BLOMMA çoook teşekkürler eklediğin için :) Akşam eve gelir gelmez siteye girdim, ilk işim senin profiline girmek oldu. Fotoğrafları görünce uçtum resmen :) Bacakların hala harika. Ve ben şu andan itibaren kararımı vermiş bulunuyorum. Sadece superdry yaptırıcam :) Canım bacaklarını güle güle kullan, sağlıkla, mutlulukla, güvenle kullan inşallah. 5 gün sonraki operasyonunda da herşey yolunda gider umarım :) Buradan hep görüşelim, haberleşelim...
Zeyneprojen ameliyatin bugündü sanirim Allah yardimcin olsun umuyorum cok basarili gecer simdiden gecmis olsun canim:)
zeyneprojen çok geçmiş olsun
umarım sonuç süper olur
şu an yerinde olmayı çok isterdim
sagol canlm bır gece kalıp geldım peek yuruyemıyorum
ZEYNEPROJEN ; bugün ameliyat olacaktın. İnşallah çok başarılı geçer ve gönlüne göre, sağlıkla olur...
tesekkurler amelıyat kolaydı .ınsallah senınde ıstedıgin gıbı olur hersey
arkadaşlar arzuxx in bahsettiği doktordan bu cumartesi için randevu alacaktım ama kendisi y.dışında kongrede olacakmış ve tüm ay boyunca y.dışına gidip gelecekmiş.
Çalıştığım için cumartesi günü olsun istedim ancak 4 Şubata alabildim görüşme randevusu
kafama koydum , cesaretimi topladım, olup kurtulucam
Canim begenmene sevindim tesekkür ederim ama ben ameliyattan öncede sonrada zaten diz alti etek giyiyordum ve kötü durmadigini biliyorum ama pantolon giyince cok ayrik duruyor ve cizme giyince sanki yanlara dogru bir egim oluyor hele topuklu ayakkabi ile tam bir facia yani, ya bilmiyorumki bu begenme iside göreceli iste tek diyebilecegim Allah yardimcimiz olsun Allah utandirmasin ve herkesin gönlüne göre versin, yorum yapan herkese tesekkürler:)BLOMMA ; süper görünüyorsun. Nesini beğenmedin anlamadım?
Zeyneprojen tekrar gecmis olsun, lütfen biraz iyi hissedince tüm ayrintilari yaz:)
Canim begenmene sevindim tesekkür ederim ama ben ameliyattan öncede sonrada zaten diz alti etek giyiyordum ve kötü durmadigini biliyorum ama pantolon giyince cok ayrik duruyor ve cizme giyince sanki yanlara dogru bir egim oluyor hele topuklu ayakkabi ile tam bir facia yani, ya bilmiyorumki bu begenme iside göreceli iste tek diyebilecegim Allah yardimcimiz olsun Allah utandirmasin ve herkesin gönlüne göre versin, yorum yapan herkese tesekkürler:)
Canim begenmene sevindim tesekkür ederim ama ben ameliyattan öncede sonrada zaten diz alti etek giyiyordum ve kötü durmadigini biliyorum ama pantolon giyince cok ayrik duruyor ve cizme giyince sanki yanlara dogru bir egim oluyor hele topuklu ayakkabi ile tam bir facia yani, ya bilmiyorumki bu begenme iside göreceli iste tek diyebilecegim Allah yardimcimiz olsun Allah utandirmasin ve herkesin gönlüne göre versin, yorum yapan herkese tesekkürler:)
kızlar amelıyat olalı 30 saat gectı kendım yavasca yuruyorum yamuk yumuk. epıdural oldum .uyku ılı uyanıklık arası bıseydı .anestezının etkısı gıdınce agrı vardı bayaga. s ımdı ıyı .bence sılıkon dusunuyorsanız tek olmaz yanı nızda bırı olmalı
zeyneprojen,nasıl görünüyor bacaklarına baktınmı hiç?neler yapıldı sana?lütfen birara kendini toparlayınca eski ve yeni halini ikisi bir arada koy resimlerini bakalım ne kadar farkediyor silikon.LÜTFEN ESKİ HALİDE OLSUN..
çoook geçmiş olsun zeyneprojen.eskiyi unutturacak bir sonuç olur inşallah.ama birbirimizi unutmayalım.Ben de blomma ile salı günü ameliyat olacağım.İlk acılarımı atlatınca ilkinde olduğu gibi hastanede yatağımda buraya yaşadıklarımı yazacağım inşallah yine.Güzel ve sorunsuz bir iyileşme dönemi geçirmeni dilerim.
Bir de "reklam" için yazan arkadaş bahsettiğin doktoru burada bir çok kişi zaten tanıyor.Benim gibi bir kaç arkadaş da onun hastalarından oluyoruz.Fakat burada aldığımız karar gereği isim vermiyoruz.Nedeni de bir çok kez yazıldı.Yani bilen biliyor bence. bu kadar açık isim vererek reklam yapılmasına gerek yok,anlıyoruz ama hoşlanmıyoruz.Bence doktor beyin bundan haberi bile olmayabilir,çok mu iyi niyetliyim?
tesekkur ederım se nınde amelıyatı na az kalmıs yalnızca yag enjeksıyo umu olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?