Babası kocasından yakışıklı

yakisiklilik ne ya..
pazardan domates mi alacaksin??
cok sacma mantik..
sen gözum sende programina diziliyorlar..
ordan secwrsin hangisi yakisikl..

Yok.
Artık millet tipe de bakmıyor. İşi gücü iyi olsun Ada'm olsun tamam. Para ganiyse zaten tip de neymiş Can'ım teferruat

Yaşın ilerlesin annen bu kriterinden vazgeçecektir zaten

Anneler çocuklarını kimseye layık görmezler ondan

Napican yakışıklı kocayı? Yüzünde muhallebi mi yiyeceksin der babaannem

Bence hiç normal değil, yakışıklı olup ne halt işeyenlerden bahset annene belki anlayabilir

Yok artık.
Annenizi dikkate almayın sakın. Öncelik karakter karakter karekter...

Keşke dışı kadar içi de güzel olsa insanların, zaten karakteri güzelse dünyanın en yakışıklı erkeği gelir gözüne bence de annenin bilinç altında bi sıkıntı var yaşadığı

Bunlar göreceli kavramlardır. Mesela brad pitt gerçekten yakışıklı mı? Burak özçivit falan.
Herkes eşini beğenip seçiyor, senin kriterlerine uyuyorsa annene kabul etmek düşer. Bu kadar takıntılı olmasını hiç sağlıklı bulmadım. Bence ciddi sorunları var. Bu kadar sağlıksız düşünceleri ciddiye alıp ilişkilerinde yolunu buna göre çizme.

Benm esim bana dunyanin yakisklisi gelyor cunku seviyorm tertemz bi adam nisanlyken teyzm gorgnde bana soyledg kelime bula bula bunu mu buldn dedi ben direk teyzecm koca aramiyodm ben dedm rabbm bana denizimi nasip etti o benm gozmde enlerm herseym

Anne tipini napicam biri yatmalik öbürküde sevmelik de hem sen degilmiydin asik olmak sevmek zor diye annenede anlatdaysin madem tipini napican yani

Gerckdn annenin tipini merk edyorm annenin gecmsde yasadg takntisi var heralde genclkden kalma kocasini senin olacak kocanla kiyasladgna gore

Onca yıl yakışıklılığın anlamı olmadığını anlayamamış olması zaten annende büyük problemlerin olduğunun göstergesi.

Gene yeni bir konu ve gene pek değişik yavrucum sen dün intihar etmiyormuydun şimdi koca derdine düşmüşsünüz ana kız
office interpolcü geldi gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…