Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tektash geçmiş olsun çok, bu sefer sorun yaşamadan düzelirsin inşallah.

gülerer rica ederim güle güle yap alışverişini. resim her gün çekiyorum onda sorun yok da ara kablo falan yok yanımda bilgisayara aktaracak. çorap konusunu bilemedim şimdi sen ince varis çorabı bulursan bize de haber ver. ben ahmet beye oldum aynı doktor değil.

ben bugün dikişlerimi aldırmaya gittim, çorabı korseyi çıkardım kolay olsun diye bacakların şekli beni mutlu etti umarım şişlik değildir, 3 ay sonra belli olacak ama böyle kalırsa süper. bula bula velidedeoğlunun onepini bulmuşum dikiş aldıracak, çok utandım adamdan. ilk bulduğun kapıdan girersen... epey bi soru sordu zaten sonra işi bitince ben sordum nasıl görünüyor diye hiç yorum alamadım:)))) 3 haftadan önce belli olmaz dedi. sonra çıkışta 100 milyon lira tahsil ettiler 5 tane dikiş için, utancım biraz hafifledi:)))

çok bişey kalmadı diyebilirim 5 ay oldu ve her geçen ay biraz daha inceldi enfeksiyonmuş kalın gösteren meğersem , neyse iyileşsinde gerisini takmıyorum artık kafama

Tektash canim gecmis olsun. Biliyorsun bende onca yol tepip Bursa ya gittim senin gibi. Bugun 3. haftam bileklerim hala sis ve agrili bukemiyorum. Basamak inip cikarken zorlaniyorum farkedenlere ayagimi burktum diyorum. Simdi beni korkuttun enfeksiyon falan diye.Belirtileri nedir enfeksiyonun? tekrar yagi ayni yerden mi aldi dr.Ayrica daha once yazdiklarini silebiliyorsan sil cunku oncedende yazmistim senin yazdigini gosterdiler bu forumu acip bana bakin tektash kullanicisi bizi anlatmis diye.yaniltici reklam olmasin cunki benim karar vermemde etkili oldun sikayetlerini kaporayi yatirinca gordum cok gec olmustu. Yeni durumundan haberdar et bizi, seni izliyoruz sekerim oyle tek basina guzellesmek yok

Çok tatlısın tamam canım fadıl takipte yani
,,, evet farkındayım beni referans almayın desemde, benden sonra çok giden oldu ona yada başkalarına ne bileyim basit sanmıştım ama basit değilmiş bu işler . Sonra çok pişman
oldum zaten editörlerden rica ettim kaç kere silin diye ama silemeyeceklerini söylediler bende şikeyetlerimi açtığım başlık altında son yazılarımda sıkça dile getiriyordum..

.Enfeksiyon olabilir belkide seninkide bana birşey olmaz dediler dediler enfeksiyon kronik hale gelmiş ilgisizlik diz boyu başka bi doktora göster istersen geç kalmış olmanı istemem canım sağlık
herşeyden önemli

Ferruh beyden burnum ve benlerim konusunda çok memnun kaldım ama temkinliyim, bacak konusunda memnunum demek için çok erken aylar geçmesi lazım daha bir hafta oldu..

NE DİKİŞİ:18: dikiş atılıyormu?

msn yolladım sana fiziğinin bana benzediğini düşünüyorum.

Tektaş geçmiş olsun benimde 3. haftam ağrılar henüz geçmedi bileklerde. Ben cihantimura yaptırdım, ama gerçekten çok ilgiliydi ikinci kontrole gittim yine öyle. Sen Bursadamı çok öncemiydi yaptırdığın. Bide yöntem değişmiştir diye ümit ediyorum. Kontrolde iki hasta vardı başka dr yaptırmış erimiş. Hatta onları konuştuk onlarınki erimiş sen şanslısın diye. Valla kızlar parayı kendimiz kazanıyoruz tamam ama çocukların hakkını (bana 4 e mal oldu) vermekte günah yani. eriyecekse.

Her şey herkezin gönlünce olsun.

kızlar bu sabah bacaklarımı ölçtüm mezroyla 34.5 cm yani inceliyor ( açıkcası mutlumusun derseniz hayır değilim keşke daha kalın olsaydı ikincisini yaptırmayada ne param kaldı ne vaktim nede cesaretim çünkü tam anlamıyla iyileşmek 10/15 günü buluyor acaba ne yapsam kilo aldıran ürünlerdenmi kullansam gerçi annem bacaklarımın kalınlığının iyi oldugunu söylüyor ama bana hala ince geliyor

arkadaşlar bişey sormak istiyorum zinde kremi diye bişey varmış bacakları kalınlaştırıyomuş internette gezinirken gördüm bilgisi olan varmı ??????????

Tüm yaptıranlara geçmiş olsun, yıllardır buradayım, okuyorum, okuyorum, okuyorum.... arada bir yorum yapıyorum, fikir veriyorum, fikir alıyorum, valla bu tip ortamlar olmasa ne yapardık acaba, kimden fikir alırdık. Samimi olup fikirlerini, yaşadıklarını anlatan herkese binlerce teşekkürler.
Sanırım yağ enjeksiyonu uzun ömürlü değil, yaptıran herkeste erime oluyor maalesef, kiminde az kiminde çok, niye böyle ( Allahım yardımcı olsun bize.
Herşeye rağmen bugün ilk defa doktorlardan randevu aldım, Ferrun Bingöl, ve Hasan Fındık'tan, İstanbulda yaşadığım için Ferruh bey zor gibi benim için ama olsun görüşmeye gidebilirim diye düşünüyorum. Ankarada ameliyat olmak sonrasını düşündürüyor bana, ama öte yandan fiyatı memnun hasta sayısıda az da değil. Bakalım önümüzdeki haftalarda bende gelişmelerimi yazacağım, göbeğim gidecek, bacaklar kalınlaşacak inşallah.

arkadaşlar bişey sormak istiyorum zinde kremi diye bişey varmış bacakları kalınlaştırıyomuş internette gezinirken gördüm bilgisi olan varmı ??????????

benim fikrimi sorarsan canim,internetteki kremlerin hic biri ise yaramiyor,benim arkdasim kullanmisti,gögüsleri büyyecek diye ama bisey olmadi,icin rahatlasin diye denemek istersende önce bir paketle basla

Kızlar tekliflerinizi tabiki memnuniyetle kabul ederim birilerine cesaret verebiliyorsam ne ala. Ama şu çam ağacı şeklinde görünen resimleri bi düzeltin. Bizde merak ediyoruz hangi doktor ne döktürmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…