çok güzel olmuş inşallah benimkide öyle olurkızlar az önce web cam le bir foto çekip yükledim. vaktiniz olursa bakarsanız sevinirim.
kızlar az önce web cam le bir foto çekip yükledim. vaktiniz olursa bakarsanız sevinirim.
kızlar ahmet karacalara soru yazmıştım cevap geldi. superdry yontemi 6000 tl ymiş. iyileşme süresi 2-3 günmüş çok iyi bence. ne yapacağımı şaşırdım. superdry yöntemi ile ameliyat olanlar da daha girmiyolar heralde foruma haber yok memnunlarmı bilmiyoruz. hep söylüyoruz kalıcılık çoooook önemli.
sen benden iyisin 33 cm ise gayet başarılı demektir. benim albümde eski hali var zaten bacağımın. şimdi pcnin webcaminden çekmeyi deniycem bakalım başarabilecek miyim? benim iki bacağa toplamda 240 cc kondu. bir şeylerin farketmesi gerekiyordu. benim boyum 1.63 kilom 49 idi. biraz göbeğimde yağ biriktirmiştim bu ameliyat için. hepsini almış. en azından güzel bir karnım var:)
teşekkür ederim canım tabi böyle kalırsa inşallah kalır ama bilmiyorum doktor bir kısmı eriyecek dedi kalan nasıl olur bilemem
bana, özel bir günde kadınlar günüydü sanırım indiirm uygulandı %40. normalde 6000 lira. sanırım o referansla indirim yapmıyor. ayrıca bence bekleyip görelim. bu ödemli şiş hali. şişlikler insin yağların bir kısmı ericek mi ne kadar ericek bi görleim. ondan sonra karar ver bence.toplam ne kadara ödedin canım sen acaba senin referansınla gitsek bize indirim yapr mı ?bacakların gerçekten çok düzgün görünüyorlar bülent bey şu kendi tek. olan yağ tranferini mi uyugladı sana onda erime daha az oluyomuş sanırım.
bana, özel bir günde kadınlar günüydü sanırım indiirm uygulandı %40. normalde 6000 lira. sanırım o referansla indirim yapmıyor. ayrıca bence bekleyip görelim. bu ödemli şiş hali. şişlikler insin yağların bir kısmı ericek mi ne kadar ericek bi görleim. ondan sonra karar ver bence.
kendi yöntemi ile yapt ameliyatı evet. bir cihazdan geçirip koyuyor yağları. güya havayla temas etmiyor falan filan. 15 gün sonra gene koyarım footğraf falan bakarız ne oluyor.
boş boş yazacağım artık :)))
bacağındaki bandajlar nezaman çıkıyor birde ne kadar zaman sonra topuklu ayakkabı giyebiliyoruz bunuda anlatırmısın
sen ferruh beye mi ameliyat olacaksın?ne kadar yağ alacak senden söyledimi bi de sendekide mi incelik problemi ? ameliyatın seninde mi apudural anestezi ile olacak yapıyor mu öyle sorarmısın?
sağol canım dediğim gibi esas sonucu bekleyip görücez. diz içlerinden karnımdan ve belin yan tarafındaki yağlardan almış. oralara işaret koydu ve şişlikler morluklar hep o bölgelerde. ben sadece alt bacağın iç kısmına koydurdum. bileklere koysun istemedim. ince bilek hoş duruyor çünkü.valla ben ameliyat olmaya karar verince akşam yatmadan önce sürekli abur ccubur yedim. bak şimdi albüme bir fotoğraf koyucam orda ameliyattan önceki göbeğimin hali var. ordan anlarsın artık 240 cc ne kadar eder. hemen hemen çoğunu almış bi kısmı kalmış yağların.missence
bacakların sütun gibi olmuş maşallah.problemli bir bacak olmadığı için çok iyi sonuç alınmış . sanırım diz içlerinden yağ alınmmış. tam olarak nerelerden yağ alındığını ve nerelere eklendiğini biliyor musun?
ben 49 kilodayım senin gibi. nasıl yağ yaptın. kilo almakta zorlanıyorum. göbekte ne kadar yağ yaptın. göbeğinde cimcik testi ile 3cm gibi oluyor muydu? gerçi senin bacağına çok fazla yağ eklemesine gerek duymamıştır doktor. benim daha fazla yağ yapmam gerekir.
missence 240cc bir fincan mı?nasıl tarif edersin.teşekkür ederim
yani ne kadara oldu senin ameliyatmisense. Ya saffet bey de var aklımda artık biran önce olup bitsin gitsin istiyorum yaz geldi yine ben yine elbise etek giymeden bi yazı geçirmek istemiyorum. Saffet bey nasl sizce kızlar hangi dok. Terçih etmeliyim.ben bacaklarımın resimlerini gönderdim saffet beye işaretlemiş yağ koyulacak olan yerleri 1200 tl fiyat verdi nasl ona mı yaptırsam zaten hepsinde erime oluyo 20-80 arasında kalıcılık olur dedi.yani erime olursa diyer dok. Fiyatları çok pahalı ikinciyi yaptırma şansım kalmaz ama saffet beye yaptıra bilirim.ne yapıyım bana akıl verin.
irigözler
bacağın ön kısmında kemik var ya, dizden bileğe kadar inen kısım.ben de çok belirgin yani hiç orada yağ , et yok...sende daha iyi sanırım. Ben şunu merak ettim. Yağ enjekte ile ön bacak üzerindeki bu kemik ksıma da yağ konuyor mu?
Bir arkadaşımızın doktoru hem slikon hem yağ enjekte yapalım ,demişti. Arkadaşımız sadece yağı istemişti. Kimdi acaba?senle karıştırdım irigöz kusura bakma
lilacc ne güzel ne mutlu sana hiç topukluları ve etekleri çıkarma canım. Biz bunu çoktan hakkettik. Doya doya giy. Nazarlar değmesin.
Yeni foton varsa görmek isteriz.sevgiler
ya bana cevap gelmedi kızlar ne yapıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?