Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bu konuyu bende sordum, yag alınan yerlerde dalgalanma olup olmayacagını, bana Ferruh bey oyle birseyin olmayacagını, sadece yag alınan yerlerde cantimlik dikis izleri olucak sanırım sadece, oda zamanla belirginsizlesiyor zaten. Ama benden o kadar cesitli yerlerden alındıki delik desik oldum sanırım:))))) valla bacaklarım duzelsin o etegi bir kere rahatca giyeyim, gerisi hic onemli degil.Ama en onemlisi sonuc, insallah deger. Ben tatilimi bile yapamadım, Allah sonunu hayır etsin, biraz duzeleyim hemen resim ekliycem, su an bacaklarim sismis sanirim, sosise benziyorlara.s.

Karanfil çok çook geçmiş olsun zoru atlattın dilerim hersey cok daha iyi olucak darısı hepimizin basına..istanbulda yasıyorsun sanırım ameliyatı ankarada oldun degılmı hastanede 1 gece kaldınmı?bu arada ameliyat toplam ücretini öğrenebılırmıyım..vücudunun ceşitli yerlerinden yag alındı bacaklarına enjekte edildi dizinide gerip herhangi bir işlem uygulandımı?bu arada cok carpıkmıydı oncekı halın nasıldı?kusra bakma cok soru sordum tekrar gecmıs olsunn opuyorumnanaktan

Ben Hollandada yasıyorum, ailem istanbulda, once buraya geldim sonra Ankara ya gittim. Ameliyattan sonra 1 gun kalmadım, eger kalmak istersen, ameliyat hastane ortamında yapılıyor ve fiyatıda 1 milyar daha fazla oluyor. Ben 2500 odedim, 70 lirada corap icin odedim. Bacaklarım carpık degildi benim nickime tıklayıp ordan bacak resmime bakabilirsin, benim sıkayetim inceliktendi.5 dakika oncede Ferruh bey arayıp genel durumumu sordu. evet bacagımın diz kapagı yanlarına lipo gibi bir sey yapıldı. Yontuldu yani, corap cıkına ne olucak bakalım bekleyip gorucez.

arkadaşlar ben 3 hafta önce Ferruh beye ameliyat oldum ve resimleri albüme ekledim. benim bacaklarımın dizden aşağı dışa doğru çıkıktı ve iç tarafı dolgun değildi. dizden aşağısının iç tarafını doldurdu doktor bey. sütun gibi değil ama eskiye nazaran iyi. şu an iyiyim ama arada ağrılarım oluyor. arkadaşlar bir de resimleri ters yükledim, diğer türlü çok basık görünüyolardı.

canım sanada gecmıs olsun bacakların cok guzel olmus vala cok begendım darısı basımıza, mini etekleri sortları cıkartma uzerınden kaydirigubbakcemile5 buarada sen nekadar ödedin ameliyat için? seninde dizlerinin içindeki yaglar alındımı? cok carpıkmıydı onceden,eski resimlerin varsa onlarıda paylasrsan bızlerle cook sevınırım..

karanfil tesekkurederım sorularımı cevapladgın ıcın.bacakların zaten güzelmiş eminim simdi harika olmustur..doktor erime konusunda nedıyor garantı verıyormu boyle kalır dıyormu?bırde bu doktorun soyadı bingül degılmı?

demre demre
umarım ameliyatın güzel geçmiştir.
karanfil çok geçmiş olsun. ağrıların en kısa zamanda geçsin inşallah.
Parissss
gönderdiğin mail için çok teşekkür ederim.

bugün gittim hasan beyle görüşmeye.sonuç hüsran..ben yağ enjeksiyonu yaptırırım diye düşündüm .ama ne kalçada ne basenlerde ne göbekte yeteri kadar yağ olmadığını söyledi..protezi önerdi..bakalım biraz düşünmem gerek.yeteri kadar yağ olmuş olsaydı hemen operasyonu yaptıracaktım...protez yaptıran 1 kişi mi vardı bu sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…