Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sevgili sonpınar ben ferruh hocaya gittim kalıcılık garantisini verdi bana çünkü kök hücreli yag transferi yapacakmış ve maliyeti 3000 tl istersen bide ferruh hocayla görüş benim amaliyatım nisanın 5 sonuşları resimli paylaşacağım

toplam ne kadara ödedin canım sen acaba senin referansınla gitsek bize indirim yapr mı ?bacakların gerçekten çok düzgün görünüyorlar bülent bey şu kendi tek. olan yağ tranferini mi uyugladı sana onda erime daha az oluyomuş sanırım.

bana, özel bir günde kadınlar günüydü sanırım indiirm uygulandı %40. normalde 6000 lira. sanırım o referansla indirim yapmıyor. ayrıca bence bekleyip görelim. bu ödemli şiş hali. şişlikler insin yağların bir kısmı ericek mi ne kadar ericek bi görleim. ondan sonra karar ver bence.
kendi yöntemi ile yapt ameliyatı evet. bir cihazdan geçirip koyuyor yağları. güya havayla temas etmiyor falan filan. 15 gün sonra gene koyarım footğraf falan bakarız ne oluyor.

bacağındaki bandajlar nezaman çıkıyor birde ne kadar zaman sonra topuklu ayakkabı giyebiliyoruz bunuda anlatırmısın

bacağındaki bandajlar nezaman çıkıyor birde ne kadar zaman sonra topuklu ayakkabı giyebiliyoruz bunuda anlatırmısın

hahaha ay çok alemsin ya. şu an en son düşüneceğim şey topuklu ayakkabı sanırım. bence şimdi bile giyebilirm topukluyu. bir uyarıda bulunmadılar aman ha giyme diye. cumartesi günü kontrolüm var bir sorayım senin için. bandaj derken sadece varis çorabı var onu da en az 3 hafta giymek gerekiyor.

yani ne kadara oldu senin ameliyatmisense. ya saffet bey de var aklımda artık biran önce olup bitsin gitsin istiyorum yaz geldi yine ben yine elbise etek giymeden bi yazı geçirmek istemiyorum. saffet bey nasl sizce kızlar hangi dok. terçih etmeliyim.ben bacaklarımın resimlerini gönderdim saffet beye işaretlemiş yağ koyulacak olan yerleri 1200 tl fiyat verdi nasl ona mı yaptırsam zaten hepsinde erime oluyo 20-80 arasında kalıcılık olur dedi.yani erime olursa diyer dok. fiyatları çok pahalı ikinciyi yaptırma şansım kalmaz ama saffet beye yaptıra bilirim.ne yapıyım bana akıl verin.

missence
bacakların sütun gibi olmuş maşallah.problemli bir bacak olmadığı için çok iyi sonuç alınmış . sanırım diz içlerinden yağ alınmmış. tam olarak nerelerden yağ alındığını ve nerelere eklendiğini biliyor musun?
ben 49 kilodayım senin gibi. nasıl yağ yaptın. kilo almakta zorlanıyorum. göbekte ne kadar yağ yaptın. göbeğinde cimcik testi ile 3cm gibi oluyor muydu? gerçi senin bacağına çok fazla yağ eklemesine gerek duymamıştır doktor. benim daha fazla yağ yapmam gerekir.
missence 240cc bir fincan mı?nasıl tarif edersin.teşekkür ederim

sen ferruh beye mi ameliyat olacaksın?ne kadar yağ alacak senden söyledimi bi de sendekide mi incelik problemi ? ameliyatın seninde mi apudural anestezi ile olacak yapıyor mu öyle sorarmısın?

bana söylediğine göre 400 cc alacaklar 200 er verecekmiş bacaklarıma benim sorunum alt bacaklarım çok ince amaliyatı kendi kliniğinde yapacakmış aslında bu benim tercihim hastanede olursa 4000 kendi kliniğinde 3000 tl oluyormuş bende sordum hastane dahamı sağlıklı burda problem yaşanırmı enfesiyon gibi hayır dedi hastane sadece yatak parası ve narkoz parasını alıyor o nedenle daha yüksekmiş ben burda 300 kadına yag transferi yaptım dedi ve sadece bir kişide ufak bi enfeksiyon olmuş onada antibiyotik verdik dedi banada operasyondan sonra antibiyotik verecekmiş tabi anestezi olacakmı bilmiyorum onu sorarım sonra sana yazarım

sağol canım dediğim gibi esas sonucu bekleyip görücez. diz içlerinden karnımdan ve belin yan tarafındaki yağlardan almış. oralara işaret koydu ve şişlikler morluklar hep o bölgelerde. ben sadece alt bacağın iç kısmına koydurdum. bileklere koysun istemedim. ince bilek hoş duruyor çünkü.valla ben ameliyat olmaya karar verince akşam yatmadan önce sürekli abur ccubur yedim. bak şimdi albüme bir fotoğraf koyucam orda ameliyattan önceki göbeğimin hali var. ordan anlarsın artık 240 cc ne kadar eder. hemen hemen çoğunu almış bi kısmı kalmış yağların.

ya bana cevap gelmedi kızlar ne yapıyım sizce?

sende fotu koyda bakalım.

ya bana cevap gelmedi kızlar ne yapıyım sizce?

sonuçlar kişiden kişiye çok değişiyor. bir doktora karar verip yaptırmak ve pozitif düşünmek lazım. ama bu güne kadar hasan fındık mıydı doğru hatırlıyor isem ona olup da mutsuz olan hiç olmadı. benim bu doktora (bülent bey) karar vermem çok oldu bittiye geldi ama işini çok iyi yaptığını düşünüyorum. sonuç ne olursa olsun.

missence
cevapların için çok sağol. yağtığın göbeği gördüm, bakalım ben yapabilecem mi?Allahım ya dümdüz olan karnı bozamak için çabalacağım 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. ne yapalım bir şeyelere ulaşmak için bazı şeylerden feragat etmek gerekecek(

Gurmeci, ben özellikle ameliyat olan arkadaşlara sürekl bacaklarıma baklarını istiyorum. sanrırm kaçırdın. sayaf 542'ye bakabilirsin. yorumalarını beklerim tabii. sence ümitsiz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…