canı çeken bir iki defa yer.kendimi bildim bileli yiyor.ve pide çokokrem örneğini aklıma geldiği için yazdım.patates,pilav.hamur işi,yürüyüş vs çoğaltılabilir.
Damarı tıkanınca kendisi ceremesini çekicek.Onunla birlikte bizde.Ben Bir grip olsam bile bitki çayı,hap,çorba vs iyileşmek için elimden geleni yapıyorum.Eşime hastayım ben kötüyüm ben deyip yakınmaya hakkım yok.Hastaysan ilk önce kendi kendine iyi bakıcaksın.
beni anlarsınız o zaman
Hanımefendi hiç öyle bi şey denmiş mi okudugunuzu anlamaktan neden acizsiniz? cidden olayı nereye çektiniz ya. Benim babam 3 ay hastanede yattı sürekli yanındaydım şunu da söylettiniz zorla. Dediğimiz şey evladına sürekli hastalık üzerinden duygu sömürüsü yaparak üzen anne babalara. Bi de demişsiniz yok sevmeyi bilmiyolat yok çocukken travma mı yaşadınız bu ne hadsizlik ben anlayamıyorum inanamıyorum. Muhteşem bi çocukluk geçirdim annem babam her anda yanımdaydı her zaman beni desteklediler ve sevdiler. Çok şükür beni kendi bencillikleri için duygu sömürüsüyle suçlu hissettirmeyecek kadar da yüce insanlar. Çok boş yapmışsınız saatlerdirneden bu kadar tepkilisiniz babanıza ve anne babasını hastaneye götürmekten çekinmeyenlere ? gerçekten çocukluğunuzda sizde büyük travmalar mı bıraktı ?
canı çeken bir iki defa yer.kendimi bildim bileli yiyor.ve pide çokokrem örneğini aklıma geldiği için yazdım.patates,pilav.hamur işi,yürüyüş vs çoğaltılabilir.
Damarı tıkanınca kendisi ceremesini çekicek.Onunla birlikte bizde.Ben Bir grip olsam bile bitki çayı,hap,çorba vs iyileşmek için elimden geleni yapıyorum.Eşime hastayım ben kötüyüm ben deyip yakınmaya hakkım yok.Hastaysan ilk önce kendi kendine iyi bakıcaksın.
Yoooo gayette iyi bakıyorum.Ancak ben hasta olarak kendimden bahsediyorum,hastayım ben kötüyüm ben deyip yatak döşek yatmıyorum.doktora gidiyorum,neyim var öğreniyorum.ilacımı kullanıyorum.meyvemi yiyorum.o zaman evlenmemize de gerek yok. madem herkes herşeyinden tek başına sorumlu... eşiniz hastalandığında da bakmadığınızı, yardımcı olmadığınızı düşünüyorum.
Diyabetin ne olduğunu hiç bilmiyordum kusura bakmayın şimdi gidip insulin iğnesiyle kendimi cezalandırıyorum. Benim sinirlendiğim şey dünyada yaşlılar hayat enerjisiyle gezip tozarken bizim yaşlılarımızın (bak yaşlı dedirttiniz adam 50 yasında) en basit (evet basit, bilinçli olur, tedavisine uyarsa hayat tarzını değiştirirse inanılmaz basit bi hastalık) bir hastalıkta bile ölüyorum bitiyorum moduna girmesi. Sürekli evlatlardan ilgi beklemesi, hayatlarını onlara göre ayarlamalarını beklemeleri, istediklerini alamayınca duygu sömürüsüyle hayatı zehir etmeleri. Şeker hastası olan çocukların ne kadar zorlandığını biliyor musunuz? Çünkü onlar bir ömür bu hastalıkla yasıyor, yetişkinler gibi hap kullanamıyor insulin bağımlılar ve en önemlisi çocuklar. Sürekli karbonhidrat saymak insulin hesaplamak veya canlarının çektiği şeyden mahrum kalmak onlar için yıkıcı oluyor. Ama gerçekten kusura bakmayın da 50 yasında bi adamın kaprislerine ah canııııım diyemeyeceğim
Hanımefendi hiç öyle bi şey denmiş mi okudugunuzu anlamaktan neden acizsiniz? cidden olayı nereye çektiniz ya. Benim babam 3 ay hastanede yattı sürekli yanındaydım şunu da söylettiniz zorla. Dediğimiz şey evladına sürekli hastalık üzerinden duygu sömürüsü yaparak üzen anne babalara. Bi de demişsiniz yok sevmeyi bilmiyolat yok çocukken travma mı yaşadınız bu ne hadsizlik ben anlayamıyorum inanamıyorum. Muhteşem bi çocukluk geçirdim annem babam her anda yanımdaydı her zaman beni desteklediler ve sevdiler. Çok şükür beni kendi bencillikleri için duygu sömürüsüyle suçlu hissettirmeyecek kadar da yüce insanlar. Çok boş yapmışsınız saatlerdir
Valla ben çok güzel çocukluk geçirmedim.bencil bir babam ve çok fedakar bir annem vardı.hasta olduğumda annem yanımızda olurdu.Şu an babamlada aramızda çok iyi bir bağ yok.görmesem özlemem hatta kardeşimi babamdan daha çok seviyorum bu bir gerçek.ama babamında iyi olmasını istiyorum.Hanımefendi hiç öyle bi şey denmiş mi okudugunuzu anlamaktan neden acizsiniz? cidden olayı nereye çektiniz ya. Benim babam 3 ay hastanede yattı sürekli yanındaydım şunu da söylettiniz zorla. Dediğimiz şey evladına sürekli hastalık üzerinden duygu sömürüsü yaparak üzen anne babalara. Bi de demişsiniz yok sevmeyi bilmiyolat yok çocukken travma mı yaşadınız bu ne hadsizlik ben anlayamıyorum inanamıyorum. Muhteşem bi çocukluk geçirdim annem babam her anda yanımdaydı her zaman beni desteklediler ve sevdiler. Çok şükür beni kendi bencillikleri için duygu sömürüsüyle suçlu hissettirmeyecek kadar da yüce insanlar. Çok boş yapmışsınız saatlerdir
Yoooo gayette iyi bakıyorum.Ancak ben hasta olarak kendimden bahsediyorum,hastayım ben kötüyüm ben deyip yatak döşek yatmıyorum.doktora gidiyorum,neyim var öğreniyorum.ilacımı kullanıyorum.meyvemi yiyorum.
En kötü olduğum zamanda yardım istiyorum.Ama ameliyat olur kötü bir durum olur o çok ayrı.Ama benim kızdığım konu çok başka
ben bu mesajı size atmadığım halde kendinizi savunma ihtiyacı hissetmişsiniz, enteresan. sizin çocukluğunuzla ilgili bir yorumum oldu mu ?
ne bu şiddet, bu celal ?
saygı çerçevesinde yorumda bulundum. konu sahibi tepki vermedi. verirse kendisine de düşüncemi yine saygı çerçevesinde iletirim. ayrıca insanın çocukluğunun travmatik geçmesi de gayet olabilir birşey.
hepsinin ötesinde bana aciz ve hadsiz diyemezsiniz. boş yaptığım da yok, çok şükür bana yazılmamış bir yazıyla ailemi övmeye ihtiyacım da yok.
size iyi günler, çünkü belli ki saygı sınırını aşacaksınız.
Kusura bakmayın ya ben size yeter dememe rağmen burada isim vermeden saçma sapan emojilerle konuşmanızı sonunda “ay size demedim ki hihihi niye alındınız ” moduna gireceğinizi tahmin etmem gerekiyordu. Bundan sonra ben de isim vermeden freudyen çıkarımlarda bulunurum
Altında yatan neden bu ..tabıkı yasantınızı bılmıyoruz.ben de annemle sıkı bir bagımız yoktu evlendıkten sonra bır nebze oldu.yıne de ayrı dünyaların ınsanıyız ama mecburuz tabıkı..anlasacagız .bakacagız.Valla ben çok güzel çocukluk geçirmedim.bencil bir babam ve çok fedakar bir annem vardı.hasta olduğumda annem yanımızda olurdu.Şu an babamlada aramızda çok iyi bir bağ yok.görmesem özlemem hatta kardeşimi babamdan daha çok seviyorum bu bir gerçek.ama babamında iyi olmasını istiyorum.
Ama çok duygu sömürüsü yapıyor babam.kardeşimde bende şu yaşımızda hayattan soğuduk
Ne diye konu açtınız o zaman. İnsanlar size hak versin diye mi!ne düşündüğümü yazmışsınız tebrik ediyorum.Babama genel anlamda üzülsemde yıllardır sürekli duygu sömürüsü yapan.diyabet hastalığı olduğu halde tatlı ve hamur işi yemekten kaçınmayan bir adam.
Daha geçen haftalarda evine gittim almış çokokrem iekmeğine sürüyor.Baba ne yapıyorsun sen bu sana yasak bilmiyor musun dedim.Umursamadı.Kendine değer vermeyen birine ben ne yapayım daha
hayır hak verme meselesi değil.hayırsız evlat denmesine kızıyorum sadece.Ne diye konu açtınız o zaman. İnsanlar size hak versin diye mi!
Hem bir evlat hem bir anne olarak yazayım o zaman, evet benim gözüm de hayırsız evlatsınız.hayır hak verme meselesi değil.hayırsız evlat denmesine kızıyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?