Tekbenmyim ve amaaanbe sizin vucudunuzdada izler varmi yag alinan yerler agriyormu
Domaniac ' in izlerini hatirliyormusunuz izler ona benziyormu Demredemre sende izler varmi peki ???
Sadece ziuaretçi olarak okuyordum.Üye olmak istemdim.Hatta bu dormıu acaba bir bacak estetiği üzerine bir doktormu açtı acaba diye bile düşüdüm.Çünkü çok operasyon yoktu.Operasyon yaptıranlatın yorumlarıda çok yoktu.Ve doktorlar hakkında çok fazla yorum ve adeta yönledirilme vardı gibi.Acaba ben mi fazla şüpheciyim.
deka,asimetri hiç farkedilmiyor.kafana takma ve bu kadarda inceleme.mutlu olmaya çalış.bak biz hala incelerle geziyoruz ve tabi ki pantolonla....
canım bacaklarına baktım ve arkadaşların dediği gibi çok dikkatli bakmadıkça farkedilmiyo.. bence şekli de çok güzel olmuş cidden içine sinsin.. umarım hiç bozulmaz şekli ve ömür boyu seninle böyle kalır güzel bacakların.. darısı bize inşallah..
Tekbenmyim ve amaaanbe sizin vucudunuzdada izler varmi yag alinan yerler agriyormu
Domaniac ' in izlerini hatirliyormusunuz izler ona benziyormu Demredemre sende izler varmi peki ???
benim de sol bacak 34.5 cm sağ bacak 34cm canım. boyum 1.65 kilom da 55. ama eğer yağ enjeksiyonu yaptıracak olursam bi 5kilo falan almayı hedefliyorum. yaa blomma biz napcaz umarım istediğimiz bacaklara kavuşuruz benim artık sabrım kalmadı
Şu anda 1041. sayfa burası. Ben 1 sayfada 10 mesaj görüyorum. Bir problem yok gibi..
Nasıl olur?
Bende 521.sayfa...zaten toplam sayfa 521 diyor.....
Ben bişey anlamadım.
.
.
SILASI ; sen sağlıkçı idin değil mi? Vücut dolgusu hakkında bilgin varmı?
BEGÜM21 ; Sen ne zaman ikinci ameliyatı olacaksın? Dolgumu düşünüyorsun?
evet dior.sağlıkçıyım.dolgular18-24 ay arasında eriyor.vücuda verildiğinde uyum sağlıyor.dolgular bulunduğu yerde su tutarak hacim kazanıyor ve zamanla azalarak vücutta kalmıyor.zararlı olduğunu düşünmüyorum.ben silikon yaptırıp,diz oyuklarıma dolgu düşünüyorum.ankaradan orhan murat özdemirin asistanıyla görüştüm.5500 tl silikon,1000-1500 tl arası dolgu tutar dedi.tüm bacağa dolgu yapan hiç duymadım.eğer yapılırsada maliyeti çok fazla olur.eşimin dr. arkadaşı yaptırırsanız silikon yaptırın yağ enj.da ilerde bileklerde yığılmalar(şişlikler demek istemiş sanırım.)olur demiş.eşim eczacı olduğu için o da sağlıkçı,yağ.enj. hiç sıcak bakmıyor.liposakşın içinse yağ alırken kanülün girilen ve ilerleyen yerlerinde deformasyon ve dalgalanmalar olacağını düşünüyorum .vücudumu çok seviyorum ona bu kötülüğü yapamam.ayşeteyzenin dediği gibi bacaklarım nasibini almamış.diz altında2-3 cm kalınlığa ihtiyacım var.benim sorunum diz altı inceliği...umarım ki birgün hepimiz istediğimize kavuşuruz....[/QUOTE
Bende ; eriyen yağların bilekte birikebileceğini okumuştum. Peki bu dolgu maddesi içinde geçerli değil mi? Onunda eriyince bilekte birikme riski yokmu? Sen sağlıkçı olarak silikona güvenebiliyorsun demek ki. Ben korkuyorum... Sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun?
SILASI anladigim kadariyla Ankara sana uygun olan sehir sen Ferruh Bingulu neden dusunmuyorsun?
dolgu maddeleri bulunduğu yerde su tutarak hacim kazanırken liflerle tutunuyorlar.vücut tarafından emilerek yavaşça kayboluyorlar ve vücuttan atılıyorlar.yağ enjeksiyonunda sanırım bileklerdeki şişliklerin(bizim yığılma dediğimiz)nedeni kalıcı ödemler.ben bu yaz olacaktım fırsat bulup ankaraya bile gidemedik.benimde sadece zaman ve dr.sıkıntım var.okullar açılacağı için şimdilik 15 tatide diyorum ama nasip....evet dior.sağlıkçıyım.dolgular18-24 ay arasında eriyor.vücuda verildiğinde uyum sağlıyor.dolgular bulunduğu yerde su tutarak hacim kazanıyor ve zamanla azalarak vücutta kalmıyor.zararlı olduğunu düşünmüyorum.ben silikon yaptırıp,diz oyuklarıma dolgu düşünüyorum.ankaradan orhan murat özdemirin asistanıyla görüştüm.5500 tl silikon,1000-1500 tl arası dolgu tutar dedi.tüm bacağa dolgu yapan hiç duymadım.eğer yapılırsada maliyeti çok fazla olur.eşimin dr. arkadaşı yaptırırsanız silikon yaptırın yağ enj.da ilerde bileklerde yığılmalar(şişlikler demek istemiş sanırım.)olur demiş.eşim eczacı olduğu için o da sağlıkçı,yağ.enj. hiç sıcak bakmıyor.liposakşın içinse yağ alırken kanülün girilen ve ilerleyen yerlerinde deformasyon ve dalgalanmalar olacağını düşünüyorum .vücudumu çok seviyorum ona bu kötülüğü yapamam.ayşeteyzenin dediği gibi bacaklarım nasibini almamış.diz altında2-3 cm kalınlığa ihtiyacım var.benim sorunum diz altı inceliği...umarım ki birgün hepimiz istediğimize kavuşuruz....[/QUOTE
Bende ; eriyen yağların bilekte birikebileceğini okumuştum. Peki bu dolgu maddesi içinde geçerli değil mi? Onunda eriyince bilekte birikme riski yokmu? Sen sağlıkçı olarak silikona güvenebiliyorsun demek ki. Ben korkuyorum... Sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?