bana şu banyo yapamama çok zor geliyor neyseki 5 gün sonra izin veriliyormuş ben 10 gün derler diye korkuyordum:)5 gün sonra banyo yapabileceğimi soyledi
albüme fotograf ekledim kızlar profilimde bakabilirsiniz. inşallah yakında ameliyatlı halimi de eklicem :)
iyiyim canım herşey yolunda. bacaklarımı seviyorum:)
Keske bacaklarimin simdiki halini ekledim üc resim cektim uzak ve yakindan, eski halide var ilk resim eski hali sanirim, senin ve diger kizlarin yorumlarini bekliyorum bugün resimleri albüme koyarken beni en cok rahatsiz eden yerin dizlerimdeki yag cikintilari ve diz altlarindaki bosluk olgugunu anladim sanki bilekler cok ince degil ama yinede pek emin degilim eger silikon oraya denk gelip kapatmazsa yine yag enjeksiyonu düsünebilirim buna doktorla karar verecegim:)
Keske bacaklarimin simdiki halini ekledim üc resim cektim uzak ve yakindan, eski halide var ilk resim eski hali sanirim, senin ve diger kizlarin yorumlarini bekliyorum bugün resimleri albüme koyarken beni en cok rahatsiz eden yerin dizlerimdeki yag cikintilari ve diz altlarindaki bosluk olgugunu anladim sanki bilekler cok ince degil ama yinede pek emin degilim eger silikon oraya denk gelip kapatmazsa yine yag enjeksiyonu düsünebilirim buna doktorla karar verecegim:)
birde doktorla görüşen arkadaşlar doktor hiç size üst bacağada müdehale edilmesi gerektiğini sölemedimi.benim üst bacaklarda soruun yok aslında ama doktorum birşey olcaksa tam olsun madem silikon takılcak bacak yukardan aşağıya orantılı insin dedi.o yüzden üst bacağımdan da yağ alıncak (dizimin 1 karış yukarısına kadar olan yerden)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?