Karanfil bilmediğim için ayrıntıları soruyorum kusura bakma, Ferruh bey in vucuttan aldığı yağların liposuction dan farkı nedir? daha az mı alınıyor... benim korkum, bende doğum çatlakları var, muhtemelen karından ve üst bacaktan yağ alır benden, ancak bu yağ aldığı yerlerde sorun oluyor mu daha sonra lipo da dalgalanma falan oluyormuş ondan çok korkuyorum açıkcası, çatlak izlerinin üzerine bir de görüntüde dalgalanma falan olursa diye....
canım albüme nereden bakıcaz?
ömürlük mü benim merakım bu
Benim nickimin üzerine gel , profile bak seçeneği , sağ tarafta görebelirsin resmi...
Ben bacaklarımın birazcık düzeleceğine inansam hiç durmam bir resim eklesemarkadaşlar yorum yapabilirler mi acaba ?
Karanfil çok çook geçmiş olsun zoru atlattın dilerim hersey cok daha iyi olucak darısı hepimizin basına..istanbulda yasıyorsun sanırım ameliyatı ankarada oldun degılmı hastanede 1 gece kaldınmı?bu arada ameliyat toplam ücretini öğrenebılırmıyım..vücudunun ceşitli yerlerinden yag alındı bacaklarına enjekte edildi dizinide gerip herhangi bir işlem uygulandımı?bu arada cok carpıkmıydı oncekı halın nasıldı?kusra bakma cok soru sordum tekrar gecmıs olsunn opuyorumnanaktan
BB kodu nedir ?
merhaba, albüme nasıl resim ekliyoruz, bb açık değil diyo, ekleyemiyorum da. yardım edersen sevinirm.
arkadaşlar ben 3 hafta önce Ferruh beye ameliyat oldum ve resimleri albüme ekledim. benim bacaklarımın dizden aşağı dışa doğru çıkıktı ve iç tarafı dolgun değildi. dizden aşağısının iç tarafını doldurdu doktor bey. sütun gibi değil ama eskiye nazaran iyi. şu an iyiyim ama arada ağrılarım oluyor. arkadaşlar bir de resimleri ters yükledim, diğer türlü çok basık görünüyolardı.
Ben Hollandada yasıyorum, ailem istanbulda, once buraya geldim sonra Ankara ya gittim. Ameliyattan sonra 1 gun kalmadım, eger kalmak istersen, ameliyat hastane ortamında yapılıyor ve fiyatıda 1 milyar daha fazla oluyor. Ben 2500 odedim, 70 lirada corap icin odedim. Bacaklarım carpık degildi benim nickime tıklayıp ordan bacak resmime bakabilirsin, benim sıkayetim inceliktendi.5 dakika oncede Ferruh bey arayıp genel durumumu sordu. evet bacagımın diz kapagı yanlarına lipo gibi bir sey yapıldı. Yontuldu yani, corap cıkına ne olucak bakalım bekleyip gorucez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?