blomma resmine baktım.diz içlerinde çok kötü çıkıntılar var.onların törpülenmesi lazım.zaten bacağı düzelten en güzel yöntemin de o olduğuna inanıyorum.yağ enjektesinden pek bir şey bekleme.dolgu maddesi ve ya silikon öneriyorum.tabii aşırı şişmansan belki yağın yetebilir.
GÜLERER COK HAKLISIN ben yag enjeksiyonunun riskinin biraz daha az oldugunu düsünüyorum ama tekrar gerekebilir (gerci geri dönen arkadaslarin cogu eridigini söylüyor yada asimetri, cukurluklar) silikonun acisindan korkmuyorum ama iyilestikten sonra sanki bir korku olacakmis gibi geliyor silikonun bacakta oldugunu bilmek ,acicik bacagim agrisa silikona baglamak cok aradayim dogrusu!!!
Bu arada Ahmet Karacalar a kactir mail atiyorum diyorumki ben isvecteyim muayeneye gelemem sizden gün alsam hemen geldigimin ertesi günü ameliyat olabilirmiyim, bir fiyat verin parami ayarlayim(gerek yag enjeksiyonu gerekse silikon)ama israrla cevap ayni üretleri kisinin ihtiyaclarina göre belirleriz, telefonda bile görüsemedim asistani bana gerekli bilgiyi veremedi numarami yazdim aramadi, anladimki bu adam hasta istemiyor ben neye güvenip geleyim ta burdan, sanirim baska doktor bakicam, herkes övdükce adam nazlaniyor.
Tekbenmiyim şuan rsmi gördüm eski halini merak ettim çünki bi çarpıklık yok kemiklerde bacım kilo alsan sanki dolarlarmış hissi veriyo. Geçmişler olsun erimesin asla arkadaşım.
Merhaba arkadaşlar herkesin bayramını şimdiden kutlarım ,umarım herkesin dileği gerçek olur biz de güzel bacaklara sahip oluruz. Tekbenmiyim bacakların gayet hoş ama bileklerin azıcık daha dolsa süper olur ama böyle de güzel, benim bacaklarım tam bir felaket ,üst taraf birleşmiyor 2 cm ayırık dizlerim birleşmiyor 2 cm açık baldırlarımın en açık yeri ise 5 cm anlayacağınız benim işim çok zor , becerebilirsem ben de resim koyup sizin fikirlerinizi almak istiyorum.bu arada bende bu arada bayağı bir göbek yaptım ve spor salonuna başlayacağım 15 -20 gün sonra ,belki bacaklarım biraz kaslanır orda ,ama göbeğimi eritmemek için çok özen göstereceğim, ameliyat olurken çok gerekli olacak biliyorum.Ha bu arada kilo alamayan arkadaşlara sesleniyorum ben kilo almak için bitkisel besin takviyesi kullandım ve yaklaşık 4-5 ayda 10 kilo aldım ,senelerce uğraştım kilo alamadım ama bu takviyelerle geçen sene ideal kiloma kavuştum :).Zaten zayıfken bacaklarım daha ayırık duruyordu şimdi ene azından bacaklarım biraz daha yaklaştı birbirine :).
tekbenmiyim... nasılsın bu arada ameliyattan kaç gün sonra yürümeye başladın? ben de düşünüyorum da.. ama malum işten izin almak gerek.. kaç günde normal yürüyüşüne dönüyor canım?:44:
TEKBENMİYİM ; bacakların çok güzel olmuş. İnşallah böyle kalır erimez. Mutluluğun daim olsun...
teşekkürler, jelin ismi Contratubex, günde iki defa izlerin olduğu bölgeye masaj yaparak uyguluyorum.
Tekbenmiyim çok güzel olmuş .inş .hep böyle kalır..ben kaçırdım seninki yağ enjeksiyonumuydu ?ben daha yaptıramadım bilekler çöp iyice offfff.
demistim ve kendisine sitem dolu bir mail atmisitim karsiliginda güzel bir cevap aldim sonunda bugun yada yarin arayip kendisi ile görüsebilecegim. Patella senden bahsetmistim bir fiyat belirlemesini isterken mailimde (bir arkadasim size silikon+yag enjektesi olmus on bin ytl civarinda ödemis dedim ve benim dokuz bin ytl civari param oldugundan bahsettim ve bu dogru onuda ekime kadar ancak bir araya getirebilirim, oda bana olur demedi ama arkadasinizin olmasi bir avantaj hastane grup indirimi yapiyor dedi senden ricam bana yardimci olurmusun? kontrole falan gidersen benden bahset lütfen, bugünde arayinca bir fiyat vermesini istiyecegim beni yanlis anlamayin ama hazirlikli gelmek istiyorum dokuz bin ile gelirsem on, onbir bin derse nasil para ayarlarim orda buna imkan yok) sonunda bir sey netlesti doktora karar verdim yöntem büyük ihtimal silikon olacak ama önce doktorun fikri önemli, ekimin yirmi birine biletimi almayi düsünüyorum cumaya denk geliyor cumartesi muayene pazar ameliyat diye düsünüyorum evdeki hesap carsiya uyarsa tabi.PATELLA bir de sürekli merak ettigim diz bükerek oturmam simdilik imkansiz demistin hala aynimi aceba???
TEKBENMIYIM,bacaklarin güzel olmus ama önceki halinide ben cok begenmistim, sana operasyona bile gerek yoktu ama önemli olan tabi senin ne hissettigin.Benim sana sormak istedigim Ahmet Karacalarin muayenehanesinin tam adresi nedir ve ameliyatlar oradami gerceklestiriliyor, sen nerede oldun?
PATELLA,sen nerede oldun canim ameliyatin, neye göre secim yapiyorsunuz yakinlik uzaklikmi yoksa baska seylermi?
merhaba arkadaşlar çok uzun zamandr formu takip edemıyorum ,ben yağ enjeksiyonu yaptıralı tam 1 yıl 9 ay oldu hala ilk günlerdeki gibi cok cok memnunum umarım ömrüm boyuda memnun kalırım.eski arkadslrdan kimler var suan bılmıyorum ama formn basından bu yana beni tanıyanlar cok ,onlarada son durumumdan bahsediim dedim=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?