tektash cihantimura yaptırdığın bacağındaki yağlar eridimi
çok bişey kalmadı diyebilirim 5 ay oldu ve her geçen ay biraz daha inceldi enfeksiyonmuş kalın gösteren meğersem , neyse iyileşsinde gerisini takmıyorum artık kafama
Tektash canim gecmis olsun. Biliyorsun bende onca yol tepip Bursa ya gittim senin gibi. Bugun 3. haftam bileklerim hala sis ve agrili bukemiyorum. Basamak inip cikarken zorlaniyorum farkedenlere ayagimi burktum diyorum. Simdi beni korkuttun enfeksiyon falan diye.Belirtileri nedir enfeksiyonun? tekrar yagi ayni yerden mi aldi dr.Ayrica daha once yazdiklarini silebiliyorsan sil cunku oncedende yazmistim senin yazdigini gosterdiler bu forumu acip bana bakin tektash kullanicisi bizi anlatmis diye.yaniltici reklam olmasin cunki benim karar vermemde etkili oldun sikayetlerini kaporayi yatirinca gordum cok gec olmustu. Yeni durumundan haberdar et bizi, seni izliyoruz sekerim oyle tek basina guzellesmek yok
tektash geçmiş olsun çok, bu sefer sorun yaşamadan düzelirsin inşallah.
gülerer rica ederim güle güle yap alışverişini. resim her gün çekiyorum onda sorun yok da ara kablo falan yok yanımda bilgisayara aktaracak. çorap konusunu bilemedim şimdi sen ince varis çorabı bulursan bize de haber ver. ben ahmet beye oldum aynı doktor değil.
ben bugün dikişlerimi aldırmaya gittim, çorabı korseyi çıkardım kolay olsun diye bacakların şekli beni mutlu etti umarım şişlik değildir, 3 ay sonra belli olacak ama böyle kalırsa süper. bula bula velidedeoğlunun onepini bulmuşum dikiş aldıracak, çok utandım adamdan. ilk bulduğun kapıdan girersen... epey bi soru sordu zaten sonra işi bitince ben sordum nasıl görünüyor diye hiç yorum alamadım:)))) 3 haftadan önce belli olmaz dedi. sonra çıkışta 100 milyon lira tahsil ettiler 5 tane dikiş için, utancım biraz hafifledi:)))
dualaram sizinle canim, iyi dusun iyi olsun.. bol bol dua et insallah hersey istedigin gibi olur..
neguzel az kaldi kurtulcaksin, ben daha ne yapacagim kime yaptircam hicbir fikrim yok.. sen bu yolda en buyuk adimi attin.. ahh birde ben karar verseydim bi kararimi netlestirseydim...
canım strawberry yaz google çıkıyo okur araştırırsın. seni bilgilendireyim sipariş verirken kartının yurt dışına açık olması lazımmış. bende amaanbeden yeni öğrendim ama çok zamandır sıkıntısını çekiyodum.
famille tatlım, lazere ayrıca para almadı sağolsun çok iyi biri ferruh bey ,bacak ve burun 6 bine oldum
burnumu görmeden yazmak istememiştim buraya , baktım burnumu çok güzel yapmış bacakta güzel hepsini yazmak istedim..
önceki ameliyatı biliyor burdaki kızlar bursada yaptırmıştım boşuna taa oralara gitmişim birde deformite olmuştu diz içinde bi çıkıntı varya orayı alırken hemen üstünü çukur yapmışlardı sağ tarafta orayı doldurttum ferruh beye iki tarafada koydu ama sağa daha fazla yani bitti artık allaha şükür çok mutluyum o kadar stres yaşamıştımki ,,,, inşallah sizlerde kurtulursunuz
toplamda 13 bin civarında param gitmiştir ama çok mutluyum artık bittiğine, olduğu kadar yani daha gücüm de yok mükemmel olmasına gerekte yok ...
msn yolladım sana fiziğinin bana benzediğini düşünüyorum.
inşl canım
dua et bize
arkadaşlar bişey sormak istiyorum zinde kremi diye bişey varmış bacakları kalınlaştırıyomuş internette gezinirken gördüm bilgisi olan varmı ??????????
arkadaşlar biraz önce geldim kontrolden herşey iyi jel sürdü masaj yaptı hemşire. resim koydum hani eleştiriler.
geçmiş olsun umarım yağların kalıcı olur.arkadaşlık isteğimi kabul edebilirmisin .fotolarını göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?