Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım, teşekkür ederim, moral oldunuz bana. ama ben bakınca niye bu kadar net görüyorum anlamadım:))) ama ölçtüm arkadaşlar 1,5 cm fark yani bu da.
DEKA , 'çok dikkatli bakılınca anlaşılıyor' yazıları üzerine bacaklarına bir daha baktım ve ben yine hiçbir fark göremedim. Şeklinide çok beğendim.

GÜLERER, daha önce de yazacaktım sana dava etme konusunu ama sıkıntılı bir iş bu, seni gaza getirmek istemedim. ama bence sen cihantimuru dava etmelisin çünkü sorun aman şurası iki milim burası bir santim gibi bir sorun değil. sen sağlığından olmuşsun hem de ayak bacak sağlığı bu. üzerinden 5 ay geçti diyosun, bu durumda geçici post-op travma falan değil basbayağı ciddi bir sorun bu. dava açsan dosyaya bilirkişi bakar, 2-3 doktor yani. normalde doktorlar birbirine negaif rapor yazmayabilir ama dediğim gibi senin sorunun çok bariz, üstü kapatılacak, gözden çıkarılacak bir şey değil. dava etmeyeceksen bile tabipler odasıyla görüş, ne yapabilirim diye sor hiç olmazsa.
bu arada ameliyattan ne kadar sonra başladı bu sorun? ameliyat sonrası yok muydu?

Sevgili BLOMMA ; benim para ve mekan sorunum var. Ameliyat ücretleri gerçekten çok uçuk. Mekana gelince ben küçük bir yerde yaşıyorum. İSTANBUL çok uzak. Bu işin merkezide istanbul. Uzak bir yerde ameliyat olma fikri korkutuyor beni. Uzaklardan gelip ameliyat olan arkadaşların cesaretine hayranım. Silikondan ve yağ enjeksiyonundan uzağım artık. Zaten yağ yok bende. Dolgu maddesinin sonuçlarını merak ediyorum. DELİLA, adlı bir arkadaşın yakını dolgu yaptırmıştı. Birde SU.AY, ve BEGÜM21 dolgu yaptıracaktı. Bakalım onlar nasıl sonuçlar alacak. Maddi açıdan rahatlarsam uzak felan demez belki bende cesarete gelirim. Beklemedeyim yani... Gelişmeleri takip ediyorum...

arkadaşlar... profilime albüm ekledim bacaklarımın resmini koydum ekli arkadaşlarım bakar ve yorum yaparsanız çok sevinirim çünkü düşünceleriniz fikirleriniz önemli benim için. yani yağ enjeksiyonu yeterli mi sizce ya da silikonla anca mı düzelir? fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. bir de görüp yorum yapmak isteyen başka arkadaşlarım olursa davet gönderilerse kabul ederim. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

canım bacaklarına baktım ve arkadaşların dediği gibi çok dikkatli bakmadıkça farkedilmiyo.. bence şekli de çok güzel olmuş cidden içine sinsin.. umarım hiç bozulmaz şekli ve ömür boyu seninle böyle kalır güzel bacakların.. darısı bize inşallah..

arzuxx, eski fotolarımı silmişim sanırım bulamıyorum, ama bacaklarım demredemrenin bacaklarıyla aynıydı nerdeyse. dizlerde birleşip aşağıda incelip ayrılıyordu, tabii yukarıda da arada açıklık vardı ve de hala var. yukarıdaki açıklığı da kapatacak yağım yokmuş, yukarısı yine ayrık kaldı yani. diz içerinde de, yani birleştiği yerde de çıkıntılar vardı, onlar da alınmış ama o alınan yerler de oturduğum zaman çukur görünüyor.
dr den fotolarımı aldığım zaman eklerim.

Deka bacım, vallaa herkes taş benden gayrı bacım. Davada etsem herif bana bacak tacakacak deyil. Gidip bozduğunu bi dahamı bozduriim. Bu sefer heralde androit gibi olurum. şaka bi yana şu çukurluk harbi canımı sıkıyo. Ahmrt hoca kafama yattı biraz ee daaa para lazıım. Ağaçtan toplanmıyoki meret. Bu doktorlar valla, ağaçtan toplamıyo adamların ağzına armut balyayla düşüyo ha. Ne güzel iş gı hıı.

Kimdi bana gülen arkadaş yine gülecek şimdi vallaa gül gül
Güldükçe sıra sana gelecek

Herkese selam,
Arada bir iş yerinde cepten bakıyorum ama yazamıyorum.Meğer bilgisayarımda da yine çıkış yapmamışım. :S
Yazılanları takip ettim hep,bacağımın son hali için beğendiğini söyleyen bir arkadaş vardı.Geç oldu biraz ama çook teşekkür ederim.Ben geçen cuma kontrole gittim ve hala aynı gibiyim bir değişiklik yok.Erime ile ilgili bir şey de şimdilik yok ama ben zaten daha yeni ameliyat olanlardanım.Zaman ne gösterecek bilmiyorum.Bugün 23 gün oldu.Ben etek filan giymiyorum çünkü hevesim yok ama en azından pantolonlarımı rahat seçiyorum şimdiden.Bugün 2 tane pantolon aldım.Diz altında pantolonun o eğri büğrü duruşunu bilirsiniz,en azından o olmadı bu bile beni tatmin etmeye yeter.Bir de ben bol paça pantolonda bile rahat edemezdim aman rüzgar mı esecek nolacak diye hep diken üstündeydim.Şimdi umurumda değil gerçekten rahatım.Bu arada çoraba devam ediyorum çünkü alıştım ve gerçekten rahat hissediyorum kendimi işteyken.

Deka cım resimlerine baktım canım,bence de dikkatli bakmak gerekiyor senin o takıldığın yere.Ancak öyle farkedilir.Benim de biraz daha düzelse iyi olur dediğim takıldığım yer var (yine söylüyorum yağım yetseydi doktor bey tamamen benim istediğim bacağı yapabilecek kadar beni anladı ve yapardı da eminim,o eldekiyle en iyisini yaptı ) ama artık sorunumu paylaştığım yakın bir arkadaşıma gösterdim bacağımı.O da sen söylemesen hayatta anlamazdım ben dedi ve çok da samimiydi bu sözünde.O nedenle seni anlıyorum.Biraz zaman geçmesini bekleyelim ikimiz de...

alevYILDIZ resimlerine baktım.Dizinin içleri alınırsa ve yeterli yağın da varsa sanki yağ enjk. yeter gibi geldi bana ama ben artık olaya öyle bakmıyorum.Kişinin ne istediği çok önemli ama doktorun düşüncesi de önemli.Yani silikon öneren doktora sen hayır ben yabancı bir madde istemiyorum dediğinde doktor da yapamıyor.Yağın yeterli ama sen, bir kere de kurtulmak isterim, eriyecek mi derdi olmasın,sorun yaşayacağımı sanmıyorum inancındaysan silikonda ısrar edersin ve doktor da yapar.Bunlar farazi konuşmalar çünkü herkesin sorunu bacak gibi görünse de herkese önerilecek şey aynı olmayabilir.Ben diz altı diye gittim ama doktorun sayesinde asıl sorunun bileklerim olduğunu gördüm.dediği gibi de oldu bilekler hizzaya gelince diğer taraflar da ona uydu.Uzun sözün kısası bir karara varmak çok zor biliyorum ama olanağın varsa birden fazla doktora görün ve seni gerçekten anladığına yapabileceğine inandığın bir doktor çıkarsa bu işe giriş.Umarım sana sağlık ve güzellik getirecek bir karara varırsın...

Son düzenleme:
gulerer blomma Parissss+ alevYILDIZ+ buket38+ tekbenmiyim VAAW BÜTÜN KIZLAR TOPLANMIŞIZ NE GÜZEL TABLO
Bİ ARA ŞU RESİM KOYMAYI BECERSEM BELKİ BEN BÜYÜTÜYOTUMDUR TRAVMAMA KOLTUK ÇIKARDINIZ.

Çok güzel gelişmeleroldugunu düşünüyorum.eski sayfalara oranla su andaki arkadaşların çok hızlı karar verdigini ve çok güzel sonuclar elde ettigi kanaatindeim.resimleri her ne kadar da göremiyorsam da yazılanlardan ve yorumlardan sonucların çok iyi oldugu belli.ARkadaslik istegi gönderdiğim arkadaşların arkadaşlık istegimi kabul etmesini rica ediyorum.Şimdiden teşekkürler.

GÜLERER ; yazdıklarına güldüğümü yazmıştım ama tabiki başına gelenlere gülmüyorum. Mesajlarımı okursan bunları görürsün zaten. Ve ne kadar üzüldüğümü. Ben yazım şekline gülüyorum :)

alevYILDIZ ben bacaklarimizi benzettim sen A. Karacalara gidecektin degilmi muayene icin okuduysan ben silikon dusunuyorum ama Ahmet bey sana yag ile duzelir derse bende yag dusunurum bu arada boyun ve kilon kac ve bacaklarinin en kalin yerinide bir ölcermisin canim zahmet olmazsa.

canım yorumun için teşekür ederim.. ben sadece ankaraya gidebilirim oyüzden doktor imkanım sınırlı inşallah dileklerin gerçekleşir. hepimizin dilekleri inşallah..

evet canım ben de benzetiyorum bacaklarımızı.. hatta hemen hemen aynı diyebilirim. benim istanbula gitme gibi bi şansım yok malesef sadece ankaraya gidebilirim oyüsden ferruh beyi düşünüyorum ama hayırlısı.. bacağımın tümünde en kalın yerimi ölçeyim canım yoksa sadece diz altındaki en kalın yeri mi?..

Canim diz altindaki en kalin yeri ölcsen kafi benim biri 33 digeri 33,5 buck asimetride var biraz yok yok zaten benim bacaklarda....

Diyor bacım adım gibi biliyorum yazım şeklime güldüğünü ya. Bende bööle içime kaçmış bi standapçı kadın ruhu var arada o horluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…