canım resim koymuşsun niye göremiyorum arkadaş olarak listemdesin. sendemi kabul etmen lazım.benim fikrimi sorarsan canim,internetteki kremlerin hic biri ise yaramiyor,benim arkdasim kullanmisti,gögüsleri büyyecek diye ama bisey olmadi,icin rahatlasin diye denemek istersende önce bir paketle basla
buket38
fotosunu görmek istediğin arkadaşa arkadaşlık teklifi göndermek gerekiyor. ve onaylandıktan sonra görebilirsin
KIIIZLAAR ben bida ameliyat oldum hemde iyilestim bile çok şükür ay elhamdülillah atlattım.
Fındık burnum, beyonce gibi dolgun üst bacaklarım , benlerden lekelerden arınmış ay gibi yüzüm oldu
arkadaşlar biraz önce geldim kontrolden herşey iyi jel sürdü masaj yaptı hemşire. resim koydum hani eleştiriler.
Canim ben de gorebilir miyim fotolarini, beni de kabul eder misin?
Canim ben de gorebilir miyim fotolarini, beni de kabul eder misin?
canım resim koymuşsun niye göremiyorum arkadaş olarak listemdesin. sendemi kabul etmen lazım.
begüm canim,sen kime yaptiracaksin[/Q
saffet örs e yaptırıcaz biz
gülerer canim,.simdi resimlerini görebildim,bacaklarin mükemmel ötesi olmus,cok begendim...insaallah kalici olur yaglarin...ayrica bacak seklimiz benziyor..haberlerini bekliyorum,yalniz ben yarin hasan beyi aramak isityorum,belki randevu yaparim hani varsa yakinda bos yeri istiyorum,bakalim hayirlisi haberdar ederim sizi....gülerer bir sorum vardi canim,bacaklarinin üst kisminada bir islem yapildimi,üst kisimlarda mükemmel olmus...selamlar sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?