisiklisi. Zorlamasin.
yakışıklılık kişiye göre değişir, asıl önemli olan güvende hissetmek sevmek sevilmek huzur bulmak yoksa yemişim tiipini, 80 ine gelince tüminsanlar aynı olacak, unutma bunuMerhaba kızlar ...
Annemle konuşurken konu evlilikten açıldı. Benim hep tipsiz insanlarla konuştuğumu ve öyle insanlara izin vermeyeceğini söyledi annem. Evlenmek istediğimden değil ama ölene kadar da bekar kalmak istemem. Babam çok yakışıklı biri ve annem babandan yakışıklı birini bul diyor. Konuştuğum insanların yakışıklı olup olmadığını anlamıyorum sanırım isteklerim içinde yakışıklılık yok. Annemin bu tavrı normal mi? Annesi böyle olan var mı?
Diyorum... Anne bak babama yakışıklı da ne oldu, neler yaşadık diyorum. Haklısın diyor.
Biri vardı çok yakışıklıydı ona bile siyah saçlı dedi. Esmer begenmiyormusTursumu kuracak
süper birçıkarım.Turkiye gibi bir ulkede sarisinlik nufusun %4'une tekabul ediyor. Yani yaklasik 1500000 kisi.
Bunlarin yarisinin yasi sana uygun olmasa 750000 kisi kaliyor.
Diger yarisi da evlenmis olsa, 375000
Turkiye de duzgun meslege sahip olmak zor. En iyi ihtimalle bunlarin 4'de biri annenin kabul edecegi bir meslege sahip olsa 93750 kisi.
Her sarisin bir Kivanc Tatlitug degil. Bunlarin yarisi da Tarik Menguc olsa 46875 kisi. Yarisi da kisa boylu etti mi sana 23437...
Yarisi da aile yapiniza uygun degil anlasamayacaginiz biri vs. kaldi 11718.
Hepsi de seni begenecek degil ya. Yarisinin tipi degilsin mesela kaldi 5859. Bunlari illere orantili dagittigimizda il basina 71 kisi kaliyor.
Cevrendeki 71 kisiden bir tane bile sarisin yakisikli ve duzgun isi olan birini bulamiyorsan bu senin ayibin
süper birçıkarım, ama tümyakışıklılar sarışınmı acaba?
Pittligillerden Bred boşanıyormuş anne uygun mudur sence de bakim ne diyorBiri vardı çok yakışıklıydı ona bile siyah saçlı dedi. Esmer begenmiyormusTursumu kuracak
Turkiye gibi bir ulkede sarisinlik nufusun %4'une tekabul ediyor. Yani yaklasik 1500000 kisi.
Turkiye de duzgun meslege sahip olmak zor. En iyi ihtimalle bunlarin 4'de biri annenin kabul edecegi bir meslege sahip olsa 93750 kisi.
Her sarisin bir Kivanc Tatlitug degil. Bunlarin yarisi da Tarik Menguc olsa 46875 kisi. Yarisi da kisa boylu etti mi sana 23437...
Hepsi de seni begenecek degil ya. Yarisinin tipi degilsin mesela kaldi 5859. Bunlari illere orantili dagittigimizda il basina 71 kisi kaliyor.
Cevrendeki 71 kisiden bir tane bile sarisin yakisikli ve duzgun isi olan birini bulamiyorsan bu senin ayibin
Merhaba kızlar ...
Annemle konuşurken konu evlilikten açıldı. Benim hep tipsiz insanlarla konuştuğumu ve öyle insanlara izin vermeyeceğini söyledi annem. Evlenmek istediğimden değil ama ölene kadar da bekar kalmak istemem. Babam çok yakışıklı biri ve annem babandan yakışıklı birini bul diyor. Konuştuğum insanların yakışıklı olup olmadığını anlamıyorum sanırım isteklerim içinde yakışıklılık yok. Annemin bu tavrı normal mi? Annesi böyle olan var mı?
Turkiye gibi bir ulkede sarisinlik nufusun %4'une tekabul ediyor. Yani yaklasik 1500000 kisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?