- 13 Şubat 2020
- 1.093
- 2.577
- 83
bende bunu düşünüyorum zaten öldü haberi gelirse ve keşke daha fazla ilgilenseydim der miyim
öyle diyorsa eşiniz öyledireşimin söylediğini düzelttim burda.eşim üzülme bak baban başka insanların yanında gayet neşeli.sana böyle yapıyor ağlama dedi bana geçen gün.
Benim babam da öyle.
Kalp krizi geçirip evde bize söylemeden kendi kendine dışarı çıkmış falan.
O sebeple en yakın dostlarından birini arar durumu tembihleriz, ne olur katakulliye getirin de doktorda alsın soluğu diye.
Sağolsunlar tutup kolundan götürüyorlar, yoksa biz ne desek götürmeye çalışsak da boş.
bende bunu düşünüyorum zaten öldü haberi gelirse ve keşke daha fazla ilgilenseydim der miyim
Olur öyle.yazdıklarımdan dolayı seri dislike almışım. kendimi gizli bir örgütün kana susamış lideri gibi hissettim.
Olur öyle.
Aile konusu hassas bir mevzu, herkes kendi ailesini ve ilişkisini baz alıyor.
Dolayısıyla fikirler şiddetle sevilip ya da red yiyebiliyor.
Sevgi aile ilişkisine bağlı bir durum değil, insan ilişkisi önemli.Babam geldi aklıma üzüldüm, ağladım diyorum kadın dislike atıyor nasıl bir alıp veremediği varsa
Burdan sesleniyorum senin aracılığınla ablacım sen babanı sevmiyorsun diye biz de mi sevmeyelim, üzülmeyelim?
Olur öyle.
Aile konusu hassas bir mevzu, herkes kendi ailesini ve ilişkisini baz alıyor.
Dolayısıyla fikirler şiddetle sevilip ya da red yiyebiliyor.
Babam geldi aklıma üzüldüm, ağladım diyorum kadın dislike atıyor nasıl bir alıp veremediği varsa
Burdan sesleniyorum senin aracılığınla ablacım sen babanı sevmiyorsun diye biz de mi sevmeyelim, üzülmeyelim?
Ben de böyle düşünüyorum ama psikolojik ya da fiziksel şiddete maruz kalmış, iliklerine korku işlemiş evlatların da sırf dna sını taşıyor diye boynuna yük mü, bilemiyorum.kabul, anne babasını gerçekten sevmeyen, onlardan zarar görmüş bir sürü insan var. ailelerine bu nedenle bakmak istemeyebilirler. ama hiç değilse insani boyuttan bakmak lazım.
bir insana yardımcı olmak için illa who'nun yaş tanımındaki gibi 80 üstü yaşlı olması gerekli değil ki..
Kolundan tutup dışarı atıp arkasından kapıyı kilitleyelim, git gez hayat enerjisi dol öyle gel diyeen azından belli bir yaşa gelmemişse üzülmemek lazım demek. yada hayat enerjisiyle dolup gezmiyorsa küssek yeridir.
Bakmak başka,eli ayağı tutarken doktora git demek başka.Elden ayaktan düşen muhtaç kalan bir babam yok.Herkesin var bir hastalığı.Tansiyon,diyabet,kalp vs. arkadaşlarının yanında iyi olup benim ve kardeşimin yanında kendini kötü yaptığı için kızıyorum babamakabul, anne babasını gerçekten sevmeyen, onlardan zarar görmüş bir sürü insan var. ailelerine bu nedenle bakmak istemeyebilirler. ama hiç değilse insani boyuttan bakmak lazım.
bir insana yardımcı olmak için illa who'nun yaş tanımındaki gibi 80 üstü yaşlı olması gerekli değil ki..
Ben de böyle düşünüyorum ama psikolojik ya da fiziksel şiddete maruz kalmış, iliklerine korku işlemiş evlatların da sırf dna sını taşıyor diye boynuna yük mü, bilemiyorum.
Ben bakarım, kötülük görsem dahi bırakın ailemi eş dost akraba çevre bildiğim, elimin eriştiğine bakarım ama başkasından bekleyemem.
Kolundan tutup dışarı atıp arkasından kapıyı kilitleyelim, git gez hayat enerjisi dol öyle gel diye
canı çeken bir iki defa yer.kendimi bildim bileli yiyor.ve pide çokokrem örneğini aklıma geldiği için yazdım.patates,pilav.hamur işi,yürüyüş vs çoğaltılabilir.Bir pide çokokremdir gidiyor.Adam canı çekmiş yemiş ne var bunda sürekli tekrar edip durmuşsunuz.Evet bunları yediyse hiç bir şey yapmayın, bunlari yapıyorsa evlat sorumluluğunuz bitmiş demektir.Başina ne gelirse,kendi istemiş haketmiş olacak.
Şimdi gönül rahatlığıyla kendi çekirdek ailenize yönelebilirsiniz.
beni anlarsınız o zamanBenim babamda aynı
Bakmak başka,eli ayağı tutarken doktora git demek başka.Elden ayaktan düşen muhtaç kalan bir babam yok.Herkesin var bir hastalığı.Tansiyon,diyabet,kalp vs. arkadaşlarının yanında iyi olup benim ve kardeşimin yanında kendini kötü yaptığı için kızıyorum babama
canı çeken bir iki defa yer.kendimi bildim bileli yiyor.ve pide çokokrem örneğini aklıma geldiği için yazdım.patates,pilav.hamur işi,yürüyüş vs çoğaltılabilir.
Damarı tıkanınca kendisi ceremesini çekicek.Onunla birlikte bizde.Ben Bir grip olsam bile bitki çayı,hap,çorba vs iyileşmek için elimden geleni yapıyorum.Eşime hastayım ben kötüyüm ben deyip yakınmaya hakkım yok.Hastaysan ilk önce kendi kendine iyi bakıcaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?